تحلیل داده های آماری

چاپ مقاله بدون استاد راهنما

  چاپ مقاله بدون استاد راهنما

چاپ مقاله بدون استاد راهنما
چاپ مقاله بدون استاد راهنما

چاپ مقاله بدون استاد راهنما کاملا امکان پذیر می‌باشد و شما به راحتی می‌توانید مقاله خود را بدون کمک استاد راهنما در مجلات مد نظرتان منتشر کنید.

محقینی که برای اولین بار تصمیم به انجام یک کار پژوهشی دارند و میخواهند مقاله ای در مجلات معتبر منتشر کنند نیاز به یک مشاور و راهنما دارند. مشاور یا همان استاد راهنما وظیفه راهنمایی در کلیه مراحل پژوهش را برعهده دارد اما اگر هنوز دقیقا از وظایف یک استاد راهنما آگاهی ندارید و نمیدانید که بدون استاد راهنما شرایط شما چگونه خواهد شد با ما همراه شوید.

استاد راهنما کیست؟

استاد راهنما یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه است که به پیشنهاد معاونت آموزشی دانشکده و حکم رئیس دانشکده، مسئولیت هدایت تحصیلی و راهنمایی دانشجویان در مقاطع تحصیلی مختلف را در زمینه مشکلات آموزشی پژوهشی و فردی بر عهده می­ گیرد.

استاد راهنما چه وظایفی دارد؟

  • راهنمایی دانشجو در انتخاب و برنامه ریزی یک عنوان پژوهش که می تواند با موفقیت در زمان مورد انتظار برای رشته مربوطه خاتمه یابد
  • راهنمایی در زمینه ماهیت پژوهش و استانداردهای مورد انتظار، شامل برنامه ریزی برنامه پژوهش، منابع و متون، ملزومات مرتبط با ایمنی و سلامتی (به ویژه برای فعالیت های میدانی و آزمایشگاهی)، قوانین اخلاقی مربوطه و نیازهای احتمالی برای تایید توسط کمیته اخلاق دانشگاه، حضور مطلوب در کلاس و راهنمایی (یا هماهنگی برای راهنمایی) در تکنیک های مورد نیاز
  • نظارت به آموزش نگارش پروپوزال و گزارش های پیشرفت
  • تنظیم کردن یک برنامه زمانی واقع گرایانه برای تکمیل مراحل مختلف برنامه
  • برگزاری جلسات منظم رسمی با دانشجو برای کنترل دقیق پیشرفت. فواصل زمانی این جلسات باید با دانشجو مورد بحث قرار گیرد و به عنوان «توافق نظارت» اعلام شود.
  • در دسترس بودن برای راهنمایی کردن و فیدبک دادن
  • درخواست کار مکتوب از دانشجو، (در صورت مناسب بودن) تا اطمینان حاصل شود که دانشجو در زمان بندی توافق شده فعالیت می نماید و استرداد سریع آن همراه با نقد سودمند
  • هماهنگ نمودن فعالیت های سایر اعضای گروه نظارت و اطمینان یافتن از این که نظرات آنها در حین پیشرفت کار در فواصل زمانی منظم به نحو مناسبی به دانشجو می رسد
  • آگاه نمودن دانشجو به صورت کتبی، در صورتی که کار دانشجو ناکافی است و راهنمایی در مورد آنچه که باید انجام شود. هر گونه مشکل ادامه دار باید به رئیس دپارتمان یا دانشکده گزارش گردد.
  • کمک و هدایت دانشجو در تدوین مقاله استخراج شده از پایان نامه
  • توجیه دانشجو از نظر روند ارزشیابی پایاننامه
  • شرکت در جلسه دفاع از پایان نامه
  • تصحیح نهایی طرح پژوهشی با توجه به نظرات پیشنهادی ، رعایت آئین نگارش و ارائه تائیدیه به دانشجو

چگونه استاد راهنما انتخاب کنیم؟

مقاله نیز یکی از مهم ترین تحقیقات و پژوهشی های هر دانشجو می باشد که اغلب نگارش آن برای دانشجویان مشکل به نظر می رسد و اقدام به انتخاب استاد راهنما و یک فرد کار بلد می کنند که این فرد به عنوان استاد راهنما باید شرایط و ویژگی هایی داشته باشد و دانشجو باید طبق شرایط و ویژگی ها استاد راهنما انتخاب کند برای انتخاب استاد راهنمای مطمئت می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • استاد راهنما می بایست از اعضای هیات علمی واحد انتخاب شود.
  • همکاری استادان در پایان نامه های کارشناسی ارشد به ترتیب با اعضاء تمام وقت، نیمه وقت و سپس مدعو اولویت بندی می­ شود.
  • دانشجو باید از تعداد پایان نامه های در دست راهنمایی و مشاوره­ ی استاد راهنمای خود مطلع باشد.
  • استاد راهنما نیز موظف است به سقف پذیرش خود دقت کند و در صورتی که ظرفیت پایان­ نامه هایی که برای راهنمایی داشت تکمیل شد، دانشجو را مطلع کند و با در نوبت قرار دادن او در کارش وقفه ایجاد نکنند.
  • استاد راهنما به پیشنهاد دانشجو و موافقت و تایید گروه تخصصی تعیین می ­شود.
  • زمانیکه می­ خواهید یک استاد راهنما انتخاب کنید این را در نظر داشته باشید که او باید شما را در زمینه موضوعی خاص و تخصصی راهنمایی کند بنابراین بهتر است در موضوع مورد نظر شما متخصص باشد.
  • استاد راهنما باید در روش شناسی تحقیق نیز متخصص باشد. او باید بتواند در تمام مراحل پایان نامه نویسی شما را هدایت کند بنابراین باید در هر بخش آن تخصص کافی داشته باشد.
  • استاد راهنما باید در حوزه علمی کاملا مرتبط با رشته تحصیلی شما باشد و بتواند از لحاظ علمی شما را راهنمایی کند و اطلاعات لازم در زمینه علمی را برای شما ارائه کند.
تصویر

چگونه استاد راهنما را تغییر دهیم؟

اگر نیاز به تغییر استاد راهنما داشته باشیم چه کنیم؟ و اینکه دانشگاه در چه شرایطی با تغییر استاد راهنما موافقت خواهد کرد؟

اگر شما تصمیم دارید که استاد راهنمای فعلی خود را تغییر دهید باید از طرف دانشگاه یک فرایند اداری طی شود، فرم ­هایی پر شده و دلیل این تغییر اعلام شود. بنابراین بسیار مهم است که قبل از شروع این فرایند اداری به طور جدی فکر کنید و نظرات همکاران و مربیان را بپرسید. این را نیز در نظر بگیرید، شما باید استاد جایگزین پیدا کنید و استاد راهنمای جدید نیز باید نسبت به موضوع مورد مطالعه شما اشراف کامل داشته باشد. بنابراین تغییر استاد راهنما خیلی سریع رخ نمی ­دهد و ممکن است زمان زیادی از شما بگیرد.

آیا اساتید برای استاد راهنما بودن پولی دریافت می کنند؟

سوال بسیار مهمی که برای اغلب نویسندگان پیش می آید این است که آیا استاد راهنما هزینه ای برای راهنمایی و مشاوره دریافت میکند یا خیر؟ برای پاسخ به این سوال باید بگویم که اساتیدی که به عنوان استاد راهنما انتخاب می شوند علاوه بر دریافت حقوق در قبال تدریس، مبلغی را نیز به عنوان استاد راهنما دریافت می کنند. تا در قبال این پول خدمات فراتر از تدریس را به دانشجویان ارائه کند. این پول را آنها از دانشگاه دریافت خواهند کرد و شما موظف به پرداخت هیچ هزینه ای نیستید.

آیا بدون استاد راهنما میتوان مقاله چاپ کرد؟

پاسخ این سوال قطعی و روشن و است و شما با تکیه بر توانایی ها و مهارت خود میتوانید بدون نیاز به استاد راهنما یک مقاله علمی در بالاترین سطح مجلات علمی به ثبت رسانید فقط کافی است که موارد زیر را رعایت نمایید:

یک چهارچوب نظام مند برای تنظیم مقاله داشته باشید

برای اینکه بتوانید در یک راستا به صورت منسجم گام بردارید بهتر است برای خود یک چهارچوب اصولی تنظیم کرده باشید. بدانید که هر بخش از تحقیقات انجام شده شما مناسب کدام بخش است و کدام بخش از مقاله با این داده ها تکمیل خواهد شد. اگر برای خود چهارچوبی مشخص نکرده باشید ممکن است در مسیر سردر گم شوید و نتوانید به مقصد برسید به همین جهت بهتر است خود را در یک چهار چوب منطقی و سازمان یافته قرار دهید.

هر بخش از مقاله را به عنوان یک بخش پیچیده در نظر بگیرید که لازم به زمان دارد تا تکمیل شود. نویسنده باید در نظر داشته باشد که استاد راهنما در حوزه تکمیل مراحل مقاله نمی تواند کمکی به شما بکند بنابراین مراحل نگارش به طور کلی بر عهده خود نویسنده می باشد.

اصالت مطالب خود را حفظ کنید

یکی از دلایلی که موجب بد گمانی داوران نسبت به مقاله می باشد وجود سرقت علمی یا تشابهات علمی در مقاله می باشد کلیه مطالب و محتوای مقاله باید از اصالت و ابداع برخوردار باشند و کیفیت بسیار زیادی داشته باشند حفظ کیفیت محتوای مقاله بر عهده نویسنده است باید همه بخش ها و متون مقاله قبل از سابمیت به مقاله پارافریز و بررسی شوند تا ایرادات آن کاملا برطرف شود.

نکته: حتی اگر محتوای مقاله به قلم خودتان نوشته شده است و از اصالت آن اطمینان کامل دارید باز هم سعی کنید نسبت به پارافریز مقاله اقدام فرمایید زیرا پارافریز مقالات احتمال پذیرش مقاله را بالاتر خواهد برد. پارافریز در واقع روشی است که نویسنده از طریق آن می تواند از اصالت محتوای مقاله خود یقین حاصل نماید.

از افراد آگاه در این زمینه بخواهید تا شما را راهنمایی کنند

برای ویرایش مقاله بهتر است بی رحم باشید و اثر خود را بیرحمانه و با کیفیت زیادی ویرایش فرمایید. استاد راهنما ناشر یا هر فرد دیگری که بتواند در ویرایش محتوای مقاله با شما همکاری کند به نفع شما خواهد بود سعی کنید کیفیت مقاله را حفظ کنید و از وی بخواهید تا مقاله شما را بخواند و نکات گنگ و مبهم را به شما یادآوری کند.

اما مرحله بعد از نگارش که نیاز به تلاش دو چندان دارد مرحله چاپ مقاله می باشد که اغلب نویسندگان تصمیم می گیرند به تنهایی این پروسه را طی کنند. برای اینکه بتوانید پروسه چاپ مقاله را به تنهایی طی کنید لازم است مراحل زیر را به دقت پشت سر گذارید. مرحله چاپ مقاله به ترتیب زیر انجام می شود:

ترجمه تخصصی که اغلب نویسندگان دانش کافی برای ترجمه متن تخصصی را دارند و می توانند ترجمه تخصصی و با کیفیت انجام دهند. ترجمه نیازمند دانش و مراحل تخصصی می باشد که باید نویسنده مهارت و دانش کافی در زمینه ترجمه و حوزه متن تخصصی داشته باشد و بتواند ترجمه را به صورت تخصصی پیش ببرد. ترجمه یکی از اصلی ترین و کاربردی ترین مراحلی می باشد که نویسنده باید آنرا طی کند.

ویرایش نگارشی و دستور زبانی و همچنین پارافریز مقالات نیز جز مراحلی هستند که نویسنده باید با دانش و آگاهی کافی زمان نگارش یا چاپ مقاله آنرا انجام دهد.

برای بسیاری از دانشجویان این سوال پیش می آید که می توانم مقاله خود را به تنهایی سابمیت کنیم؟ پاسخ این سوال مثبت می باشد و دانشجویان می توانند به تنهایی سابمیت مقاله را انجام دهند.

باید آگاهی کافی از زمینه نگارشی و حوزه موضوعی مجلات داشته باشند و بتوانند ژورنال مناسبی انتخاب کنند. حساس ترین مرحله انتخاب ژورنال می باشد که نویسنده باید سعی خود را برای انتخاب یک ژورنال معتبر و تخصصی و با کیفیت بکند. بلند پروازی در انتخاب ژورنال ممکن است تمام زحمات شما را به هدر بدهد و اگر انتخاب مجله با شناخت و آگاهی انجام شود امتیاز چاپ مقاله را به دست خواهید آورد.

همراه مقاله خود یک کاورلتر نگارش کنید و آنرا به بخش داوری ژورنال ارسال فرمایید یقینا تاثیر به سزایی در جلب توجه داوران خواهد داشت. بعد از کلیه فرآیند فوق دانشجو می تواند توسط یکی از راههای مکانیزه و یا آنلاین مقاله خود را به ژورنال سابمیت کند. تا به بخش های داوری ارسال گردد مقاله در بخش داوری از لحاظ سطح کیفی بررسی خواهد شد.

برگرفته از: ساعد نیوز

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.

تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.

نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos

نرم افزار کیفی: Maxquda

تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower

روش های تماس:

Mobile :  09143444846  واتساپ – تلگرام

Telegram: @abazizi

وبلاگ ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *