پایان نامه نویسی مقاله نویسی

آموزش استخراج مقاله از پایان‌نامه

آموزش استخراج مقاله از پایان‌نامه

آموزش استخراج مقاله از پایان‌نامه
آموزش استخراج مقاله از پایان‌نامه

استخراج مقاله از پایان نامه یکی از بهترین راه هایی است که از طریق آن میتوانید در مدت زمان کمتر و با هزینه پایین تر صاحب یک مقاله پژوهشی شوید و آنرا در مجلات علمی معتبر در دنیا منتشر نمایید.

استخراج مقاله از پایان نامه چیست؟

پایان نامه ها و مقاله ها هر دو نتیجه تحقیقات هستند اما تفاوت های چشم گیری بین این دو تحقیق وجود دارد که در این بخش با اشاره به این تفاوت ها برای شما آموزش خواهیم داد که بتوانید با در نظر گرفتن تفاوت ها از پایان نامه خود مقاله استخراج کنید. برخی از دانشجویان استخراج مقاله از پایان نامه را بسیار دشوار و غیر ممکن میبینند اما در این بخش خواهید دید که هیچ دشواری ندارد و فقط باید چهارچوب ها و ترتیب قرارگرفتن بخش های مقاله رعایت شود.

ابتدا تفاوت های مقاله و پایان نامه را بشناسید.

  • اهداف علمی به همراه دارد و در جامعه دانشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد؛
  • اساتید آن را بررسی و تحلیل می کنند؛
  • دارای فصول مختلف است؛
  • هیچ محدودیت خاصی درباره حجم و اندازه پایان نامه نیست؛
  • دارای جداول محتوایی مختلف است که فهرست وار به شرح فصول و عناوین می پردازند؛
  • ادبیات تحقیق به طور مبسوط در آن شرح داده می شود؛
  • باید در آن به ابزارها و روش های استفاده شده در پایان نامه اشاره شود؛
  • تمام یافته های پژوهشی و تحقیقاتی شرح داده می شود.

مقاله

  • باید دارای استانداردهای مجلات علمی باشد؛
  • داوران آن افرادی ناشناس و بی طرف هستند؛
  • به جای فصول دارای بخش های مختلف است؛
  • دارای محدودیت از نظر تعداد لغات است؛
  • فرم و ساختار مقالات با پایان نامه متفاوت است؛
  • ادبیات تحقیق به طور مفصل در آن شرح داده نمی شود؛
  • بخش هایی منتخب از کار پژوهشی در مقاله ارائه می شود.

مراحل استخراج مقاله از پایان نامه

حجم مطالب به کارگرفته شده از پایان نامه باید در مقاله کاهش پیدا کند

یادتان باشد که حجم مقاله از پایان نامه خیلی کوتاه تر است و به همین خاطر باید به آن به چشم اثری کاملا مجزا از پایان نامه نگاه کنید.

قرار نیست که عینا جملات و عبارات پایان نامه را در مقاله کپی برداری کنید. بهتر است که جملات و عبارات موجود در پایان نامه را برای به کارگیری در مقاله، پارافریز کنید و به شکلی متفاوت بنویسید. ایده های موجود در پایان نامه را به شکل و شمائلی تازه در مقاله تان بنویسید. باید تلاش کنید تا بخش هایی از پایان نامه را در مقاله بیاورید که قرار است، حرف مهمی بزنند و برای مخاطب مفید و جذاب باشند.

مقدمه را به چکیده تبدیل کنید

چکیده ای که در مقالات عنوان می شود از مقدمه پایان نامه بسیار کمتر و در حدود ۱۰۰ تا ۲۵۰ کلمه است. اما باید حاوی تمام اطلاعات مهمی باشد که در مقدمه پایان نامه هم به آنها اشاره شده است. به مقدمه و بخش بحث (discussion) پایان نامه دقت کنید و از روی آنها چکیده ای مفید و مناسب بنویسید.

مقدمه را درست بنویسید

ممکن است که پایان نامه شما دارای بیش از یک فرضیه یا سوال باشد. در این صورت، لازم نیست تمام سوالات و فرضیات تان را در مقاله بیاورید. حتی ممکن است بتوانید از هر یک از پرسش ها و فرضیه هایی که مطرح می کنید، مقالات متفاوتی استخراج کنید.

گاهی اوقات هم می توانید گزینه دیگری را انتخاب کنید و اگر امکانش وجود داشته باشد، تمام پرسش ها را با هم ترکیب کنید و آنها را در قالب یک پرسش در مقاله تان بیاورید. مقدمه مقاله باید مختصر و مفید باشد و اگر می دانید که قرار است به چه ژورنالی اثرتان را ارسال کنید، حتما مقالات چاپ شده دیگر در آن را بررسی کنید و ببینید که به چه سبک و سیاقی بخش مقدمه شان را نوشته اند.

بخش متدولوژی یا روش شناسی را مختصر بنویسید

بخشی از مقاله که به گفتن از روش شناسی مرتبط است باید مختصرتر از پایان نامه باشد. لزومی ندارد که شرحی مبسوط از رویکرد به کار رفته در کار پژوهشی تان داشته باشید. برای نگارش این بخش هم قطعا مرور مقالات دیگری که در ژورنال علمی موردنظرتان به چاپ رسیده است، راه گشا و مفید خواهد بود.

نتایج اصلی را اعلام کنید

در بخش نتایج مقاله ای که از پایان نامه استخراج می کنید باید نتایج کاری را عنوان نمایید که فرضیه مربوط به آن را مطرح کرده بودید. یعنی اگر به فرض، مقاله تان فقط به یکی از موضوعات و پرسش هایی می پردازد که در پایان نامه تان مطرح شده، باید نتایج مرتبط با همان فرضیه و پرسش را هم مطرح کنید. نتایج تحقیق باید به دقت در مقاله هم عنوان شود.

مراقب باشید که بخش بحث (discussion) واضح و دقیق باشد

در مقاله باید شرحی از نتایج کارتان را ارائه دهید. لازم است به مخاطب بگویید که از خواندن مقاله، چه چیزهایی دستگیرش می شود. نتایج نباید در بخش بحث یا دیسکاشن مقاله تکرار شوند.

در استخراج مقاله از پایان نامه باید دقت داشته باشید که چشم اندازی از کارهای پیش رو به مخاطبان بدهید تا محققان دیگر در مسیر رشد عنوانی که مطرح کرده اید، قدم بردارند و مقالات دیگری بنویسند و کارهای تازه تری ارائه دهند. محدودیت هایی که در مسیر کارتان بوده هم اعلام کنید.

ارجاعات را محدود کنید

در مقالاتی که در ژورنال های علمی به چاپ می رسند نباید تعداد ارجاعات زیادی به کار رفته باشد. پس حواستان به این مطلب هم باشد. به سیستم منبع دهی و شکل ارجاعات در مجله مورد نظرتان هم دقت داشته باشید و بنا به قوانین آن، منابع و مراجع کار تحقیقاتی تان را مطرح کنید.

اهمیت وجود ساختار استاندارد در فرآیند استخراج مقاله

در صورتی که فرآیند نوشتن مقاله از پایان نامه مطابق با استانداردهای ساختاری مقالات علمی انجام نشود تبدیل به یک کار پژوهشی ضعیف می شود که قابلیت چاپ در هیچ یک از مجلات معتبر علمی را نخواهد داشت. اگر به عنوان یک پژوهشگر، مقالات موجود در ژورنالهایی مانند Emerald, Tylor & Francis, Sage, Elsevier و غیره را مورد بررسی قرار دهید، متوجه خواهید شد که تمامی مقالات موجود در این ژورنالها توانسته اند اطلاعاتی بسیار تخصصی را بصورت کاملا سازمان یافته و استاندارد در اختیار مخاطبان خود قرار دهند.

اما مقالات موجود در ژورنال های با سطح کیفی پایین تر در ایجاد این ارتباط علمی مشکل داشته و از نواقص زیادی مانند عدم رعایت استانداردهای نگارشی در مقاله، وجود برخی نواقص علمی و تخصصی، سردرگمی نویسنده مقاله در پرداختن به موضوع اصلی و عدم برخورداری از تحلیل های آماری رنج می برند. اساساً فرآیند نگارش و استخراج اینگونه مقالات به گونه ای طی شده است که نمی توانند با خواننده ارتباط علمی شفافی برقرار کنند و معمولا مخاطب را دچار ابهام خواهند کرد. بنابراین، پژوهشگر در زمان نوشتن مقاله از پایان نامه باید به استانداردهای ساختاری مقاله نویسی مسلط بوده تا بتواند اطلاعات علمی درون مقاله را بصورت واضح و دقیقی در اختیار مخاطب خود قرار دهد.

تصویر

اگر بخواهیم مزایا و اهمیت نگارش و چاپ مقاله را عنوان کنیم به موارد زیر می رسیم:

  • دانشجویان مقطع دکتری برای دفاع از تِز خود نیاز به پذیرش یک مقاله علمی -پژوهشی دارند؛
  • اعضای هیأت علمی دانشگاه ها با داشتن مقالات علمی پژوهشی منتشر شده در نشریات داخلی، امکان ارتقا درجه پیدا می کنند؛
  • داشتن مقالات علمی معتبر در استخدام متقاضیان برای هیأت علمی نقش مهمی دارد؛
  • چاپ مقالات علمی پژوهشی معتبر، نگارنده را در دسته بندی نخبگان قرار می دهد و نخبگان از خدماتی مانند دریافت وام های دانش بنیان و معافیت سربازی و… بهره مند می شوند؛
  • دانشگاه های خارجی برای پذیرش افراد به رزومه آنها و مقالات معتبری که به چاپ رسانده اند هم دقت زیادی دارند؛
  • برای پذیرش در مصاحبه دکتری و قبولی در این مقطع، مقالات علمی می توانند نظر هیأت داوران اساتید را نسبت به دانشجو مثبت کنند و برای او امتیازی در فرایند پذیرش محسوب شوند؛
  • با وجود ارائه نتایج پژوهش های خود در نشریات معتبر و بین المللی، امکان جذب سرمایه گذار و استخدام در شرکت های بزرگ به وجود می آید؛
  • و… .

نکاتی درباره استخراج مقاله

  • تکراری نبودن عنوان مقاله ( جستجو در گوگل اسکولار (Google Scholar) برای اطمینان از تکراری نبودن)
  • انتخاب موضوعی بروز و جذاب برای مقاله نویسی برای بالا بردن شانس اکسپت و چاپ شدن در مجلات ISI، مجلات ISC، مجلات اسکوپوس Scopus و یا پابمد pubmed و مدلاین medline
  • چکیده مقاله استخراج شده از پایان نامه باید شامل موضوع تحقیق، هدف تحقیق، مراحل انجام کار، نوآوری های مدنظر، نتایج کلیدی مقاله باشد.
  • منحصر به فرد بودن موضوع مقاله و روش تحقیق و نتیجه گیری آن
  • جمع بندی کلی مقاله در تعداد صفحات مشخص و به نسبت کم
  • مشاهده چند نمونه مقاله پژوهشی و مطالعه آن ها قبل از نگارش مقاله از طریق دانلود مقالات ISI یا منابع فارسی مثل پایگاه مقالات جهاد دانشگاهی www.sid.ir
  • شناسایی مجله مورد نظر جهت چاپ و گرفتن شیوه نامه آن مجله جهت رعایت استانداردهای نگارش مقاله و انتخاب نویسنده مسئول (اگر برای چاپ مقاله و صبرکردن برای آن زمان کافی ندارید، میتوانید با پرداخت هزینه در مجلات معتبر خارجی روند سابمیت و چاپ کردن مقاله تان را تسریع ببخشید.)
  • شناسایی همایش های داخلی و بین المللی به عنوان یکی راه میانبر جهت چاپ مقاله استخراج شده از پایان نامه

برگرفته از: ساعد نیوز

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.

تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.

نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos

نرم افزار کیفی: Maxquda

تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower

روش های تماس:

Mobile :  09143444846  واتساپ – تلگرام

Telegram: @abazizi

وبلاگ ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *