تحلیل داده های آماری

فرمت بندی مقاله چیست؟

فرمت بندی مقاله چیست؟

فرمت بندی مقاله چیست؟

فرمت یعنی شکل و شمائل و حالتی که مقاله دارد. این ساختار و شمائل هم در محتوا و هم در ظاهر مهم است. یعنی باید در نگارش مقالات علمی به اصول و چارچوب‌هایی معتقد باشید.

فرمت بندی مقاله

مقاله ای که نویسنده آنرا با سرعت و به قصد به اتمام رساندن مینویسد ممکن است ایراداتی در ساختار قالب و محتوای آن وجود داشته باشد و از طرفی چون بیشتر نویسندگان با فرمت مجلات و نحوه قرار گیری بخش های مختلف مقاله آشنا نیستند به همین دلیل نیاز به فرمت بندی دارد و اصطلاحا هنوز مقاله خام میباشد و آمادگی جهت سابمیت به مجله را ندارد فرمت بندی مقاله در واقع مرتب سازی بخش ها و نحوه قرار گیری هر یک از بخش های مقاله میباشد.فرمت بندی به معنای رعایت فرمت خاصی است که به موارد ریزی مانند نوع فونت، سایز فونت، میزان فاصله از طرفین صفحه، نوع نوشتن منابع، میزان کلمات چکیده مقاله، نوع نگارش افیلیشن، نوع نگارش صفحات، نوع نگارش ضمائم و … باز می گردد.نکته اینجاست که فرمت بندی جزو اصلاحات و موارد حساسیت برانگیز قبل از ارسال مقاله به مجله محسوب نمی گردد البته برخی مجلات تاکید ویژه ای روی فرمت مقالاتی که دریافت می کنند دارند و از نویسندگان مقاله درخواست می نمایند تا مقاله خود را قبل از ارسال به فرمت مجله در بیاورند در هر صورت باید به این نکته توجه داشت که فرمت بندی مقاله قبل از ارسال مقاله به مجله مورد نظر ضمن اینکه یک امتیاز مثبت برای نویسنده محسوب می گردد در روند داوری آسان مقاله بسیار تاثیر گذار است.

انواع فرمت بندی مقالات

فرمت بندی مقالات در واقع به معنای ویرایش ساختاری و مفهومی مقالات به منظور اکسپت سریع در مجلات معتبر میباشد هر مجله برای پذیرش مقالات مرحله داوری دارد که به عنوان یک فیلتر عمل میکند و مقالات خوب و بد را جدا سازی میکند و هر مقاله ای که موفق به گذشتن از این فیلتر شود حتما کیفیت زیادی خواهد داشت.اگر میخواهید مقاله شما در اولین مرحله داوری حتما پذیرفته شود باید مراحل زیر را رعایت فرمایید.یکی از اولین و اصلی ترین اقداماتی که قبل از سابمیت مقاله به مجله انجام دهید فرمت بندی مقالات میباشد اما فرمت بندی به چه مقالاتی تعلق دارد و کدام بخش های یک مقاله باید تغییر یابد؟

مطالب پیشنهادی

yektanet-logo-sign
yektanet-logo-type

پیشنهاد توسط

درآمد واقعی روزانه 1 میلیون تومان شارژ اکانت شخصی شما در Turnitin – برسی سرقت ادبی مقالات

درآمد واقعی روزانه 1 میلیون تومان شارژ اکانت شخصی شما در Turnitin – برسی سرقت ادبی مقالات

درآمد واقعی روزانه 1 میلیون تومان شارژ اکانت شخصی شما در Turnitin – برسی سرقت ادبی مقالات

فرمت محتوایی: فرمت بندی محتوایی فرمت بندی هست که توسط نویسنده مقاله صورت می گیرد.در این قسمت نیز هر مجله چهارچوب مخصوص خود را دارد و باید نویسنده بر اساس فرمت قالب آن مجله که در قسمت راهنمای نویسندگان توضیح داده می شود.مقاله خود را نگارش نماید.

فرمت ساختاری: فرمت بندی ساختاری فرمت بندی هست که توسط موسسه انجام می شود.که در این قسمت هم با توجه به مجله ای که می خواهیم مقاله خود را برای آن ارسال کنید تهیه می گردد که شامل فونت،سایز ،حاشیه،چهارچوب، ساختارقالب و رفرنس دهی مقاله میشود.

تصویر

فرمت بندی ساختاری مقاله شامل موارد زیر میباشد که باید رعایت فرمایید:

عنوان مقاله: در صورتی که کارشناسان ما متوجه شوند که عنوان مقاله تکراری یا چندان طولانی میباشد و یا از موضوع و مفهوم اصلی مقالات فاصله دارد باید عنوان را تغییر دهند تغییر و فرمت عنوان مقاله کمک میکند تا حدامکان عنوان ناب و جدید شود و هر چه عنوان مقاله ناب تر و جدید تر باشد تعداد استنادات بیشتری به آن میشود.

اسامی نویسندگان: باید در بخش اسامی نویسندگان نویسنده مسئول را با علامت(*)مشخص نمایید.شهر و دانشگاه نویسنده را نیز باید به دقت بنویسید و همچنین آدرس ایمیل نویسنده مسئول نیز باید مشخص شود.

چکیده: در این قسمت چکیده مقاله نویشته می شود خلاصه ای از روند تحقیق و همچنین گوشه ای از نتایج حاص شده.تعداد کلمات چکیده چیزی است که در فرمت بندی مقالات باید به آن توجه کرد.زیرا هر مجله تعداد کلمات خاصی در نظر گرفتند.عموما نباید بیشتر از 300 کلمه باشد.

کلمات کلیدی: بعد از چکیده باید واژگان کلیدی آورده شود نباید از 10 کلمه بیشتر باشد.

مقدمه: مقدمه فقط یک توضیح مختصر در باره موضوع اصلی مقاله میباشد که به خواننده یک دید کلی درباره موضوع مقاله را میدهد دقت داشته باشید که نباید در بخش مقدمه اشاره به نتایج تحقیق داشته باشید.

متن اصلی: متن اصلی در ادامه مقاله می آید که با توضیحاتی از پیشینه تحقیق و روش تحقیق به نتایج آخر مقاله می رسد.نحوه ساختار و اصول نگارش این بخش و همچنین نوع فونت و سایز آن نیز بستگی به نوع مجله ای دارد که قصد ارسال مقاله به آن را دارید.

منابع: مراجعه به تمامی منابع و ماخذ باید به نحوی انجام پذیرد که به ترتیب و کاملا دقیق منابعی که در طول تحقیق از آنها استفاده کرده اید و به آنها استناد کرده اید را در این قسمت بنویسید.

فرمت ساختاری مقالات نیز به ترتیب فوق اجرا میشود و شما باید حتما به ترتیب و با دقت و با رعایت علائم نگارشی به ترتیب موارد فوق را انجام دهید.

تصویر

چرا فرمت بندی مقالات ضروری میباشد؟

فرمت بندی مقالات موضوع بسیار مهم و ضروری میباشد از آن نظر که شما فرض کنید میخواهید یک قفسه کتاب را مرتب کنید کاملا واضح است که ترتیب کتاب ها را بر اساس رنگ یا سایز مرتب خواهید کرد به طوری که از نظر بیننده خوشایند باشد مجلات نیز میخواهند که مقالاتی را که در مجله چاپ میکنند یک دست و یکپارچه به نظر برسد و کاملا مرتب باشد به همین دلیل یک چهارچوب و ساختار خاصی را مشخص میکنند که همه مقالات باید فقط در این چهارچوب مشخص باشند و از طرفی داوران هر مجله به این فرمت و ساختار توجه بسیاری دارند و مجلات خارج از این چهارچوب را اصلا پذیرش نمیکنند و ریجکت میشوند بنابر این تا حدی که میتوانید قبل از سابمیت مقاله این چهارچوب را رعایت کنید تا مقاله شما پذیرفته و چاپ شود.

برگرفته از: ساعد نیوز

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.

تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.

نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos

نرم افزار کیفی: Maxquda

تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower

روش های تماس:

Mobile :  09143444846  واتساپ – تلگرام

Telegram: @abazizi

وبلاگ ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *