انواع پرسشنامه استاتدارد تحنمکگ

آموزش نوشتن رزومه حرفه ای طراح گرافیست

آموزش نوشتن رزومه حرفه ای طراح گرافیست

آموزش نوشتن رزومه حرفه ای طراح گرافیست

در این مطلب قصد داریم به شما نحوه نوشتن رزومه طراح و گرافیست را آموزش دهیم . در ادامه با ما همراه باشید.

طراح گرافیست کیست؟

به کسی کارشناس طراحی گرافیک یا همان نیروی طراح و گرافیست گویند که جهت برای اجرای بصری سفارشی که دریافت نموده در مرحله نخست موضوع سفارش را به درستی درک می کند و بعد از آن با توجه به مهارت های ذهنی خود و یا با مشورتی که از دیگر همکاران خود می گیرد به ایده متفاوت و روش های انجام جدیدتری پیرامون سفارش مورد نظر می رسد.

نرم افزارهای ضروری برای شغل طراح و گرافیست کدامند؟

ضروری ترین نرم افزارهای گرافیکی موجود که برای شغل نیروی طراح و گرافیست لازم است شامل فتوشاپ Photoshop، فلش Flash، کورل Corel، پریمیر Premiere، ایلاستریتر Illustrator، فايرورکس Fireworks، ایندیزاین InDesign، ویزیو Visio و 3D Studio MAX می گردد که تسلط بر آنها برای استخدام به عنوان نیروی کارشناس طراحی گرافیک ضروری است.

میز کار یک گرافیست

شرح وظایف کارشناس طراحی گرافیک چیست؟

وظایف و مسئولیت هایی که برعهده یک نیروی کارشناس طراحی گرافیک است و کارفرما از طراح گرافیست انتظار دارد که به خوبی از پس آن ها برآید به شرح زیر می باشد:

  • بحث و گفتگو درمورد نیازمندیها و تقاضاهای مشتری و تعیین ویژگی های سفارش او
  • انتخاب بهترین و مناسب ترین شیوه، مواد و سبک متناسب با سفارش مشتری
  • ایجاد طرح های اولیه کار جهت نمایش به مشتری
  • بهره گیری از نرم افزارهای تخصصی کامپیوتری برای آماده کردن طرح ها
  • تولید نسخه نهایی با رعایت کردن ویژگی های دقیق نوشتاری، اندازه و رنگ
  • انجام کار با در نظر گرفتن بودجه و زمان اختصاص یافته به آن

بازار کار و آینده شغلی نیروی گرافیست

یک نیروی طراح و گرافیست برای ورود به بازار کار در برخی از سازمان ها از قبیل صدا و سیما و وزارت ارشاد، شرکت های تبلیغاتی، چاپخانه ها، مراکز آموزشی و بسیاری از شرکت های بزرگ ،که واحد بازاریابی و فروش دارند، مشغول به کار شوند. یا توجه به اینکه کسب تجربه برای موفقیت در این شغل پر اهیمت است و می تواند آینده شغلی مطلوبی را برای کارشناس طراحی گرافیک فراهم آورد بعضی وقت ها نیاز است گرافیست جهت بدست آوردن سوابق کاری متنوع محل کار خود را تغییر دهند. امکان فعالیت به صورت مستقل و پروژه ای برای نیروی طراح و گرافیست وجود دارد و خیلی از طراحان گرافیک از مشتری سفارش می گیرند و در زمان تعیین شده کار را آماده نموده و پروژه را تحویل می دهند.

میز کار یک طراح گرافیست

شروع ساخت رزومه برای طراح گرافیست

نوشتن رزومه طراح و گرافیست مانند نوشتن هر رزومه دیگری اصول و قواعدی دارد که سعی کردیم به صورت دقیق آنها را برایتان شرح داده و بگشاییم.موارد ذکر شده گرچه تمام و کمال به موضوع مورد بحث اشاره نکرده و همواره موارد دیگری را نیز می توان لیست نمود اما سعی ما بر آن بوده که تا جایی که ممکن است به موارد مهم تر اشاره نمائیم.

نوشتن اطلاعات پایه رزومه:

اطلاعات پایه رزومه شامل نام و نام خانوادگی، عنوان رزومه، جنسیت، وضعیت تأهل و تاریخ تولد است. نکته ای که در نوشتن این بخش باید به آن توجه شود، عنوان رزومه است. منظور از عنوان رزومه، عنوان شغلی مورد نظر شما است. پس از نوشتن عبارات دیگر در این قسمت پرهیز کنید. در ضمن هر رزومه کاری برای یک عنوان شغلی نوشته می شود، پس چند عنوان متفاوت را در این قسمت ننویسید.

 عنوان نادرست رزومه

  1. رزومه
  2. رزومه کاری
  3. توصیف کاری
  4. رزومه شخصی
  5. رزومه تحصیلی
  6. طراح-کارشناس فروش-کارمند آی تی

✔ عنوان درست رزومه

  1. طراح
  2. طراح گرافیک
  3. گرافیست
  4. طراح و گرافیست
  5. Graphic Designer
  6. Designer

در قمست پایین می توانید لیستی از الگوهای ایمیل حرفه ای و غیر حرفه ای را مشاهده کنید.

✘ ایمیل غیر حرفه ای

  1. saharqueen@gmail.com
  2. sahar021@gmail.com
  3. saharka7777777@gmail.com
  4. S375kamali@gmail.com

✔ ایمیل حرفه ای

  1. saharkamali@gmail.com
  2. sahar.kamali@gmail.com
  3. sahar.kamali.1996@gmail.com
  4. kamali.sahar@gmail.com

نوشتن سوابق تحصیلی رزومه:

برای نوشتن سوابق تحصیلی و آکادمیک خود حتماً ارزش مدرک را در نظر بگیرید. یعنی به عنوان مثال اگر در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته طراحی صنعتی تحصیل کرده اید، حتما از بالاترین مدرک خود شروع به نوشتن این بخش از رزومه کنید. در ضمن اگر دیپلم گرافیک دارید و یک دانشگاهی دارید، دیگر نیاز نیست مدرک دیپلم گرافیک را در رزومه بنویسید و همان مدرک دانشگاهی کافی است. هر بخشی از فرم رزومه ساز را که خالی بگذارید، در رزومه نهایی شما نمایش داده نخواهد شد، پس اگر معدل پایینی داشته اید، نگران آن نباشید و کافی است در آن قسمت چیزی ننویسید تا در رزومه نمایش داده نشود. برای نام دانشگاه نیز تنها نام دانشگاه را بنویسید و از نوشتن کلمه دانشگاه و موسسه اجتناب کنید، چرا که رزومه ساز کلمه ی موسسه/دانشگاه را به طور پیش فرض در رزومه نشان خواهد داد. به عنوان مثال اگر در دانشگاه امیرکبیر تحصیل کرده اید، به جای نوشتن دانشگاه امیرکبیر، کلمه ی امیرکبیر را در فرم رزومه ساز وارد کنید. نکته ی دیگر برای این بخش این که اگر هنوز دانشجوی کارشناسی هستید، می توانید آن مقطع را در فرم رزومه کاری خود بنویسید و لزومی ندارد که حتماً فارغ التحصیل شده باشید.

در بخش بالا گفتیم که اگر مدرک دانشگاهی دارید، دیگر نیاز به نوشتن مدرک دیپلم ندارید. برای این موضوع یک استثنا وجود دارد و آن هم افرادی هستند که در مدارس خاص و استعداد های درخشان تحصیل کرده اند و مدرک دیپلم آن ها برایشان یک مزیت به حساب می آید.

نوشتن سوابق شغلی طراحی گرافیک در رزومه:

مرحله ی بعدی برای ساختن رزومه کاری یک گرافیست در رزومه ساز، پر کردن بخش سوابق شغلی فرم رزومه ساز است. نکته ای که باید رعایت کنید، خالی نگذاشتن سِمَت شغلی برای هر ردیف شغلی است. حتماً این بخش را پر کنید و ترتیب زمانی وارونه را در نوشتن سوابق کارهای گرافیک و هنری خود رعایت نمایید. یعنی از آخرین شغلی که داشته اید یا دارید شروع به پرکردن فرم رزومه ساز کنید. حتما سال شروع و پایان کاری خود را برای هر قسمت بنویسید. اگر سوابق کاری تان در زمینه طراحی گرافیک زیاد است، شما به 3 مورد اخیر اکتفا کنید و نیازی نیست رزومه کاری را طولانی کنید. هر چه رزومه شما خلاصه تر و مرتبط تر باشد، احتمال انتخاب آن توسط شرکت ها بیشتر خواهد بود.

نوشتن مهارت ها و گواهینامه ها:

در بخش مهارت ها، هر مهارت نرم و سخت مرتبطی که دارید را بنویسید و اصلاً تواضع به خرج ندهید. اصلاً اینطور فکر نکنید که فلان مهارت جزو کار من است و لزومی ندارد آن را در رزومه بنویسم. خب من کارشناسی ارشد هستم و طبیعی است که فلان نرم افزار یا مهارت را بلد باشم و وقتی نوشته ام کارشناسی ارشد طراحی صنعتی یعنی آن مهارت را دارم و خواننده ی رزومه باید آن را متوجه شود! اما آیا به این فکر کرده اید که یک کارمند عادی یا یک منشی قرار است رزومه ی شما را بررسی کند؟ نه همکلاسی یا استاد دانشگاه شما! پس رزومه ی خود را باید با ذکر تمام مهارت ها و توانمندی هایتان برای یک کارمند عادی که طراح و گرافیست نیست آماده کنید و با ساخت یک رزومه ی خوانا و روشن به او نشان دهید که شما مهارت های بالایی در زمینه طراحی گرافیک دارید. در ضمن مهارت های نرم خود را نیز در رزومه بنویسید. منظور از مهارت های نرم، مهارت های شخصیتی و اخلاقی مثل قدرت مذاکره، فن بیان، روابط عمومی، صداقت و امانتداری است.

نوشتن پروژه ها و مقالات:

بخش آخر فرم رزومه ساز به دو بخش مقالات و پروژه ها تقسیم می شود. اگر مقاله، ترجمه یا تألیف داشته باشید می توانید آن ها را در قسمت مقالات وارد کنید و از بخش نوع اثر عنوان آن را مشخص کنید.پس از تکمیل بخش پروژه ها رزومه ی کاری شما آماده شده و شما با انتخاب یک قالب رزومه زیبا و جذاب می توانید فایل PDF و نسخه ی آنلاین رزومه ی خود را به طور همزمان و با قابلیت ویرایش نامحدود دریافت کنید.

جوایز، گواهی نامه ها و موفقیت های برجسته در نمونه رزومه گرافیست:

چنانچه موفق به دریافت جایزه، لوح تقدیر، گواهی نامه و کسب موفقیت چشم گیری شده اید، می توانید بخشی تحت عنوان جوایز ایجاد کنید و اسم جایزه، سال دریافت، سازمان اعطا کننده را برای هر مورد ذکر کنید. حتی اگر در سطح سازمانی از شما تقدیر شده باشد، می توانید در این قسمت به شرح موفقیت های عمده خود بپردازید ولی دقت کنید که به موارد کم اهمیت اشاره نکنید. طولانی بودن بخش افتخارات مهم نیست بلکه اعتبار هر موفقیت است که در این قسمت اهمیت دارد و به اعتبار رزومه شما کمک می کند.

برگرفته از: ساعد نیوزبرای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amosنرم افزار کیفی: Maxqudaتعیین حجم نمونه با:Spss samplepowerروش های تماس:Mobile :  09143444846  واتساپ – تلگرامکانال تلگرام سایت: برای عضویت در کانال تلگرام سایت اینجا کلیک کنید(البته قبلش فیلتر شکن روشن شود!!) مطالب جالب علمی و آموزشی در این کانال درج می 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *