رزومه نویسی

آموزش نوشتن رزومه حرفه ای داروسازی

آموزش نوشتن رزومه حرفه ای داروسازی

آموزش نوشتن رزومه حرفه ای داروسازی

در این مقاله با نوشتن یک رزومه کاری مناسب برای عنوان شغلی داروسازی آشنا می‌شویم. رعایت طراحی مناسب و در عین حال جذاب به همراه درج صحیح مواردی که کارفرما انتظار مطالعه آن‌ها را در رزومه یک داروساز دارد، از مهم‌ترین موارد ساخت این نوع رزومه می‌باشد.

نحوه نوشتن رزومه داروساز

داروسازان مسئولیت سنگینی دارند: تامین داروهای نجات بخش زندگی، ارائه توصیه های لازم در مورد مصرف دارو به بیماران و آگاهی دادن در مورد عوارض جانبی آن ها، توزیع واکسیناسیون هایی از جمله آنفولانزا و مشاوره به بیماران در مورد چگونگی بهبودی با مصرف داروهای خاص. بسیار مهم است داروساز نوع داروی تجویز شده و دوز مصرفی صحیح از آن دارو را به مراجع تحویل دهد چراکه در غیر اینصورت ممکن است مشکلات جبران ناپذیری ایجاد شود. برای استخدام به عنوان داروساز در یک داروخانه لازم است یک رزومه داروسازی تنظیم و ارائه کنید که در اینجا نکات رزومه نویسی را به همراه نمونه رزومه داروساز در اختیار شما قرار می دهیم. در بهترین حالت رزومه کاری داروسازی که تنظیم کرده اید مانند یک ویترین پر زرق و برق ویژگی ها، سوابق و توانمندی های شما را در معرض دید قرار می دهد و در بدترین حالت یک رد صلاحیت فوری است. بنابراین در ادامه با ما همراه باشید.

بازار کار داروسازی

به دلیل افزایش روز افزون انواع بیماری های خاص در دنیا و همچنین افزایش تقاضا در دارو، نیاز به استخدام داروسازان در بیمارستان ها و کلینیک های درمانی رو به افزایش است. از طرفی داروسازان مسئول تحویل داروهای سالم با دوز مناسب به بیماران و در واقع یک پایه اساسی برای کمک به پزشکان در درمان بیماران هستند، بنابراین انتظار می رود بازار کار این رشته مناسب و رو به رشد باشد.

بطور کلی داروسازان می توانند در زمینه های زیر مشغول به کار شوند:

  • داروسازانی که در داروخانه های مستقل و خصوصی در سطح شهر برای تامین داروهای مورد نیاز بیماران و مشاوره به آن ها فعالیت می کنند.
  • داروسازان بالینی که در بیمارستان ها و کلینیک ها به طور مستقیم برای درمان بیماران با پزشکان همکاری می کنند و برای مراقبت های دارویی از بیماران با پزشکان در ارتباط هستند.
  • داروسازان در صنعت داروسازی که در تحقیق و توسعه، آزمایشات بالینی داروها، کنترل کیفیت و فروش و بازاریابی فعال هستند.

هدف از رشته داروسازی

رشته داروسازی در برنامه ریزی برای حل مسائل مرتبط با دارو و سلامت در سطح ملی، پیشگیری از سمیت و عوارض جانبی داروها، اطلاع رسانی درباره داروها، شناخت کامل خصوصیات داروهای موجود در فارماکوپه دارویی و راهنمایی بیماران و مشاوره پزشکان در استفاده درست از داروها و دیگر موارد مرتبط با دارو درمانی هم نقش دارد. با بهره گیری از توانایی و استعداد افرادی که در رشته داروسازی تحصیل کرده اند می تواند تا حد زیادی واردات دارو با قیمت های گزاف را کاهش داد و به یک استقلال در این زمینه دست پیدا کرد. از سوی دیگر ممکن است با پیشرفت روزافزون پزشکان داروساز کشور و فراهم نمودن امکانات مورد نیاز از سوی سازمان های ذی ربط، امکان صادر کردن دارو به وجود آمده و از این طریق، موجبات بهبود چرخه اقتصادی کشور نیز فراهم گردد. علاوه بر تمام موارد فوق می توان موارد دیگری را نیز از جمله اهداف رشته داروسازی دانست که در ادامه شرح داده شده اند.

داروسازی
  • آشنایی با تحقیقات علمی و عملی در رابطه با علوم دارویی
  • تشخیص نیازهای عمومی آموزشی و پژوهشی به منظور تفهیم علم داروسازی و عوامل مربوط به آن
  • تقویت دانش و توانایی ها در زمینه های مختلفی مانند تولید لوازم بهداشتی و آرایشی، توانایی اداره داروخانه ها، ساخت دارو، کنترل کمی و کیفی محصولات و …

داروسازی مناسب چه افرادی است؟

رشته داروسازی همانند سایر رشته های دکتری عمومی که شامل 6 سال تحصیل و 2 سال طرح اجباری می باشد که با فراگیری دروس حفظی، اصطلاحات علمی و تخصصی و طراحی و محاسبات پیچیده سپری می شود.

  • توانایی سروکار داشتن با دروس حفظی
  • مهارت کافی در زبان انگلیسی
  • صبر و حوصله در گذراندن دوره طولانی تحصیل
  • علاقه به تحقیق و پژوهش و کشف ساختار های جدید
  • و…

علاوه بر موارد فوق، چند نکته دیگر وجود دارد که به شخصیت اجتماعی فرد بستگی دارد. یک دانشجوی رشته داروسازی باید از مهارت لازم برای برقراری ارتباط موثر برخوردار باشد تا بتواند بهترین خدمات را به بیماران ارائه دهد.

چطور یک رزومه خوب برای داروسازی تنظیم کنیم؟

استخدام کنندگان اغلب چند ثانیه برای بررسی رزومه کاری زمان صرف می کنند بنابراین نوشتن رزومه استاندارد و اصولی برای جلب نظر کارفرما در این چند ثانیه ضروری است. مهمترین اطلاعاتی که کارفرما در رزومه شما به دنبال آن است شامل سوابق شغلی قبلی، سوابق تحصیلی، مجوزهای لازم در زمینه داروسازی و مهارت های ویژه مرتبط با این شغل است. یکی از راه های بسیار خوب و کاربری در کنار خواندن اصول رزومه نویسی برای داروساز این است که نمونه رزومه کاری داروسازی را بررسی کنید و با دانش کسب شده یک رزومه عالی و بی نقص تنظیم کنید.

دارو

محتوای رزومه داروسازی

  • خلاصه رزومه داروساز: خلاصه رزومه یا پروفایل رزومه جایی است که به طور خلاصه داستان سوابق شغلی، دستاوردها، مهارت ها و سوابق آکادمیک خود را طوری روایت می کنید که کارفرما مشتاق شود باقی مطالب رزومه را مطالعه کند. در این بخش باید به ویژگی های منحصر بفردی که از لحاظ کاری و روحی دارید و این خصوصیات شما را به یک گزینه منحصربفرد برای استخدام تبدیل می کنند را بنویسید. اشتیاق شما به کار باید در این فضای محدود قابل مشاهده باشد. سعی کنید متواضعانه برخورد نکنید و تمام نکات مثبت کاری و شخصیتی تان را بنویسید. از جملات مثبت و عبارات تخصصی داروسازی استفاده کنید تا این بخش پربارتر شود.
  • نمونه خلاصه رزومه داروساز: داروساز مجرب، متعهد و موفق در ارائه خدمات دارویی به بیماران. سابقه ایجاد زمینه ای قدرتمند در داروسازی بالینی و مدیریت دارو. دارای دانش گسترده در مورد عملکرد داروخانه، مدیریت داروخانه و تامین دارو. سابقه اثبات شده در زمینه مشاوره مناسب به مراجعان با نگرش همدلانه نسبت به بیماران. ارتباط موثر با بیماران و پزشکان برای کمک در بهبودی بیماران بدون دغدغه دارو.
  • سوابق کاری و حرفه ای: به عنوان یک کاندیدا برای استخدام در داروخانه، لازم است بخش سوابق کاری شما در رزومه داروسازی پربار باشد. در نوشتن سوابق کاری، از آخرین سوابق و چشمگیرترین دستاوردها با فرمت زمانی معکوس استفاده کنید. بجای ذکر مسئولیت ها در هر شغل، از دستاوردها، نحوه رویارویی با چالش ها، پروژه ها و حقایق آماری استفاده کنید تا کارفرما راحت تر بتواند شما را بسنجد. در صورتیکه به تازگی از رشته داروسازی فارغ التحصیل شده اید بهتر است سوابق تحصیلی را مقدم بر سوابق شغلی بنویسید اما بخش تجربیات کاری را خالی نگذارید. دوران کارآموزی و هر نوع سوابق مرتبطی را ذکر کنید.
  • سوابق تحصیلی و گواهینامه ها: داروسازی جزو آندسته رشته هایی است که ورود به آن سخت است و البته برای کار به عنوان داروساز لازم است مدارک و گواهینامه های معتبر و همچنین مجوز برای ارائه داشته باشید. حداقل مدرک مورد نیاز برای شغل داروسازی لیسانس است. در نوشتن سوابق تحصیلی رزومه داروسازی از فرمت زمانی معکوس و از آخرین سوابق به اولین بنویسید. مدارک و مدارج، محل تحصیل و طول دوران اشتغال به تحصیل و در نهایت دستاوردها و پروژه ها را ذکر کنید و چیزی را از قلم نیندازید.
  • توانمندی ها و مهارت ها در رزومه داروسازی: به عنوان یک داروساز لازم است هم مهارت های فنی و تخصصی و هم مهارت های نرم و ارتباطی خود را در رزومه داروساز ذکر کنید. آیا شما به یک زبان خارجی مسلط هستید؟ این مهارت به شما کمک می کند تا با بیماران غیر ایرانی ارتباط بگیرید. آیا در مدیریت داروخانه و دارو تخصص دارید؟ آیا در کامپیوتر و مهارت های رایانه ای توانمند هستید؟ همه را ذکر کنید و توجه کارفرما را به خود جلب کنید. از مهارت های ارتباطی خود غافل نشوید. داروسازان باید با بیماران و همکاران و کادر درمان ارتباط موثر برقرار کنند، نحوه و زمان مصرف داروها را به بیماران توضیح بدهند و اقدامات لازم در موارد مشاهده عوارض جانبی دارو را به بیمار بگویند.

مهمترین مهارت های مورد نیاز یک داروساز:

  • مهارت های ارتباطی
  • مهارت های مدیریتی
  • مهارت های کامپیوتری و سیستمی
  • مشاوره دارویی
  • تامین و مدیریت دارو
  • تامین ایمنی محصولات و داروها
  • ارائه صحیح داروهای تجویز شده به بیماران
  • قالب، فرمت و فونت رزومه داروساز: طراحی یک رزومه مختصر و کوتاه، مفید و بدون اشکال برای داروساز از ضروریات است. همانطور که یک داروخانه باید بی عیب و نقص، سازمان یافته و وکارآمد باشد، رزومه داروساز هم باید با این الگو تنظیم شود و تمیز و واضح و بدون ایراد باشد. بهترین فرمت برای متن فرمت زمانی معکوس و برای فایل فرمت PDF است و بهترین قالب قالبی است که تمیز و منظم و ساده باشد. برای دستیابی به بهترین نتایج می توانید از قالب های آماده رزومه سازهای آنلاین استفاده کنید که سی وی رزومه این کار را برای شما آسان کرده است. از یک فونت خوانا و با سایز مناسب استفاده کنید و رزومه را یک مرتبه چک کنید تا عاری از خطای املایی و نگارشی باشد. در نهایت می توانید با خیال راحت رزومه را به کارفرماها ارسال کنید.
  • برگرفته از: ساعد نیوز
  • برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.
  • تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
  • نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
  • نرم افزار کیفی: Maxquda
  • تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
  • روش های تماس:
  • Mobile :  09143444846  واتساپ – تلگرام
  • کانال تلگرام سایت: برای عضویت در کانال تلگرام سایت اینجا کلیک کنید(البته قبلش فیلتر شکن روشن شود!!) مطالب جالب علمی و آموزشی در این کانال درج می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *