پارافریز تضمینی مقاله
پارافریز به معنای اصلاح و ویرایش مقاله به منظور برطرف نمودن مشابهت های علمی از مقاله میباشد. پارافریز یا رفع سرقت علمی از مقالات باید حتما قبل از سابمیت به مقاله انجام شود در این مطلب کلیه اطلاعات لازم برای رفع سرقت علمی از مقالات را آموزش خواهیم داد.
پارافریز چیست؟
این کلمه برای نویسندگان مقالات علمی و پایان نامه های دانشگاهی بسیار آشنا میباشد و بخشی از مراحل تکمیل تحقیق به پارافریز اختصاص مییابد و نویسنده باید در این زمان سعی کند مشابهت ها علمی که در متن مقاله وجود دارد را بر طرف نماید. در سالهای اخیر وجود تشابهات علمی در متن مقاله از شایع ترین دلایل ریجکت مقاله بوده است به همین جهت پارافریز در سالهای اخیر اهمیت ویژه ای یافته است و تبدیل به یکی از مراحل تحقیق شده است.
پارافریز در واقع مشابهت یابی و رفع شباهت های موجود در متن مقاله می باشد. پارافریز روشی است که در عین اینکه مفهوم جمله را حفظ می کنیم با اعمال تغییراتی به جمله آنرا ناب و جدید کنیم. پارافریز در مقالات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چنانچه مقاله ای بدون توجه به تشابهات ادبی به یک مجله سابمیت شود علاوه بر اینکه ریجکت خواهد شد اعتبار علمی مقاله نیز از بین خواهد رفت و جریمه مالی نیز خواهید شد. بنابراین توجه و اهمیت بالایی به انجام پارافریز مقالات داشته باشید. البته تعریف های بسیاری برای پارافریز وجود دارد که رفع سرقت علمی از مقالات بهترین تعریف برای پارافریز میباشد.
پارافریز چگونه انجام میشود؟
همان طور که مطالعه فرمودید پارافریز روشی برای ناب کردن محتوای مقالات با هدف از بین بردن تشابهات احتمالی موجود در متن بنابراین برای انجام پارافریز قبل از هر چیز احتیاج به یک روش قطعی برای تشخیص سرقت علمی و مشابهت های علمی دارید خوشبختانه امروزه ابزارهای بسیاری در اختیار شما قرار میگیرد که بتوانید از طریق آن سرقت علمی و مشابهت های علمی موجود در متن را تشخیص دهید و اقدام به رفع آنها کنید. ابزارهای موجود مشابهت علمی را تشخیص میدهند و میزان مشابهت موجود در متن را به صورت هایلایت نمایش میدهند بعد از تشخیص و هایلایت شدن بخش های دارای مشابهت علمی میبایست شروع به پارافریز و رفع سرقت علمی از مقالات کنید.
ابزار های تشخیص سرقت علمی میتوانند به صورت نرم افزار یا سایت باشند که باید متن مورد نظر خود را در بخش تعیین شده وارد نمایید تا مقایسه انجام شود و میزان شباهت اعلام گردد. میزان مشابهت به صورت هایلایت در متن مشخص میشود. در رابطه با ابزارهای تشخیص سرقت علمی قابل ذکر است که ابزار ها برخی به صورت رایگان میباشند و برخی با پرداخت حق اشتراک خدمات ارائه میکنند. چنانچه قصد سابمیت مقاله به ژورنالهای خارجی و دارای ایمپکت فکتور دارید بهتر است از نرم افزارهای پولی کمک بگیرید ولی اگر قصد سابمیت به مجلات ایمپکت دار را ندارید ابزارهای رایگان نیز کارایی مناسب دارند. دقت داشته باشید که بسیاری از نویسندگان ادعا میکنند برای نگارش مقاله خود از هیچ منبعی کمک نگرفته اند و همه بخش های مقاله به قلم خودشان تکمیل شده است. مقالات هر چند به قلم خودتان نوشته شده است اما بهتر است پارافریز انجام شود زیرا در یک مقاله چندین صفحه در یک حوزه خاص احتمال دارد بدون اینکه نویسنده متوجه شود سرقت علمی اتفاق بیفتد مشابهت های علمی هر چند بسیار کوتاه و در حد چندین جمله مصداق سرقت علمی میباشند. بنابر این حتما از ابزارهای تشخیص سرقت علمی کمک بگیرید. چند نمونه از معروف ترین ابزارهای تشخیص سرقت علمی در مقالات به ترتیب زیر میباشند:
- http://www.plagscan.com/
- http://seoabzar.com/plagiarism-checker
- http://www.anticutandpaste.com/
- http://www.copyscape.com/
- http://www.turnitin.com/
- http://smallseotools.com/
- https://academicplagiarism.com/
- http://www.dustball.com/cs/plagiarism.checker
- http://plagiarism-detect.com
- http://www.duplichecker.com
- http://www.scanmyessay.com
- https://www.paperrater.com/plagiarism_checker
- http://www.effectivepapers.com/plagiarism-checker-for-students.html
- http://www.plagiarismsoftware.net/
- https://www.scanmyessay.com/
- http://www.ithenticate.com/
- https://www.diffnow.com/
- https://text-compare.com/
- https://www.diffchecker.com/
- http://www.textdiff.com/
و اما برخی از نرم افزار های معتبر در زمینه ارائه خدمات تشخیص سرقت ادبی
- گرمرلی Grammerly
- کپی لیکس COPYLEAKS
- پلیجریزم چک Plagiarism checke
- پلیجریزما (Plagiarisma)
- داپلی چکر (DupliChecker)
- PlagTracker
- پلیج اسکن (PlagScan)
- کپی اسکیپ (CopyEscape)
- SmallSEOTools
- یونی چک
همه موارد زیر سرقت ادبی محسوب می شوند:
- تبدیل کردن کار شخص دیگری به عنوان کار خود
- کپی کردن کلمات یا ایده های دیگران بدون ذکر منبع
- قرار ندادن نقل قول در علامت نقل قول
- ارائه اطلاعات نادرست در باره منبع نقل قول
- کپی کردن ساختار جمله از یک منبع و فقط تغییر دادن کلمات بدون ارجاع به آن
- کپی کردن بسیاری از کلمات یا ایده ها از یک منبع به نحوی که بخش اعظم اثر (کتاب، مقاله…) شما را تشکیل دهد، با ذکر یا بدون ذکر منبع.
بعد از اینکه میزان مشابهت موجود در متن به کمک ابزارها مشخص شد باید اقدام به رفع مشابهت ها نمایید. رفع تشابهات علمی از طریق سه روش زیر امکان پذیر میباشد:
جابه جایی کلمات
می توایند کلمات موجود در جمله را جابه جا کنید و در این صورت ممکن است برای تکمیل مفهوم جمله لازم باشد که کلمات دیگری نیز به آن اضافه کنید جابه جا کردن ترتیب کلمات یکی از ساده ترین و کاربردی ترین روش هایی است که می توانید مقالات خود را پارافریز نمایید.
ویرایش گرامری جمله
می توانید زمان و شخص فعل ها را جابه جا کنید. تغییر گرامر جملات نیاز به دقت بیشتری دارد. پارافریز باید کاملا دقیق و با توجه زیادی انجام شود. و زمانی که می خواهید جملات را پارافریز کنید حتما در نظر داشته باشید که آسیبی به مفهوم جملات وارد نشود.
جایگزین نمودن کلمات مترادف
در جملات کلمات مترادف و هم معنی جایگذاری کنید. جایگذاری کلمات مترادف و هم معنی در جمله باعث می شود که تا حد امکان جمله ناب و جدید شود و تشابهات آن نسبت به جملات پیشین از دست برود.
- پارافریز باید به نحوی انجام شود که ساختار و چهارچوب جمله تغییر نکند و ثابت بماند. حفظ ساختار و یکپارچگی جملات بسیار مهم میباشد و باید حتما رعایت شود.
- همان طور که گفته شد همه مقالات بهتر است قبل از سابمیت به ژورنال پارافریز شوند یکی از مراحل کاملا ضروری قبل از سابمیت میباشد.
- برگرفته از: ساعد نیوز
- برای مشاهده لیست همه ی پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.
- تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
- نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
- نرم افزار کیفی: Maxquda
- تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
- روش های تماس:
- Mobile : 09143444846 واتساپ – تلگرام
- Telegram: @abazizi4