راهنمای جامع چاپ مقاله در مجلات isi
انتشار مقاله در مجلات علمی مختلف نیازمند دانش و آگاهی میباشد و نویسنده میبایست قبل از انتشار مقاله در هر نوع از مجلات علمی با روال کار انتشار مقاله در آن آشنا باشد و بتواند به راحتی از مجله دلخواهش برای مقاله اکسپت بگیرد.
مقاله ISI چیست؟
ای اس ای نام موسسه و سازمانی ست برای اعتبار سنجی مقالات علمی، و باتوجه به این که این مجموعه به صورت تخصصی روی این موضوع کار می کند، به همین دلیل آی اس ای معیاری شده است برای بررسی اعتبار یک مقاله علمی، همان طور که وزن را با کیلوگرم اندازه گیری می کنند و کیلوگرم یک واحد سنجش برای وزن است، مقالات هم واحد های اندازه گیری و اعتبار سنجی برای خودشان دارند که آی اس آی یکی از معیارهای سنجش مقاله در سطح جهانی است.
مؤسسه ISI خدمات مربوط به پایگاه های داده، فهرست کتاب ها و مقالات را ارائه می دهد. به طور اختصاصی این خدمات نمایه سازی نقل قول ها و تحلیل آنها است که توسط خود گارفیلد پایه گذاری شده است، این خدمات شامل نگهداری داده ها و نقل قول های مقالات هزاران نشریه دانشگاهی است. این خدمات از طریق سرویس پایگاه دادهISI’s Web of Knowledge در دسترس است، این پایگاه داده به پژوهشگران این امکان را می دهد که بداند کدام مقاله ها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته و چه مقالاتی از این مقاله مطلبی را نقل قول کرده اند.
isi چه تفاوتی با سایر مجلات دارد؟
در پاسخ به سوال مقاله isi چیست باید بدانیم مقالات isi دارای پوشش داده ی کمتر و به تبع آن اعتبار و کیفیت بالاتری نسبت به سایر مقالات هستند. مقالات اسکوپوس رتبه دوم را از نظر اعتبار و کیفیت نوشته ها در اختیار خود قرار داده اند و دارای پوشش بیشتری به نسبت مقالات isi هستند. به همین ترتیب با حرکت از بالا به پایین در لیست بالا، پوشش داده پایگاه ها بیشتر و اعتبار نوشته ها کمتر می شود.
همان طور که از مطالب مذکور مشخص شد، منظور از مقاله isi، مقالاتی هستند که کیفیت علمی آن ها از نظر پایگاه داده های web of science به تایید رسیده است و در مقالات مورد قبول این پایگاه به چاپ رسیده اند.
چگونه تشخیص دهیم مجله ای ISI می باشد یا خیر؟
همانطور که عنوان شد ملاک ISI بودن یا نبودن یک مجله قرار گرفتن نام آن مجله در فهرست مجلات موسسه تامسون رویترز می باشد. بنابراین برای بررسی اینکه مجله ای ISI می باشد یا خیر می بایست به وبسایت این موسسه مراجعه نمود و نام مجله و یا شاپا مجله( ISSN) را جستجو نمود. در صورتی که نام مجله در نتایج جستجو نمایش داده شود، مجله مورد نظر شما جزو مجلات ISI می باشد. با توجه به این که ISI بودن یا نبودن یک مجله همیشگی نیست و با ارزیابی سالانه ای که این موسسه انجام می دهد ممکن است مجلاتی جدید به این فهرست اضافه شوند و یا مجلاتی حذف شوند، حتما به وبسایت تامسون رویترز مراجعه نموده و نام و یا ISSN مجله را جستجو نمایید. آدرس سایت تامسون رویترز برای جستجوی نام مجله:
بهتر است به جای نام مجله، ISSN مجله را جستجو نمایید.
چهارچوب مقاله isi و قواعد مقاله نويسي
- عنوان
- نام نویسنده یا نویسندگان
- اطلاعات تماس
- چکیده
- واژگان کلیدی
- مقدمه
- مبانی نظری تحقیق
- روش تحقیق
- یافته های تحقیق
- بحث و نتیجه گیری
- فهرست منابع
عنوان مقاله
- اولین بخش یک مقاله عنوان است که باید اشتراکاتی با موضوع اصلی تحقیق داشته باشد و به شکلی جذاب جمله بندی شده باشد. نکات زیر در انتخاب عنوان مقاله قابل توجه هستند:
- عنوان مقاله حتی الامکان باید دقیق و رسا بوده و از به کار بردن اصطلاحات ناآ شنا یا اختصاری خودداری شود.
- عنوان مقاله حتی الامکان باید جمله خاصی باشد که نکات اصلی و عمده موضوع را در بر داشته باشد.
- به طور معمول (نه همیشه) و در نام گذاری اکثر تحقیق ها این نکات در نظر گرفته می شود: چه چیزی را میخواهیم بررسی کنیم، در چه جامعه ای، در کجا و در چه زمانی. مثلا عنوان یک مقاله میتواند این باشد: بررسی رابطه سطح سواد مادران و تغذیه کودکان در شهر تهران سال ۱۳۸۶
- عنوان باید «فاقد پیش داوری» باشد. به عنوان مثال، انتخاب این عنوان برای یک مقاله، مناسب به نظر نمی رسد: بررسی علل بی علاقگی رانندگان نسبت به بستن کمربند ایمنی!
- اگر کلماتی در توصیف ویژگی مطالعه شما نقش کلیدی دارند حتما در عنوان خود آن را بگنجانید. مثل مطالعه آینده نگر مطالعه دوسویه کور یا مطالعه تصادفی شده
- هیچ گاه نباید در عنوان مقاله نتیجه پژوهش را به صورت ثابت شده ذکر نمود.
نویسندگان و آدرس ها
اسامی نویسندگان و همکارانی که در مطالعه شرکت داشته اند باید بطور کامل ذکر شود. همچنین نویسنده اصلی که مسئول ارتباط با خوانندگان است باید مشخص شده و آدرس کامل و شماره تلفن وی در اختیار خوانندگان قرار گیرد.
چکیده تحقیق
چکیده پس از عنوان بیشتر از سایر بخشهای یک مقاله خوانده میشود و در چکیده قسمت های مختلف مقاله شامل مقدمه، اهداف، روشها و نتایج تحقیقق بصورت خلاصه ذکر می شود. متن بسیاری از مقاله ها به طور کامل در دسترس ما نیست و گاهی فرصت برای خواندن تمام مقاله نداریم و از این رو چکیده مقاله اهمیت زیادی دارد. در اکثر مجلات تعداد کلمات چکیده ۱۵۰ تا ۲۵۰ کلمه محدود است.
واژگان کلیدی
چند واژه کلیدی که از اهمیت زیادی در مطالعه برخوردارند، در این قسمت ذکر می شود. ضمن این که با ذکر واژه های کلیدی در سایتهای علمی می توان به دنبال مقاله نیز گشت. به طور معمول تعداد این واژه ها حدود ۶-۵ کلمه در نظر گرفته می شود.
مقدمه
مقدمه یک مقاله پژوهشی ضمن بیان مسئله و تشریح موضوع به آن مسئله پاسخ میدهد که ارزش مطالعه حاضر برای انجام آن چه بوده است. در حقیقت با مطالعه مقدمه یک مقاله پژوهشی، خواننده با مسئله تحقیق آشنا شده و ضرورت انجام پژوهش را درک میکند. متن مقدمه باید روان باشد و حتی الامکان به صورت خلاصه و حداکثردر ۲ صفحه تایپ شود.
مبانی نظری تحقیق
ادبیات تحقیق یا مبانی نظری، به تشریح مفاهیم، تعاریف و تاریخچه موضوع تحقیق می پردازد. نویسنده مقاله باید بر ادبیات تحقیق مسلط بوده و مبانی نظری موضوع تحقیق خود را به طور مختصر ولی کاربردی بیان نماید. مبانی نظری تحقیق باید با استناد و ارجاع علمی آورده شود. یک مقاله خوب باید بخش مبانی نظری قابل قبولی داشته باشد.
روش تحقیق
در این قسمت از مقاله چگونگی و روش انجام پژوهش توضیح داده می شود. همچنین نمونه های مورد بررسی، چگونگی نمونه گیری، جامعه هدف، مراحل اجرائی پژوهش و نحوه تجزیه و تحلیل داده ها ذکر می شود. در این قسمت در مورد تغییر بیشتر بحث شده و روش اندازه گیری و میزان دقت و چگونگی کنترل آنها بیان می شود.
یافته های تحقیق
در این قسمت نتایج بدست آمده از پژوهش ذکر می شود. نتایجی کلیدی مطالعه باید با کلمات روان و دقیق و بدون بزرگ نمایی ذکر شود. از روشهای مختلفی برای ارائه نتایج استفاده می شود. استفاده از اعداد، جداول و نمودارها کمک ارزنده ای به ارائه مطلب بطور ساده تر می نماید اما لازم است داده های جداول و نمودارها به طور کامل تشریح شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند. در مواردی که از روش ها و آزمون های آماری برای بررسی نتایج و تحلیل داده ها استفاده شده باشد، باید نوع آن نیز ذکر شود.
بحث و نتیجه گیری
در این قسمت به تفسیر نتایج ارائه شده می پردازیم. همچنین می توان به مقایسه نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر با نتایج سایر مطالعه ها پرداخت و با توجه به مجموعه شواهد نتیجه گیری نمود. در صورت لزوم می توان پیشنهادهایی برای انجام مطالعات بهتر و کامل تر در آینده ارائه داد.
فهرست منابع
در پایان لازم است کلیه منابعی که در تحقیق مورد استفاده قرار گرفته اند، به شیوه ای مطلوب ذکر شوند. شیوه نگارش منابع در نشریات مختلف متفاوت است و بهتر است از راهنمایی این نشریات و شرایط نگارش مقالات کمک بگیریم.
نکات کلیدی در نگارش مقاله انگلیسی جهت چاپ مقالات ISI در ژورنال های خارجی
در کل، موقع نگارش مقاله انگلیسی ISI، همیشه این نکات اصلی را مدنظر قرار دهید:
برای کار تحقیقاتی که قرار است انجام دهید ارزش و منزلت قائل شوید تا ژورنال و داوران مقاله شما هم آن را ارزشمند بدانند! در نظر داشته باشید که داوران و هیئت تحریریه ژورنالی که قصد ارسال مقاله به آن دارید همگی فرهیختگان و محققانی مثل خود شما می باشند که وقت کافی ندارند؛ بنابراین همیشه همه چیز را تا حد امکان ساده و سهل انجام داده و بنویسید. در انتها، این نکته مهم را در ذهن داشته باشید که هیچ گونه روش و ترفند پنهانی در راستای پیروزی در امر پژوهش موجود نیست جز پشتکار و تلاش زیاد.
راهنمای دانلود مقالات انکلیسی
سامانه دانلود مقاله رایگان ایران پیپر جهت دانلود رایگان مقالات انگلیسی طراحی شده است. بعنوان مثال، جهت دانلود مقاله انگلیسی از ساینس دایرکت کافی است لینک مقاله را در تب “لینک مقاله یا DOI” در صفحه اصلی سایت وارد کنید. بعد از چند ثانیه مقاله بصورت خودکار دانلود خواهد شد. راهنمای کامل دانلود مقالات ISI را در این لینک مطالعه بفرمایید.
رشته های تحت پوشش در پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI
- پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI در رشته روانشناسی و مشاوره
- پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI در رشته های علوم تربیتی
- پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI در رشته پزشکی و حوزه های مرتبط
- پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI در رشته های علوم مهندسی و فنی
- پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI در رشته های علوم پایه
امتیاز پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI چقدر است؟
با توجه به اینکه موسسه ISI یا تامسون رویترز پذیرفته ترین نهاد علمی دنیا در زمینه ارزیابی اعتبار مجلات علمی است، بنابراین لیست مجلات این موسسه نیز در تمامی نقاط دنیا دارای اعتبار است. هم اکنون در زمینه هایی مانند دفاع از پایان نامه، مصاحبه دکتری و مصاحبه شغلی، داشتن یک مجله ISI بالاترین امتیاز را دارد. برای اموری مانند گرفتن پذیرش از دانشگاه های معتبر دنیا نیز می توانید از مقالات چاپ شده در مجلات ISI استفاده کنید. یکی از نکات مهمی که باید در پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI دقت نمایید این است که مجلات ISI در دو دسته WoK و WoS دسته بندی می شوند. مجلات وب آف نالج دارای ضریب تاثیر یا ایمپکت فکتور نیستند اما مجلات وب آف ساینس مجلاتی هستند که دارای ضریب تاثیر هستند. معمولاً مجلات وب آف ساینس مورد تایید تمامی دانشگاه ها هستند اما مجلات وب آف نالج در برخی دانشگاه ها مورد تایید هستند.
هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI
مجلات open access از نویسندگان برای چاپ مقالات ISI هزینه دریافت می کنند، اما هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI همواره ثابت و یکسان نیست و بسته به نوع مجله و البته گاهی کیفیت آن متفاوت است. همچنین این هزینه ها اغلب به دلار و یورو از نویسندگان گرفته می شوند. نکته دیگر این که علاوه بر هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI، هزینه چاپ سریع مقاله ISI نیز وجود دارد و شامل حال نویسندگانی می شود که تمایل دارند مقالات آن ها در زمان کوتاه تری داوری و چاپ شود؛ به عبارت دیگر این امکان در نظر گرفته شده تا پژوهشگرانی که می خواهند آثارشان سریع و به طور اختصاصی داوری و مقاله شان در صورت تایید بدون نوبت چاپ شود، با پرداخت مبلغی بیشتر از هزینه چاپ، این امر برای شان میسر شود.
مراحل انتشار مقاله isi
نحوه چاپ مقاله isi و چگونگی سابمیت آن
- برای ارسال مقاله خود عجله نکنید.
در رابطه با نحوه چاپ مقاله isi گاهی اوقات محققان تصور می کنند می توانند به محض نوشتن مقاله علمی آن را برای یک مجله ارسال کنند و ایرادات مقاله را به کمک توصیه های ویراستار مجله مد نظر ویرایش کنند! این در حالی است که در اغلب موارد این شیوه پاسخگو نیست و ویراستاران در صورت مشاهده ایرادات بیش از حد یا رعایت نکردن قالب کلی، به آسانی مقاله را ریجکت می کنند.
برای پیشگیری از ناامیدی حاصل از ریجکت شدن مقاله بایستی اقدامات پیشگیری را انجام دهید. به نظر می رسد رعایت قالب استاندارد انجام تحقیقات و نوشتن مقاله، برای ویراستاران از هر اقدام دیگری مهم تر باشد. این اقدامات شامل خواندن دوباره مقاله نیز می شود. شما بایستی مقاله نوشته شده را چندین و چندین بار در مکان ها و زمان های مختلف بازخوانی کنید. این بازخوانی ها می تواند بسیاری از ایرادات مقاله نوشته شده را مشخص سازد. اقدام بعدی درخواست از یک همکار یا محقق دیگر، برای مطالعه مقاله شما و مشخص کردن ایرادات وارد شده است. - یک انتشارت مناسب برای چاپ مقاله خود انتخاب کنید.
انتخاب یک مقاله مناسب می تواند شانس پذیرش مقاله شما را افزایش دهد بنابراین در این رابطه از افراد متخصص سوال کنید و حوزه های تخصصی مجلات مختلف را بررسی کنید. هم چنین توجه کنید که ارسال همزمان یک مقاله برای گرفتن پذیرش از مجلات مختلف اخلاقی نیست و در صورت وقوع چنین اتفاقی، قوانین کپی رایت نویسنده مقاله را محکوم خواهند کرد. - راهنمایی ها و حوزه تخصصی مجله مد نظر را به دقت مطالعه کنید.
پس از بازخوانی و ویرایش نوشته، حوزه کاری مجلات مختلف را بررسی کنید و مناسب ترین مجله را با توجه به تحقیقات خود انتخاب کنید. این کار شانس پذیرش مقاله شما را افزایش خواهد داد. قدم بعدی دانلود راهنمای نویسندگان از سایت مجله انتخابی است. بدین منظور راهنما را به طور کامل مطالعه کنید و اطمینان حاصل کنید نکات ذکر شده در مقاله شما رعایت شده است. - با انتخاب عنوان و چکیده مناسب، مقاله را برای نگاه اول جذاب سازید.
چکیده و عنوان تحقیق از جهت این که اولین مطالب مشاهده شده از مقاله شما خواهد بود، اهمیت زیادی پیدا می کند. نکات زیر را در رابطه با آنها و در نحوه چاپ مقاله isi رعایت کنید:
عنوان: عنوان باید به گونه ای انتخاب شود که زمینه اصلی تحقیق را به طور واضح مشخص سازد.
چکیده: بایستی به دقت نگارش شود و هدف تحقیق را مشخص سازد. بایستی به طور خلاصه به مشکل اصلی، یافته های اصلی و روش تحقیق اشاره شود. - یک ویرایش اساسی و حرفه ای برای کل نوشته خود اعم از چکیده و منابع اعمال کنید.
کلیدی ترین ویژگی یک نوشته علمی با کیفیت، وضوح و شفافیت آن است و توصیه می شود قبل از ارسال مقاله، این مطلب را به طور کامل در تمام بخش های تحقیق مورد ارزیابی قرار دهید. اولین نکته ای که توسط ویراستار مقاله ارزیابی می شود، شفافیت نوشته است. - یک نامه حمایتی مناسب برای نوشته خود تنظیم کنید.
هرگز نقش نامه حمایتی را برای گرفتن پذیرش از یک مجله مناسب دست کم نگیرید و برای نگارش آن زمان و دقت زیادی به خرج دهید. برخی از افراد غیر حرفه ای در نوشتن مقاله، برای تنظیم نامه پوششی، چکیده مقاله را در آن کپی می کنند که بسیار اشتباه است. یک نامه پوششی خوب بایستی: اولاً موضوع کلی تحقیق را مشخص سازد، ثانیاً به نوآوری تحقیقات اشاره کند و ثالثاً ارتباط مقاله را با اهداف مجله هدف مشخص سازد. - نکاتی را که ویراستار جهت ویرایش کلی یا جزئی بیان کرده را اعمال کنید.
گاهی اوقات ویراستاران مواردی را برای ویرایش متن اصلی برای نویسنده ارسال می کنند که ممکن شامل تغییرات جزئی یا کلی برای اعمال در متن مقاله باشند.در نحوه چاپ مقاله isi این موارد بایستی به دقت و به طور کامل طبق چیزی که ویراستار عنوان کرده است ویرایش شوند و مقاله ویرایش شده برای ویراستار ارسال شود.
برگرفته از: ساعد نیوز
برای مشاهده لیست همه ی پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.
تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
روش های تماس:
Mobile : 09143444846 واتساپ – تلگرام
Telegram: @abazizi
- E-mail: abazizi1392@gmail.com