تحلیل داده های آماری

فرآیند نگارش و چاپ مقاله در ژورنالهای معتبر

فرآیند نگارش و چاپ مقاله در ژورنالهای معتبر

فرآیند نگارش و چاپ مقاله در ژورنالهای معتبر

نحوه نوشتن یک مقاله با محتوای تخصصی و چاپ آن در ژورنالهای معتبر داخلی و خارجی از اصلی ترین دغدغه های دانشجویان می‌باشد که می‌توانند با آموزش و یادگیری یک مقاله تخصصی در ژو رنالهای معتبر ارائه کنند.

مقاله نویسی

این مقاله را به آموزش نحوه نگارش مقاله تخصصی اختصاص داده ایم تا شما عزیزان بتوانید به سادگی و با ساده ترین راههای ممکن مقاله خود را تکمیل کنید و از امتیازات چاپ مقاله در ژورنالهای معتبر استفاده کنید. هدف ما ارائه بهترین معلومات و دانش تخصصی به روز در رابطه با نحوه نگارش و چاپ مقاله می باشد تا دانشجویان بدین وسیله بتوانند رزومه خود را تقویت کرده و به اهداف خود نزدیکتر شوند. هر فردی می تواند بهترین نویسنده مقاله باشد و یک مقاله تخصصی خوب ارائه کند فقط نیاز به آگاهی و دانش ابتدایی دارد و همچنین یک همراه متخصص. متاسفانه اساتید با توجه به کمبود زمان اطلاعات کافی در رابطه با نگارش مقاله را به دانشجویان ارائه نمی کنند و همین مسئله عامل اصلی سردرگمی دانشجو می باشد در این مطلب سعی کرده ایم هر آنچه که دانشجو نیاز دارد که بتواند یک مقاله تخصصی و خوب ارائه کند را آماده کرده ایم. همچنین دانشجو باید این موضوع را مد نظر داشته باشد که نمیتواند برای نگارش مقاله از افراد دیگری کمک بخواهد و باید با دانش خود یک مقاله را تکمیل کند. چنانچه نویسندگان دیگر در ارائه مقاله همکاری کنند باید اشاره دقیق به عنوان آنها در بخش افیلیشن شود و یک مقاله گروهی به حساب خواهد آمد.

بهتر است برای مقاله نویسی به فکر روش های غیر اخلاقی که به نویسندگان دیگر تحویل دهید نباشید چرا که جامعه علمی ما نیاز به مقالات و نخبه هایی دارد که با دانش خود مقاله اصولی ارائه کنند چنانچه مقاله با روش های غیر اخلاقی نوشته شده باشد فاقد هرگنه ارزش علمی و اعتبار می باشد. موفق ترین نویسندگان کسانی هستند که با هدف در مسیر موفقیت خود گام بردارند و مقاله ای با تحقیقات خود ارائه کنند. برای شروع مقاله نویسی ابتدا نیاز به انگیزه و هدف دارید. عنوان مقاله خود را انتخاب کنید و تحقیقات را آغاز کنید و هر آنچه که در طول تحقیق انجام داده اید را یادداشت کنید. بعد از دستیابی به نتایج باید برای مقاله مقدمه و چکیده آماده کنید و نحوه انجام تحقیقات شما که یادداشت نموده اید بخش متد و روش کار مقاله را تکمیل خواهد کرد نمودار ها و تصاویر و جداول نیز منجربه بهتر شدن محتوای تخصصی مقاله می شوند. بعد از اینکه نتایج دلخواه خود را از آزمایشات و تحقیقات کسب کردید باید شروع به نگارش بخش های مختلف مقاله کنید.

تصویر

مقاله بخش های مختلف و منسجمی دارد که باید ترتیب بخش ها رعایت شود و با استاندارد های مشخص شده نوشته شوند. یک قالب استاندارد وجود دارد که اغلب ژورنالها از این قالب پیروی می کنند اما چنانچه ژورنال شما ساختار دیگری دارد باید طبق دستورالعمل آن ژورنال پیش بروید. در این بخش ما قالب و دستور العمل عمومی را برای شما ارائه کرده ایم که به ترتیب زیر باید تحقیقات را مرتب کنید.

مراحل نوشتن مقاله

مقاله چون یک تحقیق رسمی و ثبت شده می باشد به همین جهت می بایست ابتدا عنوان داشته باشد. برای انتخاب عنوان باید ابتدا تحقیق کنید که عنوان تکراری نباشد و از طرفی دارای کلمات کلیدی باشد بهتر است عنوان کاملا در رابطه با محتوای مقاله باشد و طولانی نباشد طولانی بودن عنوان به هیچ عنوان توصیه نمی شود. جذابیت عنوان در پذیرش مقاله نقش موثری خواهد داشت و هرچقدر عنوان جذاب باشد یقینا در جلب توجه داوران مثبت خواهد بود.

بخش بعدی باید افیلیشن باشد و در این بخش نویسندگان را معرفی کنید تمام نویسندگانی که همراه شما بودن باید به نام آنها اشاره شود. هر مقاله باید یک نویسنده اصلی یا مسئول داشته باشد که ایمیل خود را در بخش افیلیشن اشاره کند تا از این طریق سردبیر با نویسنده اصلی در ارتباط باشد. اطلاعاتی که در این بخش نوشته خواهد شد: نام, نام خانوادگی, عنوان دانشگاه می باشد.

از ساختار های مقاله اولین بخش چکیده می باشد یک چکیده 250 کلمه ای از مقاله ارائه کنید. قدرت بیان در این بخش اهمیت ویژه ای دارد و چکیده را طولانی و حوصله بر نکنید چون این بخش صرفا وظیفه ای از ارائه خلاصه بخش های مقاله دارد و نیازی به توضیح بخش های کلی نمی باشد به صورت خلاصه وار خواننده را با هر آنچه که در مقاله است آشنا کنید. بعد از این بخش نیز چند کلمه کلیدی انتخاب کنید کلمات کلیدی در استناد به مقاله موثر می باشند.

بخش بعدی مقدمه می باشد و با مقدمه در تمامی کتابها و سخنرانی ها آشنا شده اید مقدمه مقالات باید با زیرکی نوشته شوند به نحوی که خواننده را مجذوب مقاله کنید و علاقه مند به مطالعه ادامه مقاله. مقدمه با جملات کوتاه نوشته شود و پیش تصوری از مقاله به خواننده ارائه کند. مقدمه بخش بسیار پر اهمیتی می باشد زیرا اگر این بخش جذابیت کافی نداشته باشد ممکن است خوانندگان و داروان از ادامه مطالعه مقاله منصرف شوند.

بخش بعدی متد و روش کار می باشد و همانطور که اشاره شد یادداشت های شما در طول تحقیق تکمیل کننده این بخش می باشد باید تمامی متد ها و تحقیقاتی که در طول تحقیق انجام داده اید در این بخش اشاره کنید و بهتر است ابزارهایی که به کار گرفته اید نیز در این قسمت بیاورید.

نتایج تحقیق به عنوان بخش بعدی می باشند که باید هدف از شروع مقاله ارائه نتایج می باشد. هر چقدر تعداد نتایج بیشتری داشته باشید مقاله شما قابل اعتماد تر می باشد. نتایج بهتر است مستند و با پیشینه باشند ارائه نتایج بی اساس به هیچ عنوان مناسب نیستند.

بحث و تحلیل در این قسمت نویسنده توضیحات بیشتری در رابطه با نتایج به دست آمده، همبستگی متغیرها و تفسیر آن ها در اختیار خواننده قرار می دهد. در این قسمت نویسنده بایستی علت هرگونه انحراف از نتایج مورد انتظار و یا نتایج تحقیقات پیشین را برای مخاطب توضیح دهد.

نتیجه گیری در طریقه نوشتن تحقیق بایستی نحوه نتیجه گیری کلی را در نظر داشت. در این قسمت نویسنده بایستی بتواند به سادگی نتیجه کلی حاصل از تحقیق، معنای آن و تفسیر خود از نتایج به دست آمده را برای خواننده متن ارائه کند.

از لحاظ اخلاقی باید به تمام منابعی که در طول تحقیق از آنها استفاده کرده اید اشاره کنید در غیر اینصورت مقاله به دلیل سرقت علمی ریجکت خواهد شد.

تصویر

اما این تحقیقات زمانی برای جامعه علمی مفید و موثر می باشند که در ژورنالهای معتبر دنیا ارائه شوند. از جمله معروف ترین ژورنالهای داخلی و خارجی می توان به ISI, ISC, PUBME, SCOPUS, JCR اشاره کرد که جز شناخته ترین ژورنالهای داخلی و خارجی می باشند و اعتبار و امتیاز ویژه ای دارند. اما نویسنده قبل از هر چیز باید مقاله خود را اعتبار سنجی کند و با مقالات ثبت شده مقایسه کند. چون هر ژورنال باتوجه به اعتبار علمی مقالات را انتخاب می کنند و چنانچه مقاله شما کیفیت و بار علمی قوی نداشته باشد از ژورنال ریجکت خواهد شد بنابر این اولین موضوع با اهمیت بررسی سطح کیفی مقاله می باشد. نکته بعدی که بسیار پر اهمیت می باشد زمینه نگارشی مقاله میباشد ژورنالها در حوزه های به خصوصی مقاله پذیرش می کنند و باید شما زمینه علمی مقاله خود را با ژورنال تطبیق دهید.

بعد از اینکه ژورنال مناسب برای مقاله انتخاب شد باید مقاله آماده سابمیت شود. برای آماده کردن مقاله طبق مراحل زیر پیش بروید:

مراحل سابمیت مقاله

ویرایش دستور زبانی و ساختاری

اطمینان حاصل فرمایید که مقاله با رعایت قواعد و دستور زبان نوشته شده استد و ایرادات آنرا حتما بررسی و اصلاح کنید.

ترجمه

گام بعدی ترجمه می باشد مترجمی که ترجمه را بر عهده می گیرد باید متخصص و کاربلد باشد و حین ترجمه ایرادات متن را نیز اصلاح کند و از همه مهم تر ترجمه ای با کیفیت طلایی ارائه کند که از دیدگاه داوران مناسب باشد. در نظر داشته باشید با توجه به اینکه زبان مادری داوران انگلیسی می باشد قدرت بالایی در تشخیص سطح کیفی ترجمه دارند بنابر این ترجمه را با اهمیت بالایی انجام دهید.

پارافریز

پارافریز به معنای اصلاح محتوای مقاله از لحاظ مشابهات علمی می باشد که این کار یا با اصلاح جملات انجام خواهد گرفت و یا با افزودن منابع به هر حال نمی توانید از هیچ جمله یا تصویر و نموداری بدون اسنتاد در مقاله استفاده کنید به همین جهت حتما باید پارافریز شود.

فرمت بندی

به عنوان آخرین گام مقاله را باید تبدیل به فرمتی کنید که برای ژورنال قابل قبول باشد فرمت بندی مقالات موضوع مهمی می باشد و می توانید از سایت ژورنال به فرمت مقالات دسترسی داشته باشید.

بعد از این مراحل باید یک بررسی کلی و اجمالی انجام دهید و مقاله را سابمیت کنید. زمان داوری مقاله و پذیرش آن بستگی به نوع ژورنال دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *