تحلیل آماری statistical analysis

سیستم شماره گذاری در پایان نامه

سیستم شماره گذاری در پایان نامه

سیستم شماره گذاری در پایان نامه به منظور ترتیب دادن به مطالب هر فصل و دسترسی آسان به آنها می باشد که بایستی بصورت دقیق و منظم انجام گیرد.

تحلیل داده های آماری
تحلیل های کمی با نرم افزار های : SPSS – Amos – Pls تحلیل های کیفی با نرم افزار های : Maxqda – NVivo
سیستم شماره گذاری در پایان نامه

شماره گذاري صفحات

نشریات و مجلات معتبر بین المللی (ISI) در حوزه جغرافیا

مشاوره نگارش پروپوزال، پایان نامه، مقاله و تحلیل آماری

نشریات و مجلات معتبر بین المللی (ISI) در حوزه کهولت شناسی

چگونه برای پایان نامه خود موضوع انتخاب کنیم؟

نشریات و مجلات معتبر بین المللی (ISI) در حوزه سوء مصرف مواد

در تمامی پایان نامه ها نحوه شماره دهی صفحات به دو صورت انجام گیرد:

براي صفحات بسم ا…..، تقديم، تشكر و قدرداني، ارزيابي و امتياز ، فهرست ها و چكيده فارسی، شماره گذاری بر حسب حروف ابجد یا رومی شماره گذاري می شود و فصول اصلی و رفرنس ها با اعداد فارسی شماره گذاري می شوند. توجه شود كه بر روي صفحه اول هر فصل که نام فصل در آن نوشته می شود، شماره صفحه ذكر نشود. لازم به ذكر است كه شماره گذاري صفحات بايد وسط و به فاصله 1سانتيمتر از لبه پايين صفحه صورت گيرد.
برای این منظور در قسمت انتهای صفحه اول دابل کلیک کنید تا یک خط جدا کننده در انتهای صفحه ظاهر شود، سپس با انتخاب گزینه page number از  بخش design موقعیت شماره را در صفحه وورد خود انتخاب کنید(رنگ قرمز).
اما برای اینکه سبک شماره گذاری را از حالت عددی به حروف ابجد تغییر بدهید، باید از گزینه page number عنوان page number format را انتخاب کرده و اعداد را به حروف تغییر دهید ( رنگ سبز). حتی می توانید تعیین کنید که شمارش شما از چه عددی آغاز شود. برای این منظور در همان عنوان page number format  گزینه start at .. را انتخاب کنید و شماره ای که میخواهید از آن شروع شود را انتخاب کنید( رنگ آبی). البته این گزینه بیشتر زمانی کاربرد دارد که شماره گذاری ما عددی هست و میخواهیم صفحاتی که عناوین در داخل آنها نوشته شده شماره گذاری نشود.

شماره گذاري فصول، بخشها و قسمتها

ممکن است در هنگام خواندن کتاب یا یک پایان نامه دیده باشید که در کنار عنوان یا زیر عنوان یک مطلب اعداد خاصی نوشته شده است که شاید از نحوه چینش آنها سردرنیاورید. اما لازم است تا با ترتیب این اعداد آشنا شوید تا بتوانید شماره گذاری عناوین فصول و بخش ها و حتی تصاویر و اشکال را انجام دهید. اولین عددی که در کنار اسم عنوان قرار می گیرد، شماره فصل خواهد بود. شماره بعدی مربوط به ترتیب عناوین اصلی فصل شما می باشد. این دو شماره با یک خط تیره ازهم جدا می شوند. ممکن است که یک عنوان شما دارای زیر عنوان هم باشد که در اینصورت عدد سوم نشان دهنده زیر عنوان شما خواهد بود. گاهی خود زیر عنوان ها هم دارای بخش هایی هستند که بایستی در شماره گذاری در نظر گرفته شوند و عدد چهارم مربوط به این بخش خواهد بود. تمامی این اعداد با خط تیره از هم جدا می شوند. هر عنوان اصلی که تمام می شود و عنوان بعدی آغاز می شود، تمامی شماره گذاری ها به غیراز شماره فصل دوباره از شماره 1 شروع می شوند. 

برای مثال پایان نامه شما دارای 5 فصل است و شما می خواهید به چهارمین عنوان در فصل 3 شماره بدهید که این عنوان هم دارای یک زیر عنوان و یک بخش می باشد:

شماره گذاری برای این مثال بصورت مقابل خواهد بود:    3-4-1-1- تیتر   

در تصویر زیر نحوه شماره گذاری بصورت تصادفی برای چند تیتر نمایش داده شده است.

شماره و عنوان هر فصل با قلم BNazanin 16 Bold و عناوين بخشهاي مختلف هر فصل با قلم BNazanin 18 Bold و عنوان قسمت های هر بخش با قلم BNazanin 14 Bold تایپ شود.

شماره گذاري جداول، نمودارها و…

هر شکل، جدول، نمودار و … كه در داخل مطلب بکار رفته است بایستی بر حسب فصلی که در آن بکار رفته شماره گذاری شود.  بايد اين شماره ها داراي يك نظم و ترتيب ويژه باشد. مثلا اگر 5 نمودار در فصل سوم استفاده شده باشد به ترتیب بصورت : 3-1، 3-2، 3-3، 3-4، 3-5 شماره گذاری می شود. همین شماره در داخل متن در قسمتی که راجب آن توضیح داده شده نیز آورده می شود.  عنوان جدول ها در بالای آنها و عنوان شکل ها و نمودارها در زیر آنها ذکر می گردد ( با قلم  BNazanin 12 Bold). 

جدول هايي كه در راستاي طولي كاغذ تنظيم مي شوند، بايد طوري قرار گيرند كه متن بالاي آنها در سمت عطف پايان نامه واقع شود و همچنين شكل هايي كه در راستاي طولي كاغذ تنظيم مي شوند، بايد طوري قرار گيرند كه متن پايين آنها در سمت لبه پايان نامه قرار گيرد. شكل ها و جدول هم حتي المقدور داخل متن و در نزديكترين فاصله به محلي كه ذكر شده، آورده شوند. قابل ذكر است كه شماره گذاري جداول ، اشكال ، نمودارها و… مستقل از همديگر صورت مي گيرد.

شماره گذاري روابط و فرمول ها

فرمولها درهرفصل به طور جداگانه و به ترتيبي كه ظاهر مي شوند مانند جدول ها و شكل ها، شماره گذاري گردد. براي شماره گذاري روابط و فرمولهاي آورده شده در متن اصلي پايان نامه از دو شماره كه باخط فاصله از يكديگر جدا مي گردند، استفاده مي شود. بطوريكه تمام روابط و فرمولها از ابتدا تا انتهاي پايان نامه به ترتيب داراي شماره ا و 2 و…براي هر فصل خواهد بود كه شماره n سمت چپ نشان دهنده ترتيب فرمول و شماره سمت راست نشان دهنده شماره فصلي است كه فرمول يا رابطه در آن ذكر گرديده است.

مقاله نویسی

 تحلیل داده های آماری با مناسب‌ترین قیمت و کیفیت برتر!

تحلیل داده های آماری

🌟با تجربه‌ی بیش از 17 سال و ارائه‌ی بهترین خدمات

مشاوره : پایان نامه و مقاله نویسی تحلیل داده های آماری

📊تحلیل داده های آماری با نرم افزارهای کمی و کیفی

توجه: همه ی پرسشنامه هااز منابع معتبر تهیه شده،  استاندارد ، دارای روایی و پایایی و منابع داخل و پایان متن می باشند . همه ی پرسشنامه ها  قابل ویرایش در قالب نرم افزار ورد Word می باشد. 

مبانی نظری و پژوهشی متغیر ها

📞 تماس: 09143444846 (پیامک، ایتا، واتساپ، تلگرام) 🌐 کانال تلگرام: عضو شوید

(تا جای ممکن با ایتا پیام بفرستید، زودتر در جریان خواهیم بود!)

ایمیل :   abazizi1392@gmail.com

وبلاگ ما

سیستم شماره گذاری در پایان نامه

برگرفته از : پژوهش برتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *