تحلیل داده های آماری

7 نکته کلیدی برای نگارش مقاله isi

7 نکته کلیدی برای نگارش مقاله isi

7 نکته کلیدی برای نگارش مقاله isi

برای نگارش مقاله isi با کیفیت باید7 نکته کلیدی را رعایت کنید. با رعایت این نکات می‌توانید مقاله مد نظرتان را با کیفیت دلخواه و در زمینه تخصصی مدنظرتان ارائه نمایید.

اصلی ترین هدف ارائه مقالات ترویج علم می باشد و از همین رو بسیار حائز اهمیت و مورد توجه از طرف سازمان ها و نهاد ها واقع می شوند به خصوص مقالات علمی پژوهشی که گرد آوردنده موضوعات ناب تخصصی می باشند مقالات علمی پژوهشی از دو ویژگی ابداع و اصالت برخوردار می باشند که همین امر موجب اهمیت بالای آنها می شود. نویسندگانی که توانایی و مهارت ارائه مقالات علمی پژوهشی داشته باشند یقینا نقش مثبتی در راستای ترویج علم در دنیا ایفا می کنند و به پاس این گام علمی موثر در جامعه امتیازاتی به نویسنده نیز تعلق میابد که عامل تشویق آنها به ارائه مقالات می باشد. اغلب دانشجویان با هدف استفاده از مزایای پژوهشی در راستای ارائه مقاله تلاش می کنند. از جمله امتیازاتی که می توانید با ارائه مقاله علمی پژوهشی به آنها دست یابید موارد زیر می باشند:

  • کسب امتیاز در مصاحبه های دولتی و خصوصی
  • کسب امتیاز در آزمون دکتری
  • کسب نمره کامل در پایان نامه دوره کارشناسی ارشد
  • ارتقای رتبه شغلی و افزایش حقوق و مزایا
  • جذب شدن در هیئت علمی دانشگاههای معتبر کشور

معتبر ترین ژورنالی که می توانید برای چاپ مقاله علمی پژوهشی انتخاب کنید ژورنالهای isi می باشند که اعتبار جهانی دارند و در مقایسه با سایر ژورنالها امتیاز بیشتری دارند.

اما نگارش مقاله علمی پژوهشی که ابداع و نوآوری داشته باشد و از اصالیت نیز برخوردار باشد برای اغلب دانشجویان بسیار دشورا به نظر می رسد دانشجو باید در نظر داشته باشد که سختترین مرحله انتخاب عنوان و موضوع می باشد بعد از انتخاب موضوع فرآیند نگارش و پیگیری مقاله به مراتب ساده تر خواهد شد. در این بخش تصمیم داریم برای علاقه مندان به ارائه مقاله 10 نکته اساسی و مهم ارائه کنیم که بتوانند هر چه سریعتر و با بیشترین کیفیت مقاله خود را نگارش و در ژورنالهای مد نظرشان به چاپ رسانند.

تصویر

نکات کلیدی برای نگارش مقاله

  1. اغلب نویسندگان چنین تصور می کنند که نتایج مقاله مهم تر از سایر بخش های آن می باشد و با این دیدگاه از توجه به سایر بخش های مقاله غافل می شوند. اما واقعیت این است كه اولین عملكرد مقاله انتقال پیام به خواننده و متقاعد كردن وي به ارزشمند بودن تحقیق انجام شده است بنابراین بهتر است قبل از شروع به نوشتن، در مورد پیام موضوع تأمل شود. نویسنده می بایست با تسلط کامل به موضوعی که می خواهد آنرا ارائه کند سعی در ارائه رئوس مطالب داشته باشد زیرا مخاطبین و داوران ژورنالها علاقه ای به مطالعه مطالب طولانی ندارند. نتایجي كه مربوط به موضوع اصلي نیستند هر قدر هم كه جالب باشند، بهتر است حذف شوند و اگر این نتایج حذف شده مفید و اساسي باشند بهتر است در یك مقاله دیگر مطرح شوند. نویسنده باید خود را به جای مخاطب و خواننده قرار دهد و سعی کند با در نظر داشتن سلیقه مخاطبین خود از ارائه موضوعات اضافی خود داری کند.
  2. گام بعدی نحوه ارائه مطالب می باشد. محتوای مقاله باید به صورت واضح و رسا و شفاف بیان شوند و به هیچ عنوان مطلب گنگ بدون سند در متن مقاله وجود نداشته باشد. از لحن محاوره و سبک نوشتار عامیانه به هیچ عنوان استفاده نشود و شخص و زمان تمامی افعال در یک زمان عنوان شود.
  3. عنوان مهم ترین عبارت یك مقاله است. اگر خواننده اي اهمیت نوشته اي را از عنوان آن برداشت نكند به خواندن آن ادامه نمي دهد. عنوان هاي طولاني حامل اطلاعات بیشتري هستند ولي توجه كمتري جلب مي كنند، به خصوص در افرادي كه با نگاه سریع و گذرا از روي عناوین موجود در فهرست مجلات، مقاله مورد نظرشان را انتخاب مي كنند. عنوان هاي كوتاه جذاب تر هستند ولي ممكن است مفهوم كامل را نرسانند. عناویني كه از لغات ایهام دار استفاده مي كنند، جذابیت بیشتري براي خوانندگان دارند، ولي نباید به تبیین محتواي اطلاعاتي مطلب بپردازند. در نهایت در هنگام انتخاب عنوان مناسب، باز هم بهتر است نویسنده خود را در جایگاه خواننده قرار دهد.
  4. نتایج باید با یك نظم و توالي منظم ارایه شوند، بیان نتایج باید از توالي منطقي پیروي كند و نه از ترتیب زماني. در غیر این صورت درك آن ها مانند چیدن قطعات پازل در كنار هم است كه مي تواند بسیار گیج كننده باشد. از ارائه نتایج غیر ضروري كه تأثیر چنداني در بحث ندارند باید پرهیز شود تا خواننده سردرگم نشود و پیام اصلي نیز كم رنگ تر نشود. هدف از نوشتن یك مقاله تحقیقاتي، ارایه یك فرضیه و بحث و تفصیل و تفسیر در مورد آن است. بنابراین بحث یك مقاله باید كاملاً روان و مرتبط با نتایج و با تفسیرهاي كامل و ذكر منابع مختلف باشد. تفكرات و اندیشه هاي تحقیقاتي باید با دلایل مستدل و مستند حمایت شوند و به طور كاملاً واضح و روشن مورد ارزیابي قرار گیرند تا خواننده بتواند با آن ارتباط برقرار كند.
  5. بخاطر داشته باشید که راه های زیادی برای فراگرفتن قواعد مقاله نویسی و نوشتن یک مقاله isi وجود دارد اما بهترین راه، ساده ترین آنهاست یعنی هرقدر پژوهش و محتوای مقاله نگارش شده ساده تر و قابل فهم تر باشد جذابیت آن برای مخاطب بیشتر است.
  6. ناب بنویسید و دانسته های علمی خود را ارائه کنید. کپی برداری و ارائه محتوای کم اعتبار عامل ریجکت مقاله isi هستند و نباید اعتبار مقاله را به دلیل وجود مطالب کپی زیر سوال برد. همواره داوران منتظر مطالعه موضوعات جدید می باشند .
  7. چهارچوب مقاله را حفظ کنید. همه بخش های مقاله باید به همان ترتیب استاندارد که قابل تایید اغلب ژورنالهای معتبر داخلی و خارجی می باشد نگارش شود. ترتیب بخش های مقاله استاندارد باید به صورت زیر باشد.
  • عنوان (Tittle)
  • چکیده (Abstract)
  • کلمات کلیدی (Keywords)
  • مقدمه (Introduction)
  • مواد و روش ها (Materials and methods)
  • نتایج (Results)
  • بحث (Discussion)
  • نتیجه گیری (Conclusion)
  • تقدیر و تشکر (Achnowledgment)
  • مراجع (References)
  • ضمیمه (Appendix)
  • موارد تکمیلی (Supplementary materials)
تصویر

با مطالعه موارد فوق متوجه شده اید که اعتبار مقالات isi به کیفیت محتوای آن می باشد و باید موضوعات ناب و جدید ارائه شود. کیفیت ترجمه نیز جز موارد ضروری می باشد که نویسنده هواره باید مد نظر داشته باشد. کیفیت ترجمه رابطه مستقیم با کیفیت محتوای مقاله دارد و چنانچه ترجمه اعتبار کافی نداشته باشد حتما عامل ریجکت مقاله خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *