چاپ تضمینی مقاله در مجلات isi

چاپ تضمینی مقاله در مجلات isi

چاپ تضمینی مقاله در مجلات isi

دانشجوبان اغلب تمایل دارند برای چاپ مقاله از روش های تضمینی استفاده کنند چون تلاش بسیاری برای گرد آوری مقاله کشیده اند و دوست ندارند مقاله بعد از سابمیت ریجکت شود. با مطالعه این مقاله میتوانید پذیرش مقاله خود را در ژورنالهای isi تضمین کنید.

مقاله isi چیست؟

isi معیاری است برای اعتبار سنجی مقالات علمی که هم اکنون در سطح دنیا شهرت و محبوبیت به سزایی دارد. اعتبار بسیار بالای مجلات تخصصی isi موجب شده است که نویسندگان تمایل بسیاری به ارائه مقاله در این نوع ژورنالها داشته باشند. مؤسسه ISI خدمات مربوط به پایگاه های داده، فهرست کتاب ها و مقالات را ارائه می دهد. به طور اختصاصی این خدمات نمایه سازی نقل قول ها و تحلیل آنها است که توسط خود گارفیلد پایه گذاری شده است، این خدمات شامل نگهداری داده ها و نقل قول های مقالات هزاران نشریه دانشگاهی است. این خدمات از طریق سرویس پایگاه دادهISI’s Web of Knowledge در دسترس است، این پایگاه داده به پژوهشگران این امکان را می دهد که بداند کدام مقاله ها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته و چه مقالاتی از این مقاله مطلبی را نقل قول کرده اند. isi سالانه مجلات را اعتبار سنجی میکند و آنهایی که رتبه علمی بالایی داشته باشند و را در لیست مجلات خود قرار میدهند و دسته دیگر از مجلات را که افت رتبه داشته باشند از این لیست حذف خواهند شد.

تاریخچه ISI

مؤسسه اطلاعات علمی یا ISI ‏(Institute for Scientific Information)، موسسه ای با تمرکز بر علم سنجی و انتشارات علمی است که در سال ۱۹۶۰ توسط یوجین گارفیلد تأسیس شد. این مؤسسه توسط مؤسسه علمی تامسون در سال ۱۹۹۲ خریداری و به عنوان Thomson ISI شناخته شد و اکنون نیز با نام Thomson Scientific شناخته شده است، این مؤسسه بخشی از شرکت Thomson Reuters است.

با توجه به همه مواردی که در رابطه با مجلات isi مطالعه کردید متوجه شدید که این مجلات صرفا مقالات با اعتبار تخصصی بسیار بالا را پذیرش میکنند. بنابراین اگر میخواهید مقاله شما حتما در مرحله داوری پذیرفته شود و برای پیشگیری از ریجکت مقاله باید عملکرد مثبت و موثری داشته باشید و سعی کنید مقاله را با کیفیت بسیار بالا و کاملا تضمینی نگارش و ویرایش و بررسی کنید که حتما در مرحله داوری پذیرفته شود. مقالات اعتبار علمی بسیار بالایی دارند.

تصویر

راهکارهایی برای بهبود کیفیت نگارش مقالات isi

اولین گام میتواند انتخاب یک عنوان خوب و تخصصی باشد. برای انتخاب عنوان باید هدف خود را از ارائه مقاله به خوبی بشناسید و سعی کنید بهترین موضوع را برای تحقیق انتخاب کنید. عنوان مقاله بیشترین تاثیر را در جذب مخاطب دارد. عنوان باید کوتاه باشد و از کلمات کلیدی تشکیل شود و معرف موضوع مقاله باشد موضوع و محتوا باید کاملا مطابق با یکدیگر باشند. از طرفی عنوان نباید تکراری باشد بنابر این به عنوان یک محقق باید از اصالت و ناب بودن عنوان خود یقین حاصل فرمایید.

نکته دوم این است که ترکیب مقاله را بشناسید هر مقاله باید بایک ساختار استاندارد به مجله سابمیت شود و بنابراین لازم است بخش ها اصلی مقاله را بشناسید و استاندارد نگارشی را رعایت فرمایید. ترتیب استاندارد قرار گیری بخش های مقاله به ترتیب زیر میباشد:

به طور کلی فرمت مقاله یا همان ساختار مقاله های علمی به شرح زیر می باشد:

  • صفحه عنوان که عبارت است از موارد زیر
  1. عنوان مقاله
  2. نام نویسندگان و درجه علمی آن ها و درج ایمیل نویسنده مسئول
  3. چکیده
  4. کلیدواژه یا کلمات کلیدی
  • صفحه مقدمه و پیشینه
  1. مقدمه
  2. پیشینه تحقیق
  3. روش تحقیق
  • صفحه بدنه اصلی
  1. متن اصلی مقاله
  2. یافته ها (بدنه اصلی مقاله)
  • صفحه نتیجه گیری
  1. بحث و نتیجه گیری
  2. پیشنهادات
  3. صفحه تقدیر و تشکر
  4. تقدیر و تشکر
  • صفحه منابع و رفرنس ها
  1. منابع
  2. صفحه پیوست ها
  3. ضمائم و پیوست ها

شناخت دستور العمل نشگار و قواعد و ویژگی ها و تعداد کلمات هر بخش نیز جز موارد اصی میباشد که محقق حتما باید آنها را مد نظر داشته باشد و رعایت کند.

تصویر

به عنوان گام بعدی باید سبک نگارش مقاله را رعایت فرمایید. سبک نگارش مقاله را میتوانید از استاد راهنما درخواست کنید و از طرفی میتوانید به سایت رسمی ژورنال مراجعه کنید و سبک نگارش را مطالعه فرمایید.

  • اطمینان حاصل کنید که شما از فرمت عنوان ها و زیر عنوان های مجله پیروی می کنید .
  • اطمینان حاصل کنید که از منابع مناسبی استفاده می کنید .
  • مقاله باید دقیق و صریح باشد با آمار و ارقام واقعی و به دور از ابهام .
  • به افعالی که در مقاله استفاده می کنید دقت داشته باشید ( حال یا گذشته ) و استفاده از اول شخص در نوشتن متن مفاله امروز قابل قبول تر است، این شگرد باعث کوتاه تر و جذاب تر شدن متن می شود .
  • سعی کنید از مخفف گویی اجتناب کنید چرا که برای خواننده ارتباط با متن شما سخت خواهد شد .
  • ساختار بسیار مهم است، مقاله خود را چندین بار پیاپی باز خوانی کنید و از درست بودن ساختار مطمئن شوید .
  • شما برای هم طراز های خودتان مقاله می نویسید و می توانید انتظار داشته باشید که آنها کلمات کلیدی و مفاهیم مقاله را درک می کنند، شما باید از ایده های کلیدی استفاده کنید اما لزوما نیازی به تعریف کلمات نیست مگر اینکه آن کلمات خیلی جدید و اورجینال باشند .

چکیده یکی از بخش های کاملا مهم و طلایی مقاله میباشد این بخش که در حدود یک پاراگراف میباشد باید کلیت موضوع تححقیق را در 200 الی 300 کلمه بیان کند. چکیده بخشی است که مراجعین قبل از مطالعه مقاله آنرا مطالعه میکنند بنابراین حفظ کییفیت چکیده بسیار ضروری میباشد. چکیده شما باید با یک جمله واضح و روشن در مورد انگیزه شما برای نوشتن این مقاله آغاز شود . این مساله می تواند از آنچه که انجام داده اید و هدف شما از انجام آن پیروی کند و در نهایت باید نتیجه خود را بیان کنید و چکیده را به پایان برسانید.

رعایت قواعد استاندارد نگارشی در نظریه داوران تاثیر مثبتی خواهد داشت بنابراین سبک نوشتاری خود را منطبق با اصول تعیین شده از طرف isi پیش ببرید در این صورت قطعا مقاله با کیفیت اارئه خواهید کرد.

فرآیند چاپ مقاله isi

بلافاصله بعد از اتمام نگارش باید روند چاپ مقاله را آغاز نمایید و برای چاپ مقاله نیاز به رعایت یکسری اصول و قواعد دیگری دارید که بایدشروع کنید.

اولین قدم این است که کیفیت مقاله را بررسی کنید. بهتر است از دوستان با سابقه خود بخواهید که مقاله شما را مطالعه گنند و یا از استاد راهنمایی که برای مقاله انتخاب کرده اید بخواهید که مقاله را مطالعه کند و سطع علمی آنرا تایید کند. سپس برای کسب اطمینان بهتر است از یک کارشناس حرفه ای بخواهید تا قواعد دستور زبانی و نگارشی مقاله شما را بررسی کند که آیا مقاله قابل پذیرش در isi خواهد بود یا خیر بعد از تایید نهایی میتوانید مقاله را به بخش ترجمه ارسال کنید.

یقینا همه محققین دانش کافی برای مطالعه مقالات انگلیسی دارند و میتوانند مقاله را ترجمه کنند اما توصیه ما این است که برای ترجمه از یک فرد متخصص کمک بگیرید که صرفا در این بخش مهارت ترجمه داشته باشد و بتواند قواعد دستور زبانی را در ترجمه رعایت کند. ترجمه مقالات علمی نقش مهمی در مرحله داوری دارد و هرچقدر کیفیت ترجمه مقاله بالا باشد در اولویت خواهد بود. بنابر این ترجمه را به یک فرد متخصص و با سابقه واگذار کنید.

بعد از ترجمه مقاله باید 3 مرحله نیز پشت سر گذارد تا نهایتا به بخش سابمیت برسد:

اول اینکه باید پارافریز و رفع سرقت علمی شود. وجود تشابهات علمی در متن مقاله ضعف بزرگی محسوب میشود و باید برطرف گردد. سرقت علمی شایع ترین عامل ریجکت مقالات علمی isi میباشد بنابراین بدون پارافریز و رفع سرقت علمی به هیچ عنوان نباید مقاله را سابمیت کنید.

دوما مقاله باید فرمت بندی شود و اصلاحات ظاهری انجام شود مجلات فرمت به خصوصی برای مقاله در نظر دارند که حتما نویسنده باید آنها را در نظر داشته باشد. البته فرمت بندی بعد از انتخاب ژورنال باید انجام شود.

ویرایش و اعمال اصلاحات نهایی که این بخش برای تایید و کنترل نهایی میباشد که نویسنده بهتر است از یک کارشناس با تجربه برای کنترل کیفی نهایی کمک بگیرد زیرا بعد از سابمیت مقاله کاری از دست شما برنخواهد آمد.

انتخاب ژورنال isi

مجلات isi از لحاظ سطح کیفی تفاوت های بسیار زیادی با یکدیگر دارند و مقاله باید اعتبار سنجی شود تا مناسبترین مجله از لحاظ سطح کیفی و سطح موضوعی برای مقاله انتخاب شود. از طرفی باید از isi بودن مجله اطمینان حاصل شود و سپس سابمیت انجام گیرد. با توجه به اینکه مجلات فقط یک سال دارای اعتبار میباشند و ممکن است سال بعد به دلیل افت اعتبار از لیست isi حفظ شوند بهتر است قبل از سابمیت مقاله ابتدا ژورنال اعتبار سنجی شود. دو روش مطمعن برای اعتبار سنجی مجله وجود دارد.

اولین راه مراجعه به سایت تامسون رویترز و بررسی از خود سایت تامسون رویترز میباشد:

در سایت تامسون رویترز قسمتی مخصوص به سرچ است که با این ابزار جستجو میتوانید متوجه شویم که واقعه مجلهISI است یاخیر و همچنین کدام یک از کاورج های ISI را دارا میباشد.

موتور جستجوی گوگل این امکان را به شما می دهد که با استفاده از یک روش خاص در درون هر سایت جستجو کنید. به همین گونه شما می توانید می توانید نام مجله مورد نظر خود را در گوگل سرچ کنید تا از قرار گرفتن آن در لیست مجلات ISI مطمئن شوید.

باید با استفاده از این دو روش از اصالت مقاله اطمینان حاصل فرمایید و سپس سابمیت را انجام دهید. مجلات isi داوری بسیار سختگیرانه ای دارند اما چنانچه بتوانید کلیه موارد ذکر شده در بخش فوق را رعایت فرمایید و مقاله را با کیفیت بالا بنویسید و ویرایش کنید یقینا مقاله در بخش داوری پذیرفته خواهد شد. برای حفظ کیفیت مقاله بهتر است از افراد متخصص و کارشناسان مجرب و با سابقه کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *