پایان نامه نویسی مقاله نویسی

چاپ آنلاین و رایگان مقاله jcr

چاپ آنلاین و رایگان مقاله jcr

چاپ آنلاین و رایگان مقاله jcr

دسته از مجلات isi هستند که دارای ضریب تاثیر میباشند و این مجلات به مجلات jcr معرف هستند. انتشار مقاله در این مجلات بسیار دشوار میباشد اگر شما نیز یکی از علاقه مندان انتشار مقاله در این مجلات هستید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

JCR چیست؟

مؤسسه اطلاعات علمی تامسون رویترز (ISI) توسط پایگاه اطلاعاتی Web of Science معروف به WOS همه ساله ویژگی های ژورنال ها و نشریات در زمینه های علمی و اجتماعی سراسر دنیا را که در سایت تامسون رویترز نمایه شده اند را بررسی و ارزیابی میکنند، بعد از بررسی رتبه علمی مجلات را در یک فایل اکسل بصورت گزارش استنادی مجلات JCR یا Journal Citation report اواخر هر سال به اطلاع رسانی می کنند.
JCR که جزو معتبرترین پایگاه استنادی علم سنجی باشد که ابزاری برای مقایسه سطح علمی مجلات استفده می شود. معمولا گزارش استنادی ارائه شده در دو نسخه علوم(Sciences) و علوم اجتماعی(Social Sciences) انتشار می یابد. JCR ژورنالهای علوم شامل اطلاعات بیش از 8000 مجله و JCR مجلات علوم اجتماعی؛ شامل اطلاعات بیش از 3000 است. مقالات موجود در مجلات نمایه شده در پایگاه داده اطلاعاتی JCR که اکثر مقالات پژوهشی و مروری را شامل می شود. برای ارزیابی مقاله معمولا سرمقاله ، نامه ها و خلاصه همایش ها و کنفرانس ها شامل نمی شود. گزارشات استنادی ژورنالها را با ویژگی چند شاخص مورد بررسی قرار می دهند. شاخص های نظیر Cited Half – Life Immediately index ,IF , که مهمترین شاخص ضریب تاثیرگذاری (IF)امروزه از اصلیترین و معتبرترین آن ها برای اعتبارستجی علمی ژورنالهای علمی بشمار می رود.

در دنیای ژورنالهای علمی امروزه معتبرترین مجلات علمی، ژورنالهایی هستند که در JCR یا ایمپکت دار بشمار میروند، ولی قرار گرفتن یک مجله در رده JCR راهی بس دشوار و سخت می باشد. ژورنال ها برای ورود به لیست JCR باید قوانین و استانداردهای علمی بسیاری را که از سوی موسسه ISI معیین شده است را رعایت نمایند. که در صورت رعایت نکردن ممکن است از لیست JCR حذف بشوند حتی مجلاتی بوده که چند سالی جزو مجلات JCR بودند اما بخاطر افت علمی مقالات چاپ شده در مجلات از لیست مجلات JCR حذف شدند. پایگاه داده اطلاعاتی JCR از طریق Web of knowledge به شرط پرداخت هزینه اشتراک قابل دستیابی و دسترسی است.

تصویر

نحوه نگارش مقاله jcr

برای اینکه بتوانید یک مقاله با کیفیت جهت چاپ در ژورنالهای ایمپکت دار نگارش کنید, بهتر است استانداردهای زیر را رعایت فرمایید. رعایت استانداردها و نکات کلیدی زیر می تواند به شما در اخذ سریعتر پذیرش کمک زیادی کند. یک مقاله JCR باید کاملا در حالت استاندارد نوشته شده باشد.

عنوانی که برای مقاله JCR انتخاب می کنید باید کاملا ناب و جدید باشد. همچنین مختصر بودن عنوان کمک بسیاری در جلب نظر داوران دارد. عنوان باید کاملا مرتبط با موضوع باشد.

مقدمه فرصت مناسبی است که بتوانید داوران و خواننده را به مطالعه ادامه مقاله ترغیب کنید. سعی کنید نقاط قوت مقاله را به رخ بکشید و از موضوعات کلی تر نگارش را اغاز کنید و به بخش های جزئی برسید.

در مقاله خود به هیچ عنوان از مطالب تکراری استفاده نکنید. این کار نه نها یک اقدام کاملا غیر اخلاقی می باشد, بلکه داوران احساس می کنند که مقاله جذابیت کافی ندارد. آنها به دنبال مطالعه مطالب ناب و جدید می باشد.

ساختار استاندارد یک مقاله JCR

  1. عنوان
  2. مولف یا مولفان با ذکر موسسه وابسته
  3. چکیده
  4. کلیدواژه ها
  5. مقدمه
  6. روش.
  7. نتایج
  8. بحث و نتیجه گیری
  9. منابع

آیا چاپ مقاله در ژورنالهای jcr رایگان است؟

چاپ مقاله در ژورنالهای JCR برخلاف سایر ژورنالهای معتبر به صورت کاملا رایگان می باشد و حین سابمیت مقاله نیازی به پرداخت هزینه ندارید. ژورنالها هزینه های خود را از مقالات دریافت می کنند و هر نویسنده برای اینکه مقاله اش در یک ژورنال ثبت گردد باید حین چاپ هزینه آنرا پرداخت نماید اما برخی از ژورنالها در مرحله چاپ هزینه ای از نویسنده دریافت نمی کنند. این ژورنالها هزینه چاپ مقاله را از استناد کنندگان به مقاله تامین می کنند. مقالاتی که هزینه چاپ آنها از نویسنده اصلی اخذ شده است به صورت رایگان در اختیار استناد کنندگان قرار می گیرد که به این مجلات OPEN ACCESS گفته می شود و برخی دیگر از مجلات که هزینه آنها از نویسنده اخذ نمی شود هزینه آن از استناد کنندگان دریافت می شود هر فردی که قصد استناد به مقاله را داشته باشد باید بعد از یافتن مقاله مورد نظرش هزینه آنرا واریز کند, تا مقاله در اختیارش قرار گیرد. این دسته از ژورنالها نیز CLOSE ACCESS نامیده می شوند. ژورنالهای JCR جز ژورنالهای CLOSE ACCESS می باشند و هزینه چاپ از از نویسنده دریافت نمی شود بلکه استناد کنندگان به ژورنالها باید هزینه آنرا واریز نمایند.

تصویر

نحوه بررسی مجلات jcr

برای آگاهی از اعتبارسنجی مقالات می توانید از این سایت ها استفاده کنید. لیست ژورنالهای معتبر jcr در این سایت ها قرار داده شده است. می توانید با مراجعه به این سایت ها مجله مورد نظرتان را با کد ISSN و یا عنوان مجله جستجو کنید.

امتیازات چاپ مقاله در مجلات JCR

شما با چاپ مقاله در مجلات JCR امتیازات بسیار زیادی میتوانید کسب نمایید از جمله امتیازاتی که با چاپ مقاله در مجلات JCR میتوانید کسب کنید کسب دو نمره در پایاننامه کارشناسی ارشد میباشد و همچنین شما با کسب امتیاز میتوانید در مصاحبه آزمون ورودی دکتری در اولویت قرار بگیرید و داورانی که در مصاحبه دکتری امتیازات پژوهشی شما را بررسی میکنند توجه بسیار زیادی به رزومه شما دارند و هر چه رزومه شما قوی تر و دارای اعتبار بیشتری باشد در اولویت قرار میگیرد.امتیازات بعدی در مصاحبه های شغلی میباشد که اگر در مصاحبه های دولتی و یا خصوصی در رزومه خود امتیاز چاپ مقاله در مجلات JCR داشته باشید در اولویت قرار میگیرید.یکی از نکات مهمی که باید در پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI دقت نمایید این است که مجلات ISI در دو دسته WoK و WoS دسته بندی می شوند. مجلات وب آف نالج دارای ضریب تاثیر یا ایمپکت فکتور نیستند اما مجلات وب آف ساینس مجلاتی هستند که دارای ضریب تاثیر هستند. معمولاً مجلات وب آف ساینس مورد تایید تمامی دانشگاه ها هستند اما مجلات وب آف نالج در برخی دانشگاه ها مورد تایید هستند. با چاپ مقاله در مجلات ایمپکتدار JCR شما می توانید نمره کامل خود را از پایان نامه بگیرید.

مراحل چاپ مقاله علمی پژوهشی

برای چاپ یک مقاله در مجلات علمی پژوهشی باید ابتدا تصمیم بگیرید که می خواهید مقاله را در مجلات داخلی چاپ کنید یا خارجی بعد از اینکه تصمیم گرفتید سپس باید مراحل چاپ را آغاز نمایید.مراحل چاپ مقاله به ترتیب زیر میباشد:

  • ترجمه تخصصی(برای پذیرش مقاله به مجلات خارجی)
  • ویرایش فنی ادبی مقاله رفع هر گونه تشابه و یا سرقت ادبی موجود در مقالات
  • انتخاب ژورنال معتبر برای مقاله متناسب با زمینه نگارشی مقاله و سطح علمی مقاله
  • ویرایش و فرمت بندی مقاله و تبدیل ساختار مقاله به ساختار و فرمت تعیین شده از طرف مجله
  • سابمیت مقاله به مجله مورد نظر

انتظار برای نتیجه داوری مقاله که نتیجه داوری مقالات در این نوع مجلات سه حالت می تواند داشته باشد:

  • مقاله پذیرفته شود.
  • مقاله ریجکت شود.
  • مقاله نیاز به بررسی و بازبینی داشته باشد.

نکته: مراحل چاپ مقاله در مجلات داخلی و خارجی کاملا یکسان می باشد تنها تفاوتی که دارند در این موضوع می باشد که می توانید مقالات داخلی را بدون ترجمه سابمیت کنید ولی مقالات خارجی باید ابتدا به صورت کاملا تخصصی ترجمه شوند و سپس سابمیت شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *