...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
خوش آمدید این سایت دارای مجوز می باشد برای مشاهده مجوز ها پایین صفحه را مشاهده فرمائید.
پرسشنامه استاندارد سبک های حل تعارض رحیم (ROCI-II )B
به عقیده برخی از محققان حل تعارض، به انواع راهبرد های مدیریت تعارض اطلاق می شود که شخص تمایل دارد در وضعیت تعارضی از آن استفاده کند ( حقیقی و همکارانش، ۱۳۹۱ ).
برای سنجش سبک های حل تعارض از فرم دوم پرسشنامه سبک های حل تعارض رحیم (ROCI-II )B استفاده شده است، این این مقیاس یک ابزار خودگزارش دهی است و دارای سه فرم ( A , B & C) است و هدف آن ارزیابی سبک های حل تعارض افراد می باشد. این مقیاس دارای ۲۸ ماده و متشکل از ۵ زیرمقیاس می باشد. هـرزیـر مقیـاس شیوه تعارض خاصی را نشان می دهـد و کسـب بیشـترین نمره در هر کدام از زیر مقیاس ها نشـان دهنـده اسـتفاده از همان شیوه مقابله بـا تعـارض توسـط فـرد مـی باشـد. این زیـر مقیاس ها عبارتند از:
شـیوه یکپارچگی [۱] ( ۷ ماده ) : ایـن زیـر مقیاس با شیوه حل مسئله درارتباط اسـت. و نشـان دهنـده تبادل اطلاعات و بررسی اختلاف ها برای رسیدن به راه حل قابل قبول برای طرفین است.
شیوه ملزم شده[۲] ( ۶ ماده) : این شیوه بیانگر تلاش برای کـاهش ختلافـات اسـت و برای برآورده کردن انتظارات و مسائل دیگران بر تشابهات تأکید می کند. فردی که از این شیوه استفاده می کند برای برآورده کردن نیاز دیگران مسائل خود را نادیده می گیـرد.
شیوه مسلط[۳] ( ۵ ماده): این شیوه با جهت گیری تهدیدآمیز مشخص می شود.
شخصـی کـه از ایـن شـیوه استفاده می کند برای رسیدن به هـدف خـود اقـدام بـه هـر کاری کرده و نیاز ها و انتظارات دیگران را نادیده می گیرد.
شیوه مصالحه گرانه[۴] ( ۴ ماده) : ایـن شـیوه در نقطـه میـانی توجه به انتظارات خود و دیگران قـرار دارد و به تقسیم امتیازات بین طرفین اشاره می کند.
شیوه اجتنابی[۵] ( ۶ ماده): این شیوه با موقعیت های انزوا، اعطـای مسـئولیت به دیگران، دیگران را مقصر دانستن و خود را کنار کشـیدن همراه است.
شیوه های پنج گانه مقابله با تعـارض، دو روش مــدیریت » تعــارض ســازنده وغیــرســازنده «را تشــکیل می دهند. شیوه هـای همراهانـه و مهربانانـه بعـد سـازنده و
شیوه های سلطه گرانه و اجتنابی بعد غیر سازنده را تشـکیل می دهند و شیوه مصالحه گرانه حالت بینابینی دارد (باباپور خیرالدین، ۱۳۸۴).
این پرسشنامه دارای روایی و پایایی مشخص و در قالب نرم افزار ورد نوشته شده و قابل ویرایش است.
برای مشاهده لیست پرسشنامه در بالای صفحه روی منویپرسشنامه استاندارددر بالای صفحه کلیک بفرمایید
ما در این سایت پرسشنامه های استاندارد (دارای روایی، پایایی، روش دقیق نمره گذاری ، منبع داخل و پایان متن ) ارائه می کنیم و همچنین تحلیل آماری کمی و کیفی رابا قیمت بسیار مناسب و کیفیت عالی و تجربه بیش از 17 سال انجام می دهیم. برای تماس به ما به شماره 09143444846 در شبکه های اجتماعی پیام بفرستید. ایمیلabazizi1392@gmail.com
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به لنسرسرا و محفوظ است.
این سایت دارای مجوز می باشد