تحلیل داده های آماری

چاپ مقاله اورژانسی برای مصاحبه دکتری

چاپ مقاله اورژانسی برای مصاحبه دکتری

چاپ مقاله اورژانسی برای مصاحبه دکتری

با توجه به اینکه در سالهای اخیر امتیاز مصاحبه دکتری افزایش قابل توجهی داشته است و دانشجویان بعد از آزمون کتبی باید بلافاصله به فکر تقویت رزومه و شرکت در مصاحبه باشند از این چاپ مقاله به صورت اورژانسی برای همه دانشجویان ضروری می‌باشد که در این مطلب شیوه های چاپ مقاله به صورت اورژانسی را برای شما آموزش خواهیم داد.

پس از برگزاری مرحله کتبی و انتشار کارنامه اولیه از سوی سازمان سنجش، دانشگاه ها اقدام به تعیین حدنصاب نمره سنجش علمی می نمایند. بعد از برگزاری یک جلسه مصاحبه دانشجویان از لحاظ علمی رتبه بندی می شوند و آنهایی که بیشتی امتیاز را کسب کنند در اولویت پذیرش قرار می گیرند. داوطلبان با توجه به جدول زمانی اعلام شده از سوی دانشگاه هایی که برای مصاحبه دعوت می شوند و باید تا روز مصاحبه امتیازات پژوهشی لازم جهت تقویت رزومه خود را کسب نمایند. زمانهای نزئیک مصاحبه که فرا می رسد استرس دانشجویان آغاز می شود و سریعا به دنبال راههایی برای تقویت رزومه و کسب امتیازات پژوهشی هستند.

هیئت داوری جلسه مصاحبه وظیفه بررسی و انتخاب افرادی را بر عهده دارند که رتبه علمی بسیار بالایی داشته باشند و قادر به ادامه تحصیل در این مقطع باشند. تمامی جلسات مصاحبه به صورت کاملا منصفانه و با معیارهایی که از طرف سازمان سنجش ابلاغ می گردد انجام می شود و هیئت داوری وظیفه دارد به صورت عادلانه و برابر بررسی انجام دهد. اما نحوه محاسبه امتیازات پژوهشی چگونه است و دانشجویان چه امتیازاتی را باید در اولویت قرار دهند؟

مطالب پیشنهادی

تصویر

مطالعه جداول زیر به شما در تکمیل یک رزومه کاربردی کمک زیادی خواهد کرد می توانید هر یک از امتیازاتی که در جدول به آنها اشاره شده است را مطالعه فرمایید و براساس آن تصمیم گیری نمایید.

نحوه محاسبه امتیازات پژوهشی در مصاحبه دکتری

(حداکثر ۴۰ امتیاز)

ردیفنوع فعالیتحداکثر امتیازنحوه ارزیابی
۱۱-۱ مقالات علمی – پژوهشی (داخلی و خارجی) مرتبط با رشته تحصیلی۲-۱ گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران۳-۱ برگزیدگان در جشنواره علمی معتبر۲۲ امتیاز– هر مقاله تا ۷ امتیاز مطابق آیین نامه ارتقاء– گواهی ثبت اختراع بین المللی تا ۷ و داخلی تا ۵ امتیاز– برگزیدگی داخلی تا ۳ و خارجی تا ۷ امتیاز
۲مقالات علمی – ترویجی مرتبط با رشته تحصیلی۶ امتیازهر مقاله تا ۲ امتیاز مطابق آیین نامه ارتقاء
۳مقالات چاپ شده در کنفرانس های معتبر (داخلی یا خارجی)۴ امتیازخارجی تا ۲ و داخلی ۱ امتیاز
۴تالیف یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی۴ امتیاز
۵کیفیت پایان نامه کارشناسی ارشد۴ امتیازعالی تا ۴ و بسیار خوب تا ۲ امتیاز
جمع۴۰ امتیاز

نحوه محاسبه امتیازات آموزشی در مصاحبه آزمون دکتری
(حداکثر ۳۰ امتیاز)

ردیفنوع فعالیتحداکثر امتیازنحوه ارزیابی
۶معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسیتا ۶ امتیازطبق نظر کمیته مصاحبه کننده
۷معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد ناپیوستهتا ۵ امتیازطبق نظر کمیته مصاحبه کننده
۸طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی۳ امتیازطبق نظر کمیته مصاحبه کننده
۹طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته۳ امتیازطبق نظر کمیته مصاحبه کننده
۱۰برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی۵ امتیازرتبه ۱ تا ۳، ۵ امتیاز. رتبه ۴ تا ۶، ۴ امتیاز، رتبه ۷ تا ۹، ۳ امتیاز، رتبه ۱۰ تا ۱۲، ۲ امتیاز، رتبه ۱۳ تا ۱۵، ۱ امتیاز
۱۱مدرک زبان معتبر۸ امتیازطبق جدول مرتبط با زبان
جمع۳۰ امتیاز

همترازی نمرات آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی

MSRTIELTS EquivalentTOEFL IBTTOEFL ComputerTOEFL Paper + TOLIMOحداکثر امتیاز
۹۵-۱۰۰۵/۷-۹۱۱۳-۱۲۰۲۶۳-۳۰۰۶۲۵-۶۸۰۸
۹۰۷۱۰۰۲۵۰۶۰۰
۸۵۵/۶۹۰-۹۱۲۳۲۵۷۵۷
۸۰۶۷۹-۸۰۲۱۳۵۵۰۶
۷۵۵/۵۶۹-۷۰۱۹۶۵۲۵۵
۷۰۵۵۶-۶۰۱۷۳۵۰۰۴
۶۵۴/۵۴۹-۵۰۱۵۲۴۷۵۳
۵۵۴۳۹-۴۰۱۳۳۴۵۰۲
۴۵۳/۵۲۹-۳۰۱۱۳۴۲۵۱

برای ورود به دوره دکتری باید رزومه مناسب داشت. رزومه فردی که متقاضی ورود به دوره دکتری می باشد باید طبق جدول شامل بخشهای پژوهشی، آموزشی، سوالات پاسخ داده شده در مصاحبه و نمرات زبان وی باشد. بیشتر توانایی پژوهشی در حیطه مقالات علمی پژوهشی، کنفرانسی، علمی ترویجی، ISI، ISC، SCOPUS و PubMed حرف اول را خواهد زد. اما با توجه به اینکه شرایط و زمان داوری و پذیرش مقاله در مجلات مختلف متفاوت می باشد از این رو بهتر است مجله ای که انتخاب می کنید زمان داوری کوتاه تری داشته باشد تا هر چه سریعتر مقاله پذیرفته شود و بتوانید از این طریق امتیازات لازم را کسب نمایید. یافتن ژورنال معتبر و تخصصی بسیار زمان بر بوده و نویسنده می بایست با فرآیند پذیرش ژورنال ها در رتبه علمی ISI، علمی پژوهشی و ISC و نحوه گرفتن ضریب تاثیر (Impact Factor) و همچنین دسترسی به ژورنال های معتبر اعم از ژورنال های ایندکس شده در تامسون روترز می باشد.

نویسنده باید بلافاصله بعد از اتمام نگارش مقاله شروع به فرایند پذیرش و سابمیت کند که شیوه سابمیت مقاله در مجلات معتبر به ترتیب زیر می باشد:

  • ترجمه تخصصی
  • ویراستاری دستور زبانی و املایی کلمات و جملات
  • پارافریز و رفع مشابهت های ادبی از متن مقاله
  • فرمت بندی مقاله و تبدیل به فرمت تعیین شده از طرف مجله
  • سابمیت مقاله به مجله
  • انتظار برای نتیجه داروی
تصویر

چند مقاله و کتاب برای مصاحبه دکتری نیاز است؟

در بخش پژوهشی بالاترین امتیاز متعلق به مقالات و کتب می باشد. برای مقالات حداکثر 21 امتیاز و برای کتب حداکثر 4 امتیاز می باشد. هر چقدر در روز مصاحبه متقاضی تعداد مقالات و کتب با کیفیت تری داشته باشد از بخش مصاحبه امتیاز بیشتری دریافت می کند. اکثر متقاضیان در مصاحبه دکتری در بخش مقاله و کتاب ضعف دارند (مطالعه ی مطلب “کلمات رایج در ارسال مقالات به مجلات خارجی” توصیه می شود.)
مقالات چاپ شده در مجلات ISI بالاترین امتیاز و مجلات چاپ شده در همایش ها و کنفرانس ها کمترین امتیاز را در این زمینه دارند. البته باید به این نکته نیز توجه نمایید که همه مجلات به زبان انگلیسی مجلات ISI نیستند زیرا دارای ضریب تاثیر نمی باشند.

چاپ اورژانسی مقاله

اگر تمایل دارید مقاله شما سریعا مراحل پذیرش را طی کند باید موارد زیر را در نظر داشته باشید:

مقاله باید با کیفیت بسیار بالا و با عنوان و محتوای ناب نوشته شود. هر چقدر محتوای مقاله کیفیت بالاتری داشته باشد یقینا در بخش داوری سریعا پذیرفته خواهد شد.

کیفیت ترجمه مقاله از جمله مواردی است که در مرحله داوری حتما مد نظر قرار خواهد گرفت مقالات علمی باید با کیفیت بسیار بالایی ترجمه شوند و کاملا منسجم و یکپارچه باشند. حفظ انسجام و کیفیت متن در مرحله ترجمه یقینا در روند داوری تاثیر بسیاری خواهد داشت.

مراحلی همچون ویراستاری و پارافریز نیز باید با کیفیت بسیار بالایی انجام شود که احتمال پذیرش مقاله بالاتر باشد. هر چقدر در مرحله ویراستاری و ترجمه و آماده سازی مقاله تلاش بیشتری داشته باشید حتما مقاله سریعا پذیرفته خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *