ازدواج موفق - همسر داری - زناشویی - همدلی

۷ راز زوج های موفق بدون کمک روانشناس

۷ راز زوج های موفق بدون کمک روانشناس

آیا شما هم آن زوج هایی را که به نظر می­رسد همه چیز را با هم دارند می شناسید.

همه چیز آنها درست به نظر می­­آید، آنها خوشحال هستند، صمیمی هستند و طوری با هم رفتار می کنند که علاوه بر بهترین دوست همدیگر، شریک زندگی هم هستند.

ممکن­ است پنهانی آرزو کنید که بتوانید مانند آنها باشید.

7 راز زوج های موفق بدون کمک روانشناس

آیا شما هم آن زوج هایی را که به نظر می­رسد همه چیز را با هم دارند می شناسید. همه چیز آنها درست به نظر می­­آید، آنها خوشحال هستند، صمیمی هستند و طوری با هم رفتار می کنند که علاوه بر بهترین دوست همدیگر، شریک زندگی هم هستند. ممکن­ است پنهانی آرزو کنید که بتوانید مانند آنها باشید.

اما آیا آنها به طور اتفاقی اینگونه با هم رفتار می کنند و یا شاس و اقبال آنها را به هم رسانده؟ و شاید از کمک یک مشاور خانواده و یا روانشناس برای آموزش مهارت های زندگی استفاده می نمایند؟

باید بگوییم جالب اینجا ست که شما نیز می ­توانید! هیچ رمز و راز بزرگی برای داشتن یک رابطه نزدیک عاطفی در رابطه با شریک زندگی خود وجود ندارد. در واقع، حداقل در تئوری بسیار ساده و ابتدایی است.

 اما خوشبخت ترین زوج ها چه وجه مشترکی با هم دارند؟ یا زوج های موفق در چه چیزهایی باهم تفاهم دارند؟ زوج‌های صمیمی وهم­پیوند برخی ازعادات قدرتمند روابط شاد را با هم به اشتراک می ‌گذارند.

 آیا می خواهید چنین رابطه ای  داشته باشید؟ سعی کنید روی ایجاد این عادات زوج های موفق کار کنید. فرزیا شیرزاد به عنوان مشاور خانواده و روانشناس در ونکوور کانادا جواب شما را می دهد تا با 7 راز اصلی زوج های موفق در زندگی مشترک آشنا شوید و با آن پایه زندگی خود را قدرتمند، شاد و سالم نمایید.

 ۱- به همدیگر گوش می دهند

یکی از ضروری ترین عادات زوج های موفق این است که زیاد حرف نمی زنند، درمیان حرف یکدیگر نمی ­پرند و حرفشان را قطع نمی­ کنند.

آنها تمام توجه خود را به شریک زندگی خود معطوف می کنند و تمام تلاش خود را می کنند تا بفهمند شریک زندگی آنها چه فکر و احساسی دارد و چه چیزی را می­خواهد بیان کند. آنها به قصد درک کرد، نه برای پاسخ دادن به یکدیگر گوش می ­دهند.

۲- یکدیگر را تشویق می کنند

یکی دیگر از عادات روزانه مهم زوج های موفق و شاد این است که به جای اینکه یکدیگر را تخریب کنند، وقت خود را صرف حمایت، تشویق و بالا بردن یکدیگر می­ کنند.

آنها از شریک زندگی خود در تحقق رویاهایشان از جمله اهداف شغلی، تلاش های هنری و خلاقانه بدون توجه به شرایط حمایت می ­کنند.

۳- به موفقیت های یکدیگر افتخار می کنند

 آنها آنقدر به شریک خود افتخار می کنند که شما فکر می ­کنید درواقع به جای شریک زندگی خود هر دو به هدف شان رسیده اند.

چنین عادات روزانه زوج ها در روابط سالم به آنها کمک می کند تا از هر فرصتی برای ستایش علنی به شریک زندگی خود استفاده کنند و فضایل و استعدادهای خود را هر کجا که می توانند تمجید کنند.

۴- حاضر به سازش هستند

این زوج ها درک می کنند که هیچ یک از آنها نمی ­توانند همه چیز را یک طرفه داشته باشند. آنها مایلند امتیازی را اعطا کنند یا نسبت به چیزی که شریک زندگی آنها می خواهد یا نیاز دارد، کوتاه بیایند فقط به این دلیل که می خواهند محبوبشان خوشحال باشد. عادات ایثارگرانه زوج های شاد این را تضمین می کند که آنها هیچ انگیزه پنهانی برای منفعت شخصی ندارند.

۵- زمانی که به آنها نیاز باشد حضور دارند

عادات زوج های موفق را بدون هیچ بهانه ای دنبال کنید و همیشه کنار شریک زندگی خود حضور داشته باشید. هنگامی که شریک زندگی شان به آنها نیاز داشته باشد، آنها آنجا حضور خواهند یافت حتی اگر برای رسیدن به آنجا کوه ها را جابه جا کنند. وقتی یکی به دیگری نیاز دارد همیشه در کنار همدیگر هستند.

۶- مثبت هستند

آنها در ملاء عام یا در خلوت یکدیگر را تخریب نمی کنند، انتقاد یا منفی بافی نمی کنند. آنها هرگز متوسل به توهین و ناسزا نمی شوند.  شریک زندگی خود را سرزنش نمی کنند وقتی همه چیز بد پیش می رود آنها به دنبال راه حل هستند نه سرزنش.

 ۷- در عموم و خلوت باهم متحد و یکی هستند

هیچ تمایزی بین آنها وجود ندارد. آنها یک “ما” هستند و هرگز علیه یکدیگر عمل نمی کنند. آنها هرگز سعی نمی کنند به دنبال منافع شخصی خود باشند و همیشه رابطه را در اولویت قرار می دهند. چنین روابطی امن هستند.

آنها همیشه تأثیر تصمیم گیری خود را بر شریک زندگی و رابطه خود در نظر می گیرند. آنها یک تیم هستند، یک نیروی غیرقابل توقف. آنها با هم جشن می گیرند، با هم گریه می کنند و در سختی ها با هم به حل آن می ­پردازند.

آیا می توانید بگویید که شما و همسرتان در این دسته بندی ها قرار می گیرید؟ آیا این عادات زوج های موفق را دارید؟ اگر نه، می توانید از همین الان شروع به پرورش آنها کنید. نیازی نیست مبالغ بالایی را برای روانشناس و زوج درمانگر بپردازید تا بعد از آن با هم خوب شوید مطمئن باشید با شروع همین کارهای ساده اما بنیادی می توان برای ایجاد یک رابطه قوی تر، نزدیک تر و محکم تر بین شما و شریک زندگی خود ایجاد کرد.

برگرفته از: باشگاه خبرنگاران جوان

برای سنجش میزان موفقیت در ازدواج می توانید از پرسشنامه های استاندارد و علمی در این خصوص استفاده کنید.

Q104کیفیت زناشویی، فرم تجدید نظر شده(۱۴سوال – ۲ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – ) (RDA )

Q105- پرسشنامه‌ی عدالت زناشویی(۲۶ سوال – ۱۵ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – ۱ مقاله رایگان – )

Q106دلزدگی زناشویی پاینز(۲۰سوال – ۳ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – ) (CBM)

Q107سازگاری زناشویی گراهام بی.اسپنیر۱۹۷۶( DAS) – تعداد ۳۲سوال — ۱۰ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – به همراه ۲۱ مقاله رایگان- )

Q107-2 فرم تجدید نطر شده مقیاس سازگاری زناشویی باسبی، کران، لارسن و کریستنسن(RDAS) (۱۴ سوال — ۶ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – به همراه ۲۰ مقاله رایگان- )

Q107-3آزمون سازگاری زناشویی (LWMAT)لاک_ والاس (۱۵سوال -۸ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – به همراه ۶مقاله رایگان- )

q107-4- مقیــاس ســازگاری پس از طـلـاق فیشـر (100 سوال -13 صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – به همراه 3 مقاله رایگان- )

Q108پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ (۱۱۵سوال — ۸ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – به همراه ۱مقاله رایگان- )

q108-0-1-مقیاس رضامندی زناشویی اسلامی(جدیری، و جان‌بزرگی، ۱۳۸۸)( ۵۰سوال — ۹ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – به همراه ۱مقاله رایگان- )

Q108-1-1پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ ۴۷ سوالی(۴۷سوال — ۵ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – به همراه ۳مقاله رایگان- )

Q108-1-2پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ ۳۵ سوالی(۳۵سوال — ۵ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – به همراه ۱مقاله رایگان- )

Q108-1-3- پرسشنامه رضایت زناشویی هودسن(۲۵سوال — ۵ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – )

q108-1-4- پرسشنامه رضایت زناشویی (فرم کوتاه) بلوم و محرابیان(1998)(14سوال — 8 صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری -3 مقاله پایه )

Q108-2پرسشنامه رضامندی همسران افروز (فرم کوتاه)(۵۱ سوال — ۵ ۱ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری – به همراه ۱۷مقاله رایگان- )

Q108-4 – پرسشنامه صمیمیت زوجین M I Qووندن بروک و هانس برتمن(۵۶سوال -۸ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری- ۴ مقاله رایگان – )

Q108-5-پرسشنامه تعهد زناشویی ( DCI ) آدامز و جونز(۴۴سوال -۵ صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری- ۸مقاله رایگان – )[

q108-6- پرسشنامه سازگاری ازدواج فرم الف و ب- هارموهان سینگ(10سوال -13 صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری- 7مقاله رایگان – )

q108-6-2-پرسشنامه نگرش به خیانت (روابط فرازناشویی) ATIS (واتلی، 2008)– (12سوال -8 صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری- 3مقاله رایگان – )

q108-6-2-2 – مقیاس استعداد روابط فرازناشویی در زنان ( قلیزاده و همکاران، 1400) -(30سوال -8 صفحه – دارای روایی، پایایی و روش نمره گذاری- 1مقاله رایگان – )

فیلم راهنمای دانلود رایگان  پایان نامه ی دانشگاه های  آمریکا

نوشته

دلایل بروز «کبد چرب» چیست؟/ راهکارهای تغذیه‌ای برای درمان کبد چرب

نوشته

تحلیل داده های آماری

نوشته

حذف یکجا خط های خالی در ورد – حذف فاصله جملات و تراز کردن پاراگراف – حذف ردیف و ستون خالی در اکسل

نوشته

نشریات و مجلات معتبر بین المللی (ISI) در حوزه حفظ تنوع زیستی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *