مقاله نویسی

پذیرش اکسپت و چاپ فوری مقاله isi تضمینی

پذیرش اکسپت و چاپ فوری مقاله isi تضمینی

پذیرش اکسپت و چاپ فوری مقاله isi تضمینی

یکی از معتبر ترین و امتیاز آورترین مجلات علمی در دنیا مجلات isi می‌باشند. این مجلات با توجه به داوری بسیار سختگیرانه ای که دارند شرایط پذیرش دشواری دارند و زمان داوری طولانی تری دارند. از این رو باید برای اخذ پذیرش از این مجلات دقت عمل بسیار بالایی داشته باشید.

تاریخچه ISI

مؤسسه اطلاعات علمی یا ISI ‏(Institute for Scientific Information)، موسسه ای با تمرکز بر علم سنجی و انتشارات علمی است که در سال ۱۹۶۰ توسط یوجین گارفیلد تأسیس شد. این مؤسسه توسط مؤسسه علمی تامسون در سال ۱۹۹۲ خریداری و به عنوان Thomson ISI شناخته شد و اکنون نیز با نام Thomson Scientific شناخته شده است، این مؤسسه بخشی از شرکت Thomson Reuters است.

ISI چیست ؟

ای اس ای نام موسسه و سازمانی ست برای اعتبار سنجی مقالات علمی، و باتوجه به این که این مجموعه به صورت تخصصی روی این موضوع کار می کند، به همین دلیل آی اس ای معیاری شده است برای بررسی اعتبار یک مقاله علمی، همان طور که وزن را با کیلوگرم اندازه گیزی می کنند و کیلوگرم یک واحد سنجش برای وزن است، مقالات هم واحد های اندازه گیری و اعتبار سنجی برای خودشان دارند که آی اس آی یکی از معیارهای سنجش مقاله در سطح جهانی است.

مؤسسه ISI خدمات مربوط به پایگاه های داده، فهرست کتاب ها و مقالات را ارائه می دهد. به طور اختصاصی این خدمات نمایه سازی نقل قول ها و تحلیل آنها است که توسط خود گارفیلد پایه گذاری شده است، این خدمات شامل نگهداری داده ها و نقل قول های مقالات هزاران نشریه دانشگاهی است. این خدمات از طریق سرویس پایگاه داده ISI’s Web of Knowledge در دسترس است، این پایگاه داده به پژوهشگران این امکان را می دهد که بداند کدام مقاله ها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته و چه مقالاتی از این مقاله مطلبی را نقل قول کرده اند.

آی اِس آی، سالانه گزارشی را تحت عنوان گزارش استنادی مجلات علمی را که با سرواژه جِی سی آر (Journal Citation Reports)‏ معروف است ارائه می کند که در آن مجلات نمایه شده در بانک اطلاعاتی خود را بر اساس شاخصی با عنوان ضریب تاثیرگذاری رتبه بندی می کند. در حال حاضر ضریب تاثیرگذاری یکی از شاخص های اصلی برای اعتبار علمی مجلات علمی محسوب می شود.

موسسه اطلاعات علمی هر سال به بررسی تمامی مجله های علمی انگلیسی زبان می پردازد و بر اساس معیارهایی که دارد تعدادی نشریه را به عنوان نشریه های معتبر معرفی می کند، تعداد مجله هایی که هر سال معرفی می شوند، متفاوت است. گاه یک نشریه در فهرست آی اس آی قرار می گیرد و همین نشریه ممکن است سال آینده در فهرست مورد نظر جایی نداشته باشد. در حال حاضر حدود 20 هزار مجله در فهرست آی اس آی قرار دارد و حدود 2 هزار مجله نیز هر سال به این فهرست افزوده می شود.

تصویر

نحوه نگارش مقالهisi

چارچوبی مرسوم برای نوشتن مقالات ISI وجود دارد؛ هر مقاله ISI باید دارای عنوان، معرفی نویسنده و اطلاعات تماس، چکیده، واژگان کلیدی، مقدمه، بدنه (مبانی نظری، روش تحقیق، یافته ها، نتیجه گیری و فهرست منابع) باشد.

  • عنوان مقاله
  • چکیده
  • مقدمه
  • روش تحقیق
  • نتایج
  • پیشنهادات
  • منابع
تصویر

نکته ای که ISI در نوشتن مقالات بر آن تاکید دارد و برایش مهم است، بیان مطالب علمی به صورت ساده و پرهیز از عامیانه نویسی یا ژورنالیستی نویسی است/ف همچنین مقاله باید خلاق، دارای ایده جدید، تازه و به عبارتی منحصر به فرد باشد.

نمونه مقاله علمی ISI

مقاله ISI به هیچ عنوان نباید کپی یا جعلی باشد، در ایران یک مقاله به سه شکل مختلف نوشته می شود، ولی ISI به هیچ وجه این کار را قبول ندارد و مقاله ای را می پذیرد که جدید بوده و قبل از آن وجود نداشته باشد.

عنوان مقاله ISI چه ویژگی هایی دارد؟

عنوان مقاله پارامتری حساس است که باید کوتاه، اما جذاب و منتقل کننده مفهوم باشد؛ یعنی در عین حال که کامل است، جامع و مانع نیز باشد؛ عنوان نباید به حدی طولانی باشد که مخاطب را جذب نکند، همچنین نباید خیلی جزئی باشد. در عنوان مقاله ISI نباید از لغات اضافه یا ایهام دار استفاده کرد، عنوان باید به نحوی انتخاب شود که بیشترین جذابیت را برای خواننده و بیشترین ارتباط را با محتوای مقاله داشته باشد.

ویژگی های چکیده مقاله ISI چیست؟

چکیده یکی دیگر از موارد مهم در نوشتن یک مقاله ISI و یکی از ارکانی است که در داوری مجله و مقاله بررسی می شود؛ برخی از نشریه ها چگونگی نوشتن چکیده را در سایت خود بیان می کنند تا مخاطبان آن را در نوشتن مقاله مورد توجه قرار دهند. چکیده مقاله ISI به ۲ شکل آزاد و ساختاری نوشته می شود؛ در شکل آزاد چکیده، مطالب در قالب یک پاراگراف کامل مطرح می شود. شکل ساختاری چکیده که در ایران هم مرسوم است از چهار قسمتی که در مقاله وجود دارد، تشکیل شده است؛ اکثر مقاله های حوزه علوم انسانی دارای چکیده ساختاری هستند. اصولا چکیده ۱۵۰ کلمه است و باید پس از شکل گرفتن طرح مقاله و بیان روش مورد استفاده در آن که می تواند یک جمع بندی خوب را ارائه داد، نوشته شود.

بدنه مقاله ISI را چگونه بنویسیم؟

نکته مهم در بدنه مقاله برای ISI، مباحث نظری است؛ بر خلاف ایران که بحث های نظری در آن بسیار گسترده است و پیشینه، نظریه، چارچوب نظری مفهومی و … آورده می شود، در ISI این قاعده وجود ندارد. در ISI برای نوشتن بدنه مقاله، مقدمه، نقشه کلی، مباحث نظری و در انتها سوال یا هدف مطرح می شود و اصل موضوع در روش و نتایج است؛ یعنی باید روش تحقیق، مخصوصا روش های نو یا روش های ترکیبی آمیخته و فراتحلیلی در حوزه علوم انسانی به طور تخصصی با جزئیات کامل توضیح داده شده و روش تحقیق، جامعه آماری، نحوه نمونه گیری و غیره مطرح شود.

خصوصیات یافته های مقاله ISI

در بررسی مقاله توسط موسسه ISI، مهم ترین قسمت کار روی یافته ها انجام می شود و ترتیب منطقی و نظم بین آنها مورد بررسی قرار می گیرد؛ مقاله هایی که دارای نتایج و یافته های گیج کننده یا به اصطلاح فاضل وار باشد و خواننده نتواند با آن ارتباط برقرار کرده و مطالب را دریافت کند، توسط موسسه برگردانده می شود تا قسمت مورد نظر که مشکل دارد، اصلاح شود.

اهمیت بالای تفسیر نتایج در مقاله ISI

تفسیر نتایج به دست آمده از مقاله دارای اهمیتی بسیار و برای موسسه ISI خیلی مهم است؛ در ایران مقاله ها پس از نتیجه گیری رها می شوند و تفسیری از نتایج صورت نمی گیرد، در حالی که ISI بر تفسیر نتایج و اینکه چگونه این نتایج به دست آمده است، تاکیدی بسیار دارد. قسمت آخر مقاله ISI، فهرست منابع است که در انتهای آن آورده می شود.

تصویر

هزینه نگارش مقاله ISI

هزینه نوشتن مقاله isi رقمی کلی و مشخص ندارد. در واقع، برای اینکه بتوانید مقاله ای را تهیه و در قالب isi در مجله ای معتبر به چاپ برسانید، امکان دارد که درگیر هزینه های رنگارنگی شوید که بسته به خودتان و توانایی هایتان در زمینه تولید مقاله متغیر باشد.

برای مثال، نگارش مقاله باید به زبان انگلیسی صورت بگیرد. خب! اگر خودتان به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشید، دیگر نیازی نخواهد بود که کار را به موسسات ترجمه بسپارید و در قبال آن، هزینه بپردازید. این را هم بدانید که هزینه دریافتی موسسات و مترجمان از شما بنا به موضوع مقاله، رشته تخصصی تان و حجم اثر متنوع خواهد بود. عوامل مختلفی در تعیین هزینه ترجمه مقاله isi نقش دارند.

مثلا میزان تسلط و تبحر نویسنده یا زمان و موعد تحویل مقاله هم می تواند قیمت را بالا و پایین کند. استفاده از خدمات ویرایشی یا بررسی مواردی مانند سرقت ادبی در یک مقاله هم هزینه هایی به همراه خواهد داشت.

بعد از اینکه به تمام این موارد رسیدگی می کنید و مقوله ارسال مقاله را پشت سر می گذارید، با گزینه دیگری روبه رو می شوید که هزینه چاپ مقاله در مجله isi است.

معمولا مجلات isi برای انتشار آثار علمی از نویسنده هزینه ای دریافت می کنند که برای نویسنده ایرانی چندان ارزان نخواهد بود. معمولا برای چاپ اثرتان در مجله ای معتبر باید حوالی ۵ میلیون تومان یا بیشتر بپردازید. این هزینه در قالب ارزهای خارجی از شما دریافت می شود و بنابراین، برای ارسالش هم نیازمند هستید که از کارت های اعتباری خارجی، حساب های بین المللی یا دوستان و آشنایانی کمک بگیرید که در خارج از کشور زندگی می کنند.

به عبارت ساده تر، بدانید که هزینه چاپ مقالات isi چندان اندک نیست. یادتان باشد که مقالات به دو دسته دسترسی آزاد(open-access) و دسترسی غیرآزاد(close-access) تقسیم بندی می شوند. اگر دسترسی عموم مخاطبان به مجله آزاد باشد، هزینه ای از مخاطبان و خواننده ها برای دسترسی به مقالات یک مجله دریافت نمی شود و در عوض، نویسنده برای چاپ اثرش باید هزینه ای را پرداخت کند.

در صورتی که مجله دسترسی غیرآزاد داشته باشد، خوانندگان هزینه چاپ مقالات را می پردازند و معمولا نویسنده برای انتشار اثرش در مجله نیازی به پرداخت پول و هزینه نخواهد داشت. تصور اشتباهی هم میان برخی از افراد وجود دارد که معتقدند، مجلات غیررایگان یا در اصطلاح خودشان پولی از کیفیت کمتری نسبت به موارد غیرپولی برخوردارند. چنین چیزی صحت ندارد.

مراحل چاپ مقاله isi

برای اینکه مقاله شما در مجلات ISI پذیرفته شود لازم است مراحل زیر را دنبال کنید:

برای اینکه بتوانید یک مقاله را در مجلات ISI به چاپ برسانید لازم است که ابتدا مقاله را ترجمه کنید و بعد از ترجمه ویرایش کنید و فرمت آنرا تغییر دهید و به مجله مورد نظر سابمیت کنید.مراحل چاپ مقاله چندان طولانی نمی باشد فقط نیاز به کمی دقت و توجه و آشنایی و مهارت دارد مثلا مقاله باید توسط یک مترجم متخصص که سابقه بسیاری در زمینه ترجمه در حوزه مورد نظر را داشته باشد تا بتواند مقاله را کاملا به صورت تخصصی و با کیفیت بالا ترجمه کند.همچنین انتخاب مجله مناسب نیز نیاز به تخصص و مهارت زیادی دارد تا فرد بتواند مناسب ترین مجله را برای مقاله خود انتخاب کند.

تصویر

نحوه انتخاب مجله ISI

هنگامی که مقاله ISI کامل شد باید برای چاپ یک نشریه یا مجله معتبر را پیدا کرد؛ در انتخاب مجله باید توجه داشت که ISI آن به روز بوده و ضریب تاثیر و تخصصی داشته باشد زیرا موسسه ISI روی تخصصی بودن مجله تاکیدی فراوان دارد؛ به طور مثال فردی که در حوزه رسانه و ارتباطات مقاله می نویسد نمی تواند به مجله علوم سیاسی مقاله ارائه کند، زیرا باعث رد شدن آن از سوی ISI می شود. بهترین کار در انتخاب یک مجله برای چاپ مقاله ISI، ورود به سایت موسسه تامسون است، در این سایت نشریات مختلف وجود دارد و می توان به راحتی انتخاب کرد. روش دیگر و برای حالتی که نشریه برای چاپ مقاله مشخص است، می توان با مراجعه به سایت آن نشریه، اطلاعات مورد نظر و نحوه نگارش را مطالعه کرد و بر اساس آن مقاله را نوشت، زیرا هر کدام از نشریه ها دارای نحوه نگارش خاص خود هستند.

نحوه اعتبار سنجی مجلات isi

برای تشخیص اعتبار ژورنالهای تخصصی می توانید با مراجعه به سایت آنها و دریافت لیست انتشار یافته توسط آنها از اعتبار مجله اطمینان حاصل فرمایید. فقط دقت داشته باشید که لیست ها هر سال به روز رسانی می‍ شوند. دقت فرمایید که مراجعه به سایت های جعلی و نامعتبر نیز ممکن است باعث اشتباه شود و نتوانید ژورنال مناسبی را انتخاب کنید. حتما به آدرس سایت هایی مراجعه فرمایید که توسط نهادهای زیر تایید شوند و توسط آنها انتشار یابند.

  • مرکز برنامه ریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارت علوم و تحقیقات فناوری (https://rppc.msrt.ir/fa)
  • دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی (http://rvp.iau.ir/sp/)
  • مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی (http://blacklist.research.ac.ir/)

همچنین با در اختیار داشتن عنوان و ISSN مجله میتوانید از سایت رسمی مربوطه به هر مجله جستجو کنید:

مزایای چاپ مقاله isi چیست؟

همان طور که پیش تر هم اعلام شد، مقالات isi از معتبرترین آثار علمی هر فرد به حساب می آیند. اعتباری که وجود این دسته از مقالات می تواند به رزومه تان اضافه کند، بسیار زیاد است. برای مثال:

  • با داشتن این مقالات در رزومه خود می توانید نمرات بهتری در دفاع از پایان نامه و تِز خود در دوران تحصیلات تکمیلی به دست بیاورید.
  • اساتید با داشتن تعداد مشخصی از مقالات isi امکان ارتقای درجه پیدا می کنند.
  • در مصاحبه های دکتری، داشتن مقالات isi در رزومه موجب دریافت امتیاز می شود و شانس قبولی را بیشتر می کند.
  • اگر خواهان دریافت پذیرش دانشگاه های خارجی هستید، باید بدانید که این دانشگاه ها به رزومه تان نگاهی دقیق دارند و در صورت وجود مقالات معتبری مانند isi، شانس تان برای پذیرش بیشتر می شود.
  • وجود رزومه ای پربار که در آن مقالات علمی isi وجود دارد، اعتبار و شأن حرفه ای تان را بالا می برد و به عنوان چهره ای قابل اعتماد شما را به جامعه حرفه ای و تخصصی تان معرفی می کند.
  • امکان توسعه همکاری ها میان افراد و شرکت های مختلف از طریق حضور در مجلات معتبر بیشتر می شود. بسیاری از ایده های علمی و پژوهشی در سایه انتشار در مجلات معتبر مورد توجه شرکت ها قرار می گیرند و زمینه تولید و ساخت ایده ها و به کارگیری عملی نظرات میسر می گردد.

آیا چاپ مقاله در مجلات isi تضمینی است؟

نویسندگان می توانند به صورت تضمینی مقالات خود را در مجلات علمی ISI منتشر سازند این مجلات به صورت کاملا تضمینی پذیرش مقاله دارند و با خیال راحت می توانید مقاله خود را به صورت تضمینی به مجلات ISI سابمیت کنید. مجلات دارای ایمپکت JCR به هیچ عنوان پذیرش تضمینی مقاله ندارند اما مجلات ISI خوشبختانه مقالات را به صورت تضمینی پذیرش می کنند.

هزینه و زمان چاپ مقاله در مجلات isi

یکی از مهمترین دغدغه های دانشجویان و محققان هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI است. همان طور که میدانید، مجلات open access از نویسندگان برای چاپ مقالات ISI هزینه دریافت می کنند، اما هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI همواره ثابت و یکسان نیست و بسته به نوع مجله و البته گاهی کیفیت آن متفاوت است. همچنین این هزینه ها اغلب به دلار و یورو از نویسندگان گرفته می شوند. نکته دیگر این که علاوه بر هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI، هزینه چاپ سریع مقاله ISI نیز وجود دارد و شامل حال نویسندگانی می شود که تمایل دارند مقالات آن ها در زمان کوتاه تری داوری و چاپ شود؛ به عبارت دیگر این امکان در نظر گرفته شده تا پژوهشگرانی که می خواهند آثارشان سریع و به طور اختصاصی داوری و مقاله شان در صورت تایید بدون نوبت چاپ شود، با پرداخت مبلغی بیشتر از هزینه چاپ، این امر برای شان میسر شود.

برگرفته از: ساعد نیوز

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.

تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.

نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos

نرم افزار کیفی: Maxquda

تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower

روش های تماس:

Mobile :  09143444846  واتساپ – تلگرام

Telegram: @abazizi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *