پرسشنامه استاندارد

مقیاس باورهای ارتباطی آدیلسون و اپشتاین(1982)

یکی از مهم ترین عواملی که می تواند در گرایش زوجین به طلاق نقش داشته باشد. باورهای ارتباطی  می باشد. باورهای ارتباطی نامطلوب، موجب میشود که مسائل مهم رابطه، حل نشده باقی مانده و لذا این مسائل، غالباً منبع تعارضهای تکراری شوند. خیلی از زوجین همیشه بحثهایی مشابه یا یکسانی پیرامون یك موضوع معین دارند، بدون اینکه مشکل را حل کنند.

دیدگاه شناختی ارتباط کارآمد یا غیر کارآمد همسران را به شیوه تفکر متفاوت آنها نسبت به اعمال و رفتارشان نسبت می دهند. آلیس معتقد است که نگرش ها و تصورات غیر منطقی افراد می تواند در ایجاد رابطه عاطفی ناکارآمد همسران و نارضایتی آنان (از روابط زناشویی)  نقش بسزایی ایفا کند.  باورهای ارتباطی در صورتی می توانند موجب ارتقای سلامت روانی در افراد شوند که سازش یافتگی افراد در روابطشان را تسهیل کنند. بر عکس، باورهای ارتباطی غیرمنطقی، عقاید خشك و نامعقول در مورد خود فرد و ارتباط با دیگران تعریف شده اند (حسینی فیداری و همکاران، 1399).

این پرسشنامه دارای 40 سوال بوده و هدف آن ارزیابی میزان باورهای ارتباطی غیر منطقی در رابطه زناشویی از ابعاد مختلف (باور به مخرب بودن مخالفت، باور به عدم تغییر پذیري همسر، توقع ذهن خوانی، کمال گرایی جنسی، باور درمورد تفاوت هاي جنسیتی است.

همراه  5 مقاله رایگان

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.

تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.

نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos

نرم افزار کیفی: Maxquda

تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower

روش های تماس:

Mobile : 09102194672

Telegram: @abazizi

  • E-mail: abazizi1392@gmail.com

 هودی و سویشرت
فروشگاه هودی و سویشرت
پرسشنامه استاندارد

 تحلیل آماری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *