نگارش و چاپ فوری مقاله isi
راههای دستیابی به موفقیت آسان نیست و نیاز به تلاش و کوشش دارد. دانشجویان برای دستیابی به اهداف شغلی و تحصیلی خود نیاز به یک راهنما و هم مسیر دارند در این مقاله قصد داریم یکی از دشوار ترین مراحل تحصیلی شما را با زبانی ساده آموزش دهیم تا همراهی باشیم برای دست یافتن به موفقیت.
اغلب دانشجویان چاپ مقاله در ژورنالهای isi را یک رویای دست نیافتنی میدانند و چنین گمان می کنند که دست یافتن به امتیاز چاپ مقاله در isi از عهده آنان خارج است. اما این نوع نگرش برای سالها پیش بود که منابع رسمی و معتبری وجود نداشت که هم مسیر و آگاه کننده دانشجو باشند و فرآیند کامل نگارش و چاپ یک مقاله isi را به صورت مرحله به مرحله آموزش دهند یقینا در چنین شرایطی دانشجو قادر به انجام چنین فعالیت پژوهشی نخواهد بود اما امروزه منابع رسمی و معتبر بسیاری برای راهنمایی شما عزیزان وجود دارد در ادامه این مقاله با ما همراه باشید با فرایند چاپ مقاله در isi آشنا شوید.
مجلات isi چه نوع مجلاتی هستند؟
بهتر است قبل از هر چیز با این مجلات کاملا اشنا شوید تا بتوانید تحقیقات خود را منسجم تر پیش ببرید. موسسه تامسون رویترز یکی از معتبر ترین موسسات است که مجلات را مورد بررسی قرار می دهد و سالانه مجلات مورد تایید خود را برای مخاطبان معرفی می کند. موسسه آی اس آی یا همان Institute for Scientific Information، موسسه ای برای سنجش مقالات و سایر مطالب علمی است که با معرفی مجلات مورد تایید خود به محققان و نویسندگان مقالات در رابطه با اعتبار سنجی مجلات کمک می کند. این موسسه در سال 1992 توسط موسسه تامسون خریداری شده است و امروزه با نام Thompson Scientific معروف است. این شرکت سالانه لیست مجلات تامسون رویترز را در اختیار مخاطبان می گذارد. به جرئت می توان گفت این موسسه معتبر ترین موسسه برای انتشار آثار علمی در دنیا می باشد که با توجه به اعتبار بالای این مجموعه فرآیند پذیرش و متدهای داوری بسیار پیچیده ای دارد. داوران این مجموعه در انتظار پذیرش مقالاتی می باشند که دارای محتوای علمی بسیار قوی باشد و از طرفی تکراری نباشد در واقع هر مقاله در رقابت با هزاران مقاله ای قرار خواهد گرفت که توسط محققین برتر دنیا نوشته شده است و شانس پذیرش مقاله در قبال محتوای تخصصی آن می باشد.
پرسشنامه استاندارد
(887)نوشته های مدیریت
(101)پاورپونت
(26)مطالب آموزش و پرورش
(22)مبانی نظری و پژوهشی
(17)کتاب های کاربردی
(4)سوالات پیام نور
(1)مطالب روان شناسی
(1)پکیج های آموزشی
(1)اگر می خواهید امتیاز چاپ مقاله در ISI را به دست آورید بهتر است با دقت مراحل را آغاز کنید و هر آنچه که در توان دارید را به کار گیرید.
مراحل و نحوه نگارش مقاله ISI
نگارش مقاله برای آن دسته از نویسندگانی که هدف مشخصی دارند و عنوان مناسبی برای مقاله در نظر دارند به مراتب ساده تر می باشد زیرا پایه و اساس شروع تحقیق عنوان مناسب می باشد تا به راحتی بتوان تحقیقات را در راستای عنوان انتخاب پیش برد. سبک نوشتار مقاله نیز موضوع پر اهمیتی می باشد بهتر است نگارش را به صورت مرحله به مرحله پیش ببرید و هر قسمت زمینه ای باشد برای آغاز مراحل دیگر ترتیب نگارش و قرار گیریی بخش های مقاله isi به ترتیب زیر می باشد:
گام اول:
مشخص سازی هدف و انتخاب عنوان استاندارد
روشن است که شما تا عنوان مناسبی در نظر نداشته باشید نمی توانید تحقیقاتی را انجام دهید بنابراین انتخاب هدف و عنوان باید در گام اول انجام شود. عنوان مقاله بهتر است متناسب با موضوع رشته شما باشد و تخصص کافی در آن زمینه داشته باشید. از طرفی با توجه به اینکه مقالات و موضوعات تکراری فاقد اهمیت و اعتبار می باشند باید موضوع مقاله به نحوی انتخاب شود که تکراری نباشد مقالات با عناوین تکراری و مشابه توسط سردبیر ریجکت خواهند شد. و اما باید به برخی از استاندارد هایی که عنوان را باید متناسب با آن انتخاب شود نیز توجه داشته باشید. انتخاب موضوع هوشمندانه در پذیرش فوری مقاله تاثیر مستقیم دارد.
- عنوان نباید طولانی باشد عنوان باید مختصر و مفید انتخاب شود.
- عنوان باید بیان کننده مفاهیم درج شده در مقاله باشد.
- عنوان بهتر است در برگیرنده چند کلمه کلید مرتبط با موضوع مقاله باشد.
- عنوان باید دقیق و رسا باشد و از انتخاب عناوینی که دارای کلمات اختصاری و یا اصطلاحات نا مشخص می باشد خودداری شود.
- عنوان نباید به صورت سوالی مطرح شود و بهتر است دقیق و گویا باشد.
گام دوم
نگارش چکیده مناسب برای مقاله
چکیده اولین بخشی است که بعد از عنوان مقاله بایستی قرار داده شود که در واقع خلاصه ای از نکات برجسته تحقیق است. بهتر است چکیده را به عنوان بخش تبلیغی مقاله خود در نظر بگیرید زیرا اولین بخش می باشد و داوران ابتدا این بخش را مطالعه می کنند. اگر در چکیده استاندارد و قواعد را رعایت فرمایید و با دقت و صراحت اشاره به رئوس مطالب مندرج در مقاله خود داشته باشید مورد تایید داوران قرار خواهید گرفت. در چکیده قسمت های مختلف مقاله شامل مقدمه، اهداف، روشها و نتایج تحقیق بصورت خلاصه ذکر می شود. طول چکیده بهتر است بیشتر از 300 کلمه نباشد و در واقع هدف از این بخش اشاره مختصر به بخش های مقاله می باشد. از توضیحات اضافی در این بخش جدا خودداری نمایید و حتما از زبان خود نویسنده بنویسید. چکیده اولین بخش می باشد و داوران در صورت تایید این بخش در پذیرش مقاله تعجیل خواهد داشت.
بعد از چکیده بهتر است چند کلمه به عنوان کلمات کلیدی در نظر بگیرید کلمات کلیدی در تعداد استنادات به مقاله تاثیر مثبتی خواهند داشت.
گام سوم
نگارش مقدمه استاندارد برای مقاله
مقدمه به عنوان قلب مقاله در نظر گرفته می شود چرا که معرفی کننده اهداف اصلی و ادبیات پژوهش شما می باشد. این بخش از مقاله که بلافاصله بعد از چکیده نوشته می شود، ابتدا با یک توضیح کوتاه از ادبیات پژوهشی موضوع مقاله آغاز می شود و سپس سوال اصلی پژوهش و علت انتخاب این موضوع مطرح می شود و سپس یک پیشینه ای از موضوع مقاله بیان می شود. معمولا گفته می شود که بهترین زمان برای نوشتن مقدمه بعد از تکمیل ساختار مقاله و گرفتن نتایج مقاله است. البته این برای افرادی پیشنهاد می شود که تجربه ای در نگارش مقاله نداشته اند و برای اولین بار می خواهند یک مقاله بنویسند. اما برای اساتید دانشگاهی و محققین با تجربه در زمینه نگارش مقاله شاید نوشتن مقدمه اولین و راحت ترین بخش از مقاله باشد. در این بخش باید سعی خود را به کار گیرید تا در داوران و مخاطبین مقاله انگیزه مطالعه مابقی بخش های مقاله را ایجاد نمایید. ترغیب و تشویق مخاطب به مطالعه ادامه موضوع جز اهداف این بخش می باشد.
گام چهارم
روش شناسی (Materials and methods)
بخش متد ها و روش کار بخش مهمی در نگارش مقالات isi می باشد که توجه داوران را به خود جب خواهد کرد. این بخش فرصتی برای شما فراهم آورده است تا بتوانید روش کار و ابزارهایی که به کار برده اید را در این بخش تعریف و توصیف نمایید. روش به صورت جزئي و دقيق، ويژگي آزمودني ها و مواد و دستگاه هاي استفاده شده را به همان صورت و ترتيبي كه در فرايند تحقيق مورد استفاده قرار گرفته، تشريح مي كند. دقت در ارائه جزئيات مطالب بايد به گونه اي باشد كه هر فرد ديگري دقيقا بتواند پژوهش شما را تكرار نمايد. در کل، روش کار بایستی طوری نوشته شود که اگر افراد دیگر بخواهند کار را تکرار کنند مشکلی نداشته باشند. اعتبار نتایج تا حدود زیادی بستگی به انتخاب روش درست دارد.
گام پنجم
یافته های تحقیق
نتایج عملی با عنوان Experimental Results و نتایج شبیه سازی با عنوان Simulation Results بیان می شوند. در این قسمت باید دستاوردها، یافته ها و مقادیر عددی نتایج آزمایش، اهمیت و با ارزش بودن آن ها کاملاً دقیق و به صراحت توضیح داده شود و ویژگی های آماری نیز ذکر گردد. زمان افعال این بخش از مقاله isi گذشته است.
گام ششم
بحث و نتیجه گیری
این بخش از مقاله isi به تفسیر و تعبیر نتایج و دستاوردهای پژوهش اختصاص دارد و لذا به دانش وسیعی نیاز دارد. در این قسمت باید پژوهش های قبلی و مرتبط با موضوع مقاله isi که در بخش مقدمه عنوان شده اند، بیان شوند و مقایسه ای از روش ها/ نتایج ذکر شده در آن مقالات با روش ها/ نتایج این پژوهش انجام گیرد. همچنین لازم است مزایا و معایب پژوهش فعلی و همخوانی یا عدم همخوانی دستاوردهای حاصل با یافته های پیشین با دقت توضیح داده شود. زمان افعال بکار رفته گذشته است. همچنین در این قسمت مرور بسیار مختصر از کل مقاله isi می باشد. در واقع این بخش مشابه چکیده مقاله isi است اما به شکل کلی تر، زیرا conclusion محدودیت در تعداد کلمات ندارد.
در این بخش اهمیت موضوع، نتایج کلی پژوهش انجام گرفته و نیز پژوهش هایی که در آینده می تواند راجع به این موضوع انجام شود بیان و توضیح داده می شود (Future works). زمان افعال نیز تلفیقی از زمان گذشته و آینده است.
گام هفتم
منابع و رفرنس های تحقیق
باید به تمام منابعی که در طول تحقیق استفاده کرده اید به صورت دقیق و روشن اشاره نمایید در صورتی که حتی یکی از منابع و رفرنس ها به صورت مستقیم اشاره نشود سرقت علمی محسوب خواهد شد و اعتبار مقاله زیر سوال خواهد رفت.
فرآیند آماده سازی مقاله ISI
برای اینکه مقاله آماده سابمیت به ژورنال isi باید یکسری تغییرات اساسی در قالب و چهار چوب مقاله اعمال کنیم. فرایند آماده سازی مقالات جهت سابمیت به ژورنال طبق مراحل زیر باید انجام شود:
- ترجمه
- ویرایش محتوایی مقاله
- پارافریز
- انتخاب ژورنال
- فرمت بندی مقاله
- بازدید نهایی
- سابمیت مقاله
نحوه عملکرد شما در 7 مرحله فوق بیانگر تخصص و دانش شما می باشد همان اندازه که محتوای ناب و تخصصی مقاله در زمان پذیرش مقاله موثر است این مراحل نیز به نوبه خود حائز اهمیت و قابل توجه می باشند. انجام هر یک از مراحل فوق نیاز به یک فرد متخصص دارد که بتواند با دانش و تخصص خود هر یک از مراحل را با دقت و توجه لازم انجام دهد. چنانچه گمان می کنید در هر یک از مراحل فوق نیاز به راهنمایی دارید و یا تخصص کافی ندارید می توانید از افراد متخصصی کمک بخاهید که بتوانند شما را در مراحل فوق راهنمایی نمایند. همه مراحل فوق یک فرhیند تخصصی می باشند که باید باید تحت نظر فرد متخصص انجام شوند.
- برگرفته از: ساعد نیوز
- برای مشاهده لیست همه ی پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.
- تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
- نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
- نرم افزار کیفی: Maxquda
- تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
- روش های تماس:
- Mobile : 09143444846 واتساپ – تلگرام
- Telegram: @abazizi4