...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
خوش آمدید این سایت دارای مجوز می باشد برای مشاهده مجوز ها پایین صفحه را مشاهده فرمائید.
تحلیل داده (به انگلیسی: Data analysis ) فرایند فهمیدن، پاکسازی، آمادهسازی و تحلیل دادههاست که به منظور استخراج اطلاعات سودمند برای تصمیمگیری انجام میشود.
«تحلیل داده»، فرایندی است متشکل از گامهایِ «بررسی» (Inspecting)، تمیز کردن یا «پاکسازی» (Cleansing)، «تبدیل» (Transforming) و «مدلسازیِ» (Modeling) دادهها که با هدف کشف و استخراج اطلاعات مفید از آنها و کمک به فرایند تصمیمگیری، مورد استفاده قرار میگیرد.
تحلیل دادهها امروزه در اغلب شاخههای علوم و صنعت از جمله اقتصاد، رشتههای مهندسی، بازاریابی، پزشکی و غیره کاربُرد دارد.
در این مقاله در خصوص تحلیل عاملی و بار عاملی در نرم افزار اسمارت پی ال اس گفتگو می کنیم.
الف- تحليل عاملي
يکي از مشکلاتي که محققان در تحقيق خود با آن مواجه هستند، کاهش حجم متغيرها و يا تشکيل ساختاري جديد براي آنها مي باشد. که بدين منظور از روش تحليل عاملي استفاده مي شود.
تحليل عاملي بر اساس ملاک هاي تجربي و عملي، تعداد متغيرهايي را که خيلي زياد هستند را به چند عامل کاهش مي دهد و تجزيه و تحليل آنها را ساده تر مي کند.
تحليل عاملي، عمل کاهش متغيرها به عامل را از طريق گروه بندي کردن متغيرهايي که با هم همبستگي متوسط و يا نسبتا زيادي دارند، انجام مي دهد.
تحليل عاملي بر دو نوع است:
الف-1- تحليل عاملي اکتشافي (efa)
در تحليل عاملي اکتشافي، محقق با هدف کشف ساختاري براي شکل دهي متغيرها و طبقه بندي آنهاست و پيش فرض اوليه آن است که هر متغيري ممکن است با هر عاملي ارتباط داشته باشد. به عبارت ديگر پژوهشگر در اين روش هيچگونه فرضيه قبلي درباره نتايج ندارد و در پي اکتشاف عوامل تاثير گذار است. بنابراين، تحليل اکتشافي بيشتر به عنوان يک روش تدوين و توليد نظريه و نه آزمون نظريه در نظر گرفته مي شود.
در اين روش پژوهشگر سعي مي کند تأييدي بر يک ساختار عاملي فرض شده ارائه دهد. يعني تعيين مي کند که داده ها با يک ساختار عاملي معين که در فرضيه آمده است هماهنگ است يا خير. تحليل عاملي تأييدي براي سنجش روايي شاخص هاي يک سازه در پرسشنامه نيز به کار برده مي شود تا معلوم گردد هماهنگي و همسويي لازم بين شاخص ها وجود دارد. به بيان ديگر، تحليل عاملي تأييدي ابزاري است براي سنجش روايي پرسشنامه. يعني پرسشنامه چيزي را اندازه بگيرد که براي اندازه گيري آن ساخته شده است.
برخلاف تحليل عاملي اکتشافي، در تحليل عاملي تأييدي پيش فرض اساسي آن است که مطابق با تئوري پيشين، هر عاملي با زير مجموعه ي خاصي از متغيرها ارتباط دارد.
کاربرد مهم تحليل عاملي تأييدي، بررسي برازش مدل حاوي سوال هاي يک متغير است.
قابل ذکر است این مجموعه تخصصی، آموزش ویدئویی تحلیل عاملی تاییدی مرتبه اول و دوم، البته در نرم افزار دیگر معادلات ساختاری یعنی با نرم افزار لیزرل، تهیه نموده است. برای اطلاعات بیشتر در خصوص این آموزش و دریافت آن، این صفحه را ببینید:
ب- بار عاملي
بار عاملي مقدار عددي است که ميزان شدت رابطه ميان يک متغير پنهان و متغير آشکار مربوطه را طي فرآيند تحليل مسير مشخص مي کند. هرچه مقدار بار عاملي يک شاخص در رابطه با يک سازه مشخص بيشتر باشد، آن شاخص سهم بيشتري در تبيين آن سازه ايفا مي کند. همچنين اگر بار عاملي يک شاخص منفي باشد، نشان دهنده تاثير منفي آن در تبيين سازه مربوطه مي باشد. به بيان ديگر سوال مربوط به آن شاخص به صورت معکوس طراحي شده است.
نرم افزار Smart PLS تحليل عاملي تأييدي را براي بررسي روايي پرسشنامه به صورت کامل انجام داده و از روش هاي مختلف روايي را بررسي مي کند و همچنين در خروجي اين نرم افزار بارهاي عاملي و جدول همبستگي به صورت کاملا مجزا و قابل فهم ارائه مي شود.
سفارش تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی
تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
نرم افزارهای کیفی: Maxquda- NVivo
تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
Mobile : 09143444846 09143444846
Telegram: https://t.me/RAVA2020
E-mail: abazizi1392@gmail.com
فرضیه یک حدس علمی است و به عبارتی نتایج تحقیق را پیش بینی می کند.
“یک فرضیه عبارت حدسی رابطه بین دو یا چند متغیر است” (کرلینگر ، 1956).
“فرضیه گزاره ای رسمی است که رابطه مورد انتظار بین یک متغیر مستقل و وابسته را ارائه می دهد.” (کرسول ، 1994).
فرضیه سازی در تحقیق خیلی مهم است و کل کار را جهت می دهد.
منشأ فرضیه عنوان و اهداف پژوهش می باشد. همان طور که در بالا فرضیه رابطه بین دو یا چند متغیر را بیان می کند. اما همیشه به صورت رابطه ای نوشته نمی شود!
فرضیه گاهی رابطه ی بین دو متغیر را بیان می کند. در این صورت جهت دو طرفه است و هر دو متغیر (یا چند متغیر ) بر همدیگر تأثیر می گذارند. متلا در فرضیه ” بین مدیریت زمان و فرسودگی شغلی رابطه وجود دارد” رابطه دو گانه این دو متغیر بر هم بررسی می شود.
فرضیه گاهی تأثیر یک متغیر را بر متغیر دیگر بیان می کند. در این صورت جهت یک طرفه است و تأثیر یک (یا چند ) متغیر بر متغیر دیگر بررسی می کند. متلا در فرضیه ” مدیریت زمان بر فرسودگی شغلی تأثیر دارد” اثر یک متغیر بر متغیر دیگر بررسی می شود.
فرضیه گاهی تفاوت یک متغیر را در دو یا چند گروه بیان می کند. متلا در فرضیه ” بین میزان فرسودگی شغلی زنان و مردان تفاوت وجود دارد ” تفاوت یک متغیر در دو گروه بررسی می شود.
باید هنگام نوشتن فرضیه به این موارد توجه شود. چون در کل تحقیق و به ویژه در تجزیه و تحلیل داده ها این خیلی مهم و تأثیر گذار است.
گاهاً دانشجویان و محققان تازه کار به این مهم توجه نمی کنند.
خدمات تخصصی پژوهش و تحلیل داده های آماری با مناسبترین قیمت و کیفیت برتر!
خرنوب گیاه دارویی بومی مدیترانه است که دانه آن جایگزین سالمی برای کاکائو به شمار میرود و فوایدی برای سلامتی دارد.
تبلیغات
درخت خرنوب میوهای شبیه غلاف نخود دارد که پالپ میوه و دانه را در خود جای داده است. استفاده از خرنوب به خاطر فواید سلامتی آن به چهار هزار سال قبل و به یونان باستان برمیگردد.
در کتاب دایرهالمعارف غذاهای شفابخش (The Encyclopedia of Healing Foods) آمده است که داروفروشان بریتانیایی قرن نوزدهم، علاف خرنوب را به خوانندگان میفروختند. جویدن غلاف خرنوب به خوانندهها کمک میکرد تارهای صوتی خود را سالم نگه دارند و گلوی خود را نرم و پاکسازی کنند.
خرنوب به اشکال مختلفی از قبیل پودر، چیپس، شربت، عصاره و قرص در بازار وجود دارد. افرادی که خرنوب را به رژیم غذایی خود اضافه کردهاند شاهد مزیتهایی مانند کاهش وزن و کاهش مشکلات معده بودهاند.
درخت خرنوب
یونانیان باستان اولین کسانی بودند که درخت خرنوب (Ceratonia siliqua) را پرورش دادند که اکنون در سراسر جهان از هند گرفته تا استرالیا رشد میکند.
هر درخت خرنوب تک جنس (تک پایه) است، بنابراین برای تولید غلافهای خرنوب به درخت نر و درخت ماده نیاز است. یک درخت خرنوب نر برای گردهافشانی ۲۰ درخت خرنوب ماده کافی است. پس از شش یا هفت سال، درخت خرنوب میتواند غلاف تولید کند. وقتی درخت خرنوب ماده بارور میشود، صدها غلاف قهوهای تولید میکند. غلافها در پاییز برداشت میشوند.
کاربردهای خرنوب
بیشترین کاربرد خرنوب در غذا است. طعم خرنوب شبیه شکلات است و جایگزینی عالی برای آن محسوب میشود؛ زیرا مقدار زیادی فیبر و آنتیاکسیدان دارد، دارای چربی و قند کم و عاری از کافئین و گلوتن است.
تبلیغات
از آنجایی که خرنوب بهطور طبیعی شیرین است، میتواند میل شما به قند را برطرف کند. اگر خرنوب به اندازه کافی برایتان شیرین نیست، استویا (نوعی شیرینکننده طبیعی که از عصاره گیاه شیرینبرگ به دست می آید) را به آن اضافه کنید. اگر دچار عدم تحمل لاکتوز هستید یا رژیم غذایی گیاهخواری را دنبال میکنید، خرنوب جایگزین عالی عاری از لبنیات است.
صمغ دانه خرنوب
خرنوب در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و داروها وجود دارد. صمغ خرنوب از دانههای خرنوب به دست میآید و ۳۵ درصد دانههای خرنوب از صمغ تشکیل شده است.
صمغ خرنوب در محصولات آرایشی به عنوان پیونددهنده، چسب، تثبیتکننده مایعات، عطر و بهبوددهنده بافت استفاده میشود.
بسیاری از شرکتها از صمغ دانه خرنوب برای بهبود بافت غذا استفاده میکنند. صمغ خرنوب در بسیاری از غذاهای فرآوریشده ازجمله محصولات پخته تهیهشده از خمیر، سس سالاد و فرآوردههای گوشتی وجود دارد.
خرنوب سالم است؟
به دلیل طعم مشابه، مردم اغلب خرنوب را با شکلات مقایسه میکنند. بااینحال، خرنوب سالمتر از شکلات است.
جنبههای مثبت خرنوب:
تبلیغات
دو برابر کاکائو کلسیم دارد.
عاری از ترکیبات محرک میگرن است.
عاری از کافئین و چربی است.
جنبههای منفی کاکائو:
حاوی اسید اگزالیک است که در جذب کلسیم اختلال ایجاد میکند.
در برخی افراد میتواند باعث میگرن شود.
سرشار از سدیم و چربی است.
خرنوب همچنین منبعی عالی از ویتامینها و مواد معدنی محسوب میشود. بهنوشتهی وبسایت هلث لاین، خرنوب دارای ویتامینهای A، B2، B3 و B6 و حاوی مواد معدنی مس، کلسیم، منگنز، پتاسیم، منیزیم، روی و سلنیوم است. خرنوب همچنین سرشار از فیبر، پکتین و پروتئین است.
حقایق تغذیهای پودر خرنوب
یکی از اشکال رایج مصرف خرنوب به شکل پودری است. یک قاشق غذاخوری یا شش گرم پودر خرنوب شامل موارد زیر میشود:
تبلیغات
ماده مغذی
مقدار
کالری
۱۳٫۳
کربوهیدرات
۵٫۳۳ گرم
فیبر
۲٫۳۹ گرم
قند
۲٫۹۵ گرم
کلسیم
۲۰٫۹ میلیگرم
منیزیوم
۳٫۲۴ میلیگرم
فسفر
۴٫۷۴ میلیگرم
پتاسیم
۴۹٫۶ میلیگرم
سدیم
۲٫۱ میلیگرم
کاربردهای دیگر خرنوب
از درخت خرنوب میتوان برای محافظت از زمین استفاده کرد. این درختان در برابر خشکی و شوری مقاوم هستند. برگهای سبز صیقلی آنها تا حدودی در برابر شعله مقاوم است و درختان خرنوب میتوانند مانع خوبی در برابر آتش باشند. از غلاف خرنوب برای تغذیه دامها نیز میتوان استفاده کرد.
فواید خرنوب
افزودن خرنوب به رژیم غذایی میتواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد. ازآنجا که خرنوب بهطور طبیعی سرشار از فیبر است و کافئین ندارد، برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مناسب است. همچنین محتوای پایین قند و چربی، خرنوب را به مکمل غذایی عالی یا جایگزین خوبی برای شکلات برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، تبدیل میکند. سطوح بالای ویتامینهایی ازقبیل ویتامین A و ویتامین B2 برای سلامتی چشم و پوست مفید است.
افزودن خرنوب به رژیم غذایی میتواند در موارد زیر سودمند باشد:
تبلیغات
کاهش کلسترول
کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی
رفع مشکلات معده
درمان اسهال
خرنوب نیز مانند کاکائو حاوی ترکیبات پلیفنول است که آنتیاکسیدانهایی هستند که خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش میدهند. افزودن غذاهای غنی از پلیفنول مانند خرنوب به رژیم غذایی ممکن است به کاهش کلسترول خون کمک کند.
شواهد محدودی وجود دارد که نشان میدهد مکملهای خرنوب میتوانند برخی از پارامترهای مایع منی ازجمله شکل طبیعی اسپرم و سطح تستوسترون را بهبود دهند.
خرنوب برای مشکلات گوارشی
اگر دچار مشکلات گوارشی هستید، خرنوب ممکن است برای شما مفید باشد. تاننهای موجود در خرنوب که ترکیبات غذایی موجود در گیاهان هستند، با تاننهای معمول گیاهان متفاوت هستند.
تبلیغات
تاننهای گیاهی معمول در آب حل میشوند و مانع از هضم میشوند، اما تاننهای خرنوب چنین تاثیری ندارند. آنها اثر خشککنندهای بر دستگاه گوارش دارند که به مقابله با سموم و پیشگیری از رشد باکتریهای مضر در روده کمک میکند.
قندهای طبیعی موجود در خرنوب همچنین به افزایش غلظت مدفوع آبکی کمک میکنند. پژوهشها نشان میدهند عصاره دانه خرنوب میتواند روش موثر و بیخطری برای درمان اسهال در کودکان و بزرگسالان باشد. پیش از مصرف خرنوب در چنین مواردی با پزشک مشورت کنید.
عوارض خرنوب
خرنوب به عنوان ماده غذایی ایمن با خطر پایین درنظر گرفته میشود. سازمان غذا و داروی ایالات متحده خرنوب را برای استفاده در مواد غذایی، داروها و مواد شیمیایی تایید کرده است.
گرچه آلرژی به خرنوب نادر است، مطالعهای از اسپانیا نشان داد افرادی که به مغزهای گیاهی و حبوبات آلرژی دارند، ممکن است نسبت به صمغ دانه خرنوب نیز واکنشهای آلرژیک نشان دهند. این واکنشها شامل بثورات جلدی، آسم و تب یونجه بود. اما مطالعه مذکور همچنین گزارش داد افرادی که به بادام زمینی حساسیت داشتند، میتوانستند صمغ و دانههای پخته خرنوب را بدون بروز مشکل حساسیت بخورند.
مصرف زیاد خرنوب ممکن است خصوصا برای زنان باردار مضر باشد و موجب کاهش ناخواسته وزن، قند خون و انسولین شود.
پودر خرنوب را به تدریج وارد رژیم غذایی خود کنید. پس از مصرف در صورت مشاهده علائم عدم تحمل (خارش و بثورات پوستی)، قبل از مصرف پودر خرنوب را حرارت دهید. در صورت تداوم علائم بهتر است دیگر پودر خرنوب را مصرف نکنید. مصرف مقدار بیش از حد صمغ دانه خرنوب میتواند موجب بروز مشکلات گوارشی ازقبیل نفخ، شکمدرد، اسهال و یبوست شود.
جمعبندی
خرنوب جایگزین عالی برای شکلات است خصوصا اگر دچار مشکلات گوارشی یا رژیمی مانند عدم تحمل گلوتن باشید. تقریبا در همه دستوالعملهای تهیه غذاها، میتوانید از پودر و چیپس خرنوب به جای شکلات استفاده کنید.
میوه خرنوب حاوی فیبر غذایی و آنتیاکسیدان است. مواد شیمیایی موجود در خرنوب ممکن است اثرات کاهش وزن، کاهش قند خون و انسولین و کاهش کلسترول را داشته باشند. همچنین از خرنوب برای درمان اسهال استفاده میشود.
سازمان غذا و داروی آمریکا خرنوب را برای مصرف و همچنین به عنوان افزودنی در غذا، داروها و لوازم آرایشی تایید کرده است. خرنوب را میتوانید به شکل صمغ، پودر یا چیپس خریداری کنید. خرنوب به عنوان مکمل به شکل قرص نیز وجود دارد. هرچند بهندرت اتفاق میافتد، اما امکان دارد نسبت به خرنوب آلرژی داشته باشید.
منتورینگ یا استاد – شاگردی به فرآیندی اطلاق میشود که در آن فردی کمتجربهتر در کنار فردی باتجربهتر (منتور) قرار میگیرد تا مهارتهای خود را در یک زمینه ی خاص افزایش دهد.
کوچینگ یا مربیگری در سازمانها به فرآیندی تعاملی اطلاق میشود که در آن کوچ یا مربی با مدیر یا کارمند همراه میشود تا بر روی بهبود عملکرد مدیر یا کارمند و دستیابی به اهداف او کار کنند.
قابل درک است که فرض کنیم کوچینگ و منتورینگ یکی هستند اما اینگونه نیست هر دو در نهایت منجر به بهبود عملکرد افراد میشوند منتهی این کار را به شیوههای مختلفی انجام میدهند و هر کدام بر جنبه ی خاصی تمرکز مینمایند. در این مقاله به بیان تفاوت این دو میپردازیم:
👈تفاوت اول منتورینگ نیاز به دانش و تجربه دارد. کوچینگ نیاز به دانش خاصی ندارد.
👈 تفاوت دوم منتورینگ یک رابطه بلند مدت است. کوچینگ یک رابطه کوتاه مدت است.
👈 تفاوت سوم منتورینگ عملکرد توسعه ای است. کوچینگ عملکرد اجرایی است.
👈تفاوت چهارم منتورینگ نیاز به طراحی دارد. کوچینگ نیاز به طراحی ندارد✍ برگرفته از کانال مدیریت منابع انسانی
🔸مدیریت زمان یکی از مهمترین مهارتهایی است که هر فردی برای موفقیت در زندگی حرفهای و شخصی خود باید آن را بیاموزد. زمان به عنوان یک منبع محدود، نیازمند مدیریت هوشمندانه است تا بتوان از آن به بهترین نحو استفاده کرد. در اینجا به بررسی ۸ روش اثبات شده برای مدیریت بهتر زمان میپردازیم.
1⃣ تکنیک قورباغه را بخور این تکنیک که توسط برایان تریسی معرفی شده است، به این ایده اشاره دارد که باید بزرگترین و مهمترین وظیفه روز را در ابتدای روز انجام دهیم. این روش به معنای انجام مهمترین وظیفه یا چالشبرانگیزترین کار روز در اولین فرصت است. 2⃣ تکنیک پومودورو این روش که توسط فرانچسکو معرفی شده است، شامل تقسیم کار به بازههای زمانی ۲۵ دقیقهای است که با استراحتهای کوتاه از هم جدا میشوند. این روش به تمرکز و بهرهوری کمک میکند و از خستگی و کاهش کیفیت کار جلوگیری میکند.
3⃣ مسدود کردن زمان در کتاب «عادتهای اتمی» توسط جیمز کلیر، مسدود کردن زمان به عنوان روشی برای برنامهریزی بلوکهای زمانی مشخص برای وظایف یا فعالیتهای مختلف در طول روز تأکید شده است. این تکنیک به کاهش مزاحمتها و اطمینان از داشتن زمان اختصاصی برای وظایف مهم کمک میکند.
4⃣ قانون دو دقیقه این قانون که از کتاب «عادتهای اتمی» آمده است، میگوید اگر وظیفهای را میتوان در دو دقیقه یا کمتر انجام داد، باید فوراً انجام شود. این روش از انباشت وظایف کوچک و تبدیل شدن به کوهی از کارهای ناتمام جلوگیری میکند.
5⃣ ماتریس آیزنهاور این ماتریس که توسط استفان کاوی در کتاب «هفت عادت مردمان موثر» معرفی شده است، وظایف را بر اساس اهمیت و فوریت در چهار ربع دستهبندی میکند: مهم و فوری، مهم ولی غیر فوری، فوری ولی غیر مهم و نه مهم و نه فوری. این تکنیک به اولویتبندی وظایف کمک میکند. برای مثال، ابتدا وظایف مهم و فوری را انجام دهید و وظایف غیر مهم و غیر فوری را حذف کنید.
6⃣ دستهبندی وظایف دستهبندی شامل گروهبندی وظایف مشابه و انجام متوالی آنهاست. برای مثال، میتوانید همه تماسهای تلفنی خود را در یک بازه زمانی خاص انجام دهید. یا میتوانید تمامی ایمیلهای خود را در یک زمان مشخص بررسی و پاسخ دهید. این کار به شما کمک میکند تا زمان خود را به صورت بهینهتری مدیریت کنید و از پراکندگی و اتلاف وقت جلوگیری کنید.
7⃣ قدرت اکنون اگرچه «قدرت اکنون» بیشتر بر آگاهی و حضور در لحظه تمرکز دارد، اصول آن را میتوان برای مدیریت زمان نیز به کار برد. این رویکرد میتواند به تمرکز بهتر و بهرهوری بالاتر منجر شود. برای مثال، هنگام انجام وظایف، فقط بر وظیفه جاری تمرکز کنید و افکار پراکنده را کنار بگذارید.
8⃣ ممیزی زمان این تکنیک شامل پیگیری دورهای نحوه صرف زمان است تا ناکارآمدیها را شناسایی کنیم. با تحلیل اینکه زمانتان کجا میرود، میتوانید تنظیماتی در برنامه خود انجام دهید و وظایف را مؤثرتر اولویتبندی کنید. برای مثال، با نگه داشتن یک دفترچه زمان، میتوانید بررسی کنید که روزانه چقدر زمان را به فعالیتهای غیرمفید اختصاص میدهید و آنها را کاهش دهید.
1⃣برونگراها: ▫️ علاقه مند به وقایع پیرامون خود. ▫️ رو راست و معمولا پرحرف. ▫️ عقیده خود را با عقاید دیگران مقایسه می کند. ▫️ اهل عمل و پیشقدمی در کارها. ▫️ به سهولت دوستان جدیدی یافته و یا با یک گروه خود را وفق می دهد. ▫️ افکار خود را بیان می کند. ▫️ علاقه مند به افراد جدید. ▫️ تنهایی برای وی بسیار آزار دهنده می باشد. ▫️ از تعامل و ارتباط برقرار کردن با دیگران انرژی می گیرند. ▫️ خوش مشرب بوده اما زیاد احساساتی نیستند. ▫️ ریسک پذیرند، و سریع تصمیم می گیرند. ▫️ اجتماعی هستند، درک آنها آسان است، و شخصیت آنها در خلوت و حضور دیگران یکسان است. ▫️ پس از آنکه حرف خود را زدند به گفته خود می اندیشند. ▫️ علاقمند به کار گروهی هستند. نقل هر مجلس می باشند. موسیقی با صدای بلند و فعالیت های هیجان انگیز را بیشتر دوست دارند. ▫️ رنگ های روشن را بیشتر دوست دارند. ▫️ بیشتر از اعمال دیگران خشمگین می گردند تا اعمال خودشان. ▫️ اطلاعات شخصی خود را به سادگی با دیگران قسمت می کنند. ▫️ تنها از روی تجارب زندگی خود درس می گیرند و نه عبرت گرفتن از دیگران. برونگراها ۵۷ الی ۶۰ درصد از جمعیت زمین را تشکیل می دهند.
2⃣درونگراها: ▫️ علاقمند به احساسات و افکار خودشان و نیازمند به داشتن قلمرو شخصی هستند. کم حرف، ساکت و متفکرند. ▫️ دوستان زیادی ندارند. در ارتباط برقرار کردن با افراد جدید مشکل دارند. ▫️ علاقه مند به سکوت و تمرکز. از دید و بازدید های غیر منتظره و ناگهانی بیزارند. ▫️ کارایی وی در تنهایی بیشتر است. بزرگترین وحشت آنها آنست که در یک جمع شلوغ قرار بگیرند یا فردیت خود را از دست بدهند. از فعالیت های انفرادی انرژی می گیرند. ▫️در بین انبوه مردم بودن آنها را خسته می کند. معمولا کمرو هستند. درکشان مشکل است و اهل ایده و عقاید نو می باشند. ▫️ شخصیتی متمایز در خلوت خود و در حضور دیگران دارند. مشتاق و احساساتی می باشند و معمولا احساساتشان را بیان نمی کنند. ▫️ در جمع ناآشنا ساکت اما در جمع دوستان خود راحت می باشند. ▫️ تمرکزشان قوی است. ▫️ برای تصمیم گیری به زمان نیاز دارند. ▫️ پیش از حرف زدن می اندیشند. ▫️ از در میان گذاشتن اطلاعات شخصی خود با دیگران ممانعت می کنند. ▫️ مایل به رویکرد آهسته اما دقیق می باشند. ▫️ با مشاهده درس می آموزند (عبرت از دیگران) و پس از آموختن روش زندگی، زندگی خود را آغاز می کند.
درونگراها ۲۵ الی ۴۰ درصد از جمعیت را تشکیل می دهند.
🔸هر دوی این دو نوع شخصیت کاملا طبیعی و نرمال هستند. برونگرایان به سوی جهان عینی متمایل بوده و درونگرایان به سوی جهان ذهنی و غیر عینی. این خصوصیات هیچ ارتباطی با کمرویی درونگرایان ندارد و ممکن است آنها خیلی هم با اعتمادبه نفس باشند.
🔸شما پروژهای تعریف کردهاید و دو نفر پیمانکار را دعوت کردهاید که آن کار را انجام بدهند. اولی با اطمینان میگوید که حتما آن را انجام میدهد و دومی از شما وقت میخواهد فردا به شما زنگ میزند و میگوید که این کار شدنی است البته چالشهایی دارد که باید حتما آن را با شما در میان بگذارد.
🔸دو نفر کاندیدای مدیرعاملی شدهاند. شما آنها را به هیات مدیره دعوت میکنید و بر اساس اطلاعاتی که هفته پیش به آنان دادهاید از آنان میخواهید که برنامه و پیشبینی خود را از آینده شرکت مطرح کنند. اولی برنامه خود را با اطمینان کامل ارایه میکند و موفقیت شرکت از پیش تضمین شده میداند و دومی برنامه کامل خود را مطرح میکند و البته موفقیت را مشروط به وجود پیشنیازهایی میکند که برخی محیطی هستند و برخی نیز در اختیار هیات مدیره.
🔸شما کدام یک از پیمانکاران و کدام از یک کاندیداها را انتخاب میکنید؟ بدیهی است ما چون از بیاطمینانی خوشمان نمیآید، اولین گزینه که به ما اطمینان میدهد را انتخاب میکنیم و این جاست که در دام پدیده داروینیسم معکوس میافتیم.
🔸پروفسوری در آکسفورد این پدیده را داروینیسم معکوس نامگذاری کرده است. چرا؟ چون در داروینیسیم معمولی قویترها میمانند و ضعیفترها حذف میشوند، ولی در داروینیسم معکوس هرکس که بیشتر حرف مفت بزند پروژه به او داده میشود! در این پدیده کسانی که اطمینان کاذب بیشتری تولید میکنند و ادعاهای گزافتری مطرح میکنند پیروزترند و آنها که صادقانه بیاطمینانیها، چالشها و مشکلات را میگویند حذف میشوند.
◀️ چه می توان کرد؟
▪️هر آنکس که به شما اطمینان صد درصد میدهد مشکوک باشید. چرا که آنان که در یک رشته خبره هستند زوایا، موانع، عدم قطعیتها و پیشنیازهایی را میبینند که یک تازه کار خوشخیال نمیبیند.
▪️به جای اعتماد به سخنان افراد به عملکرد گذشته آنان نگاه کنید. صدای اعمال، بسیار رساتر از صدای گفتار است.
پیشفرض همبستگی: این پیشفرض بیان میکند که متغیرهای کوواریانس (متغیرهای کنترلی) باید با متغیر وابسته همبستگی داشته باشند. به عبارت دیگر، متغیرهای کنترلی باید با متغیر وابسته مرتبط باشند تا تحلیل ANCOVA معتبر باشد.
پیشفرض همگنیتی: این پیشفرض بیان میکند که متغیرهای کوواریانس باید برای تمام گروهها یکسان باشند. به عبارت دیگر، میانگینهای متغیرهای کنترلی باید برای همه گروهها یکسان باشند.
پیشفرض همبستگی خطا: این پیشفرض بیان میکند که خطاها یا باقیماندهها باید برای هر گروه به صورت مستقل از متغیرهای کوواریانس توزیع شوند. به عبارت دیگر، خطاها باید برای هر گروه به صورت مستقل از متغیرهای کنترلی توزیع شوند.
پیشفرض نرمالیته: این پیشفرض بیان میکند که متغیر وابسته و متغیرهای کنترلی باید از توزیع نرمال پیروی کنند.
رعایت این پیشفرضها در تحلیل ANCOVA حائز اهمیت است تا نتایج به درستی تفسیر شوند و تحلیل آماری معتبر باشد.
در صورتی که یک یا چند پیشفرض برآورده نشود، نتایج ANCOVA ممکن است تحت تأثیر قرار گیرند و تفسیر صحیحی از آنها امکانپذیر نباشد.
سفارش تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی
تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
نرم افزارهای کیفی: Maxquda- NVivo
تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
Mobile : 09143444846 09143444846
Telegram: https://t.me/RAVA2020
E-mail: abazizi1392@gmail.com
آزمون تحلیل کوواریانس یا Analysis of covariance test چیست؟
آزمون تحلیل کوواریانس یا Analysis of Covariance (ANCOVA) یک روش آماری است که برای مقایسه میانگینهای گروههای مختلف در یک متغیر وابسته با کنترل کردن تأثیر یک یا چند متغیر کوواریانس (متغیرهای کنترلی) استفاده میشود.
به این آزمون تحلیل هم پراکنش هم گفته می شود که توسعه یافته تحلیل واریانس هم هست.
این آزمون به شما امکان میدهد تا تأثیر متغیر مستقل (عامل گروهبندی) را بر متغیر وابسته ارزیابی کنید و در عین حال تأثیر متغیرهای کنترلی را در نظر بگیرید تا از تداخل آنها با تأثیر متغیر مستقل جلوگیری شود.
ANCOVA به شما این امکان را میدهد که تأثیر واقعی متغیر مستقل را بر متغیر وابسته بررسی کنید و در عین حال اثر متغیرهای کنترلی را کنترل کنید.
این آزمون معمولاً در مطالعاتی که میخواهند تأثیر یک متغیر مستقل را بر متغیر وابسته با در نظر گرفتن متغیرهای کنترلی بررسی کنند، استفاده میشود.
ANCOVA به شما امکان میدهد تا تأثیر متغیرهای کنترلی را از تأثیر متغیر مستقل جدا کنید و از این طریق بتوانید تأثیر واقعی متغیر مستقل را بر متغیر وابسته ارزیابی کنید. این آزمون یکی از ابزارهای مهم در تحلیل دادههای آماری و تحقیقات علمی است.
💼کیفیت بالا، قیمت مناسب و خدماتی که به نیازهای شما پاسخ میدهند!
💼با ما همراه باشید و پروژهی خود را به یک تجربهی موفق تبدیل کنید.
ما در این سایت پرسشنامه های استاندارد (دارای روایی، پایایی، روش دقیق نمره گذاری ، منبع داخل و پایان متن ) ارائه می کنیم و همچنین تحلیل آماری کمی و کیفی رابا قیمت بسیار مناسب و کیفیت عالی و تجربه بیش از 17 سال انجام می دهیم. برای تماس به ما به شماره 09143444846 در شبکه های اجتماعی پیام بفرستید. ایمیلabazizi1392@gmail.com
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به لنسرسرا و محفوظ است.
این سایت دارای مجوز می باشد