نحوه نگارش مقاله isc
چاپ مقاله در ژورنالهای داخلی isc برای آن دسته از محققینی که قصد مهاجرت نداشته باشند بسیار امتیاز آور تلقی میگردد. محققین میتوانند ظرف دوماه پذیرش مقاله خود را از ژورنالهای داخلی isc دریافت نمایند.
معرفی ژورنالهای isc
ISC یک پایگاه اطلاع رسانی علمی است و با هدف رتبه بندی دانشگاه های ایران و جهان اسلام و مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی به وجود آمده است. این پایگاه علمی معتبر سالهاست به عنوان منبع رسمی انتشار مقالات محسوب می گردد و شهرت بسیار بالایی دارد. در رتبه بندی بین موسسات انتشار مقاله isc رتبه سوم را بعد از isi , scopus به خود اختصاص داده است. این مجلات مقالات علمی را اغلب به صورت فارسی پذیرش می کنند و تنها عاملی که باعث شده است در خارج از کشور فاقد اعتبار باشند این است که مقالات فارسی هستند و در خارج از کشور فاقد اعتبار می باشند اما برای آن دسته از محققینی که قصد مهاجرت ندارند و در داخل کشور نیاز به امتیازات پژوهشی دارند مناسبترین ژورنال می باشد که داوری ساده تری دارد و پذیرش سریعتر انجام خواهد شد و از طرفی همان مقاله ای که به زبان خود و به قلم خود نوشته اید به چاپ خواهد رسید و نیازی به ترجمه نمی باشد. این پایگاه سامانه ای است برای رتبه بندی و ارزشگذاری مجلات و دانشگاه های ایران و کشورهای اسلامی است و معیارها و استانداردهای علمی برای خود تعریف کرده است که به وسیله آن ها مجلات علمی چاپ شده در کشورهای اسلامی مورد ارزیابی و کنکاش قرار می گیرند و بر اساس این معیارهای علمی، مجلات نمایه می شوند.
مقالات isc نیز همانند سایر مقالات علمی پژوهشی دنیا یک فرایند داوری بسیار سختیگرانه دارند و از این رو لازم است مقاله با استاندارد ها و قواعد خاصی نگارش شود تا در مرحله داوری حتما شرایط کافی برای چاپ شدن در ژورنالهای isc را دارا باشد. فرآیند نگارش مقاله و چهارچوب مقالات علمی پژوهشی به شرح زیر می باشد:
یک نگارش مقاله و اجزای مقاله اصیل علمی شامل قسمت ها و بخش های زیر می باشد:
- عنوان (Tittle)
اولین جز اساسی مقاله عنوان می باشد که همه مقالات باید عنوان ناب و کاملا تخصصی داشته باشند. عنوان نباید تکراری باشد چند کلمه کلیدی (مثلا سه عدد) را انتخاب کرده و در سایت ISC آنها را جستجو کنید. با این جستجو می توانید عناوین مقالات مرتبط را دیده و از آنها برای عنوان مقاله خود کمک بگیرید.
- چکیده (Abstract)
چکیده خلاصه جامعی از بخش های اصلی تحقیق می باشد که به عنوان اولین بخش مقاله نوشته می شود. طول چکیده برای مقاله، بستگی به روش های خاص هر مجله دارد و معمولاً بین صد تا ۱۵۰ کلمه پیشنهاد شده است. البته طول چکیده وابسته به انواع ژورنالها می باشد. چکیده اغلب برای کسانی می باشد که برای پیدا کردن مقاله مناسب فرصت کافی برای مطالعه کل مقاله ندارند و فقط چکیده را مطالعه می کنند از این رو تا حدی که می توانید چکیده را کامل و جذاب بنویسید.
- کلمات کلیدی (Keywords)
این بخش از مقاله در جذب استنادات مقاله تاثیر به سزایی دارد و حتما سعی کنید در مقاله خود 10 تا 15 کلمه کلیدی مرتبط با متن انتخاب کنید. اغلب پژوهشگران برای پیداکردن مقاله مناسب کلمات کلیدی را جستجو می کنند و کاری به عنوان ندارند بنابراین با انتخاب کلمات کلیدی هوشمندانه می توانید تعداد استنادات مقاله را افزایش دهید.
- مقدمه (Introduction)
بخش طلایی مقاله محسوب می شود که نویسنده باید انسجام متن را حفظ کند و از شاخه ای به شاخه دیگر نپرد. در پاراگراف اول مقدمه ابتدا به شرح و بیان مسالخ پژوهش بپردازید. در پاراگراف دوم اهیمت و ارزش موضوع را شرح دهید. در پارارگراف سوم اهداف خود را توضیح دهید. در نهایت در پاراگراف آخر توضیح دهید خواننده در مقاله با چه موضوعاتی مواجه خواهد شد اما نتیجه گیری از مباحث به عمل نیاورید.
- مواد و روش ها (Materials and methods)
چگونگی و روش انجام پژوهش توضیح داده می شود. همچنین نمونه های مورد برسی، چگونگی نمونه گیری، جامعه هدف، مراحل اجرائی پژوهش و نحوه تجزیه و تحلیل داده ها ذکر می شود. در این مرحله در مورد تغییر بیشتر بحث شده و روش اندازه گیری و میزان دقت و چگونگی کنترل آنها بیان می شود.
- نتایج (Results)
در این بخش نویسنده باید سعی کند نتایج تحقیق را با تصاویر نمودار ها و جداولی که گرد آوری کرده است به مخاطب معمولا این بخش بیشترین تعداد صفحات مقاله را شامل می شود. گسترده و وسیع بودن این بخش به چاپ شدن مقاله کمک می کند نماش دهد.
- بحث (Discussion)
در این قسمت نویسنده توضیحات بیشتری در رابطه با نتایج به دست آمده، همبستگی متغیرها و تفسیر آن ها در اختیار خواننده قرار می دهد. در این قسمت نویسنده بایستی علت هرگونه انحراف از نتایج مورد انتظار و یا نتایج تحقیقات پیشین را برای مخاطب توضیح دهد.
- نتیجه گیری (Conclusion)
در نتیجه گیری نباید به مواردی اشاره نمود که در چکیده مقاله و یا در مواد و روش ها به آن اشاره نشده باشد. مطالب نوشته شده در قسمت نتیجه گیری، نمایانگر تلاش نگارنده مقاله در طول دوران تحقیق و فعالیت است لذا نیاز است تا از کلماتی کاملاً روشن و علمی جهت بیان نتایج به دست آمده استفاده شود. پیشنهاد می گردد جهت تکمیل این بخش نیز با کارشناسان موفق مشورت گردد.
- تقدیر و تشکر (Acknowledgment)
این بخش اغلب اختیاری می باشد اما می توانید در این قسمت از همه کسانی که برای اتمام نگارش مقاله با شما همکاری کرده اند تشکر و قدردانی نمایید این بخش باید در یک صفحه نوشته شود. از اساتید و خانواده و دوستان خود می توانید در این بخش تقدیر و تشکر کنید.
- مراجع (References)
در نهایت باید منابع و مآخذ مورد استفاده را به ترتیب براساس منابع فارسی و لاتین مرتب کنید. هر مجله یا کنفرانس استاندارهای خود را درنحوه درج منابع دارد. یک روش استانداررد برای درج منبع روش APA است.
- ضمیمه (Appendix)
دراين قسمت محقق مي تواند نقشه، آمار، تصوير، نمودار و هر آنچه را كه بر غناي مطلب مي افزايد و به درك مطالب ارايه شده كمك مي نمايد را ضميمه مقاله كند. در صورت لزوم کارهای آماری، پرسشنامه یا سایر توضیحات را می توانید در قالب پیوست ها به مقاله خود اضافه کنید. این کار ارزش علمی مقاله را بیشتر می کند.
توجه به نکات کلیدی:
- از آوردن عبارت های مبهم، مغلق و پیچیده و واژه های نامأنوس باید احتراز گردد.
- کلیه بخش های مقاله باید ساده روان و کاملا روشن و واضح باشد.
- نباید متن های طولانی و پی در پی نوشته شود و حتما برای هر دو پاراگراف یک سرتیتر در نظر بگیرید.
- باید از به کاربردن کلمات مترادف به جهت افزایش حجم اجتناب شود.
- انلای واژگان باید به درستی نوشته شود و از علام نگارشی در جملات استفاده شود.
- توجه به قواعد رسم الخط و دستور زبان و نشانه گذاری ها کاملا ضروری می باشد.
نکات لازم برای تایپ مقاله
- عنوان مقاله در وسط سطر و با فاصله چهار سانتی متر از بالا با قلم یاقوت، شماره شانزده تایپ می گردد.
- نام مؤلف در زیر عنوان و در وسط سطر و با فاصله ۵/۱ سانتی متر، با قلم ترافیک، شماره ده تایپ می شود.
- رتبه علمی و محل خدمت مؤلف یا مؤلفان با علامت ستاره () یا شماره در پاورقی همان صفحه و با قلم لوتوس نازک شماره دوازده که متناسب با قلم پاورقی است، تایپ می گردد.
- عناوین فرعی مقاله با شماره های تفکیک کننده مانند: ۱،، ۲،، ۳،، و…، با قلم لوتوس سیاه، شماره چهارده تایپ می گردد.
- عناوین فرعی تر با شماره های تفکیک کننده ۱،۱، ۲،۱ و… با قلم لوتوس سیاه، شماره سیزده تایپ می گردد.
- متن مقاله با قلم لوتوس نازک، شماره چهارده تایپ شده و ابتدای هر پاراگراف یا بند با کمی تورفتگی (اشپون) با فاصله ۵/۰ سانتی متر آغاز می گردد.
- فاصله بین سطرهای متن ۵/۱ سانتی متر و فاصله آنها از عنوان های فرعی دو سانتی متر است.
- فاصله حاشیه صفحه ها از هر طرف دو سانتی متر و از بالا و پایین نیز دو سانتی متر است و فاصله آخرین سطر با پاورقی یک سانتی متر است.
- نقل قول های مستقیم در داخل گیومه با قلم لوتوس نازک، شماره دوازده تایپ می گردد.
- شماره صفحات در گوشه سمت چپ و بالای صفحه تایپ می گردد.
- مقاله فقط بر یک طرف صفحه تایپ می شود.
- باید در تایپ مقاله از به کاربردن قلم های متنوع و متفاوت اجتناب شود.
- قلم انگلیسی لازم برای تایپ پاورقی، Times Mediumبا شماره هشت است و همین قلم برای انگلیسی در متن و منابع با شماره ده استفاده می شود.
امتیازات چاپ مقاله در isc
- شما به عنوان نویسنده مقاله علمی پژوهشی isc در داخل کشور به عنوان محقق شناخته خواهید شد که عنوان مثبتی است و امتیازات و جایگاه اجتماعی خوبی برای شما در پی خواهد داشت.
- اغلب آقایان دلیل منحصربه فردی برای ارائه مقالات isc دارند که دلیل ممکن است کسر خدمت سربازی باشد و یا معافیت از خدمت که بستگی به کیفیت پژوهش دارد.
- به سادگی با در اختیار داشتن مقاله isc می توانید به عنوان هیئت علمی دانشگاه درخواست استخدام دهید و به عنوان یک نخبه در هیئت علمی دانشگاه مشغول به کار شوید.
- به راحتی می توانید ارتقای رتبه بگیرید و در شغلی که هستید ترفیع درجه بگیرید که افزایش حقوق و مزایا را در پی دارد.
- با داشتن اکسپت و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی مورد تایید وزارت علوم می توان در رشته های علوم انسانی و هنر بدون کنکور به مصاحبه دعوت شد.
- دریافت نمره کامل در پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و دکتری نیز در گرو ارائه مقاله علمی پژوهشی isc می باشد.
- کسب امتیاز در مصاحبه دکتری و در اولیت قرار گرفتن نسبت به سایر شرکت کننده ها.
- و بسیاری از امتیازات دیگر که تقریا برابر با امتیازات مقاله isi می باشد اما در داخل کشور.
- برگرفته از: ساعد نیوز
- برای مشاهده لیست همه ی پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.
- تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
- نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
- نرم افزار کیفی: Maxquda
- تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
- روش های تماس:
- Mobile : 09143444846 واتساپ – تلگرام
- Telegram: @abazizi4