پرسشنامه دوسوگرایی نگرش نسبت به جنس مخالف (گلیک و فیسکه، 1996)
عشق، پدیده ای هیجانی و اعجاب انگیز است که بیشتر مردم جهان را درگیر خود می کند. رابطه دوستی و صمیمیت یعنی توانایی در میان گذاشتن افکار و احساسات با یک دوست. در یک رابطه صمیمی، فرد احساس راحتی می کند و اطلاعاتی راجع به خود در اختیار دیگری قرار می دهد. گونه ای از این رابطه دوستی و صمیمیت مربوط به جنس مخالف می شود. رویکردهای گوناگون، تلاش هایی برای تبیین دلایل و عوامل زمینه ساز گرایش به جنس مخالف داشته و هر یک از منظری به این مسئله نگاه کرده اند اما آنچه می توان در همه این رویکردها و نظریه ها یافت، بیان این است که «گرایش به جنس مخالف امری کاملا طبیعی و سالم است».
در سالهای اخیر دوستی و معاشرت های نا متعارف قبل از ازدواج رواج بسیار زیادی یافته است . معاشرت های پنهانی و ناپایدار با جنس مخالف که با ادعای آشنایی و شناخت بهتر برای ازدواج صورت می گیرد برای هر دو طرف مخصوصا دختران را دچار مشکلات زیادی می سازد. در رابطه دوستی و صمیمیت فرد افکار و احساسات خود را با یک دوست درمیان می گذارد اما در برخی از مواقع سطح رابطه و دوستی های خیابانی و پنهانی بسیار پیشرفته و نا به هنجار است و آسیب های فردی و اجتماعی زیادی به بار می آورد .
پرسشنامه دوسوگرایی نسبت به جنس مخالف (ASI) به وسیله پیتر گلیک سوزان تی. فیسکه (1996) تهیه شده است. این پرسشنامه نگرش نسبت جنس به مخالف سه مولفه که نگرش نسبت به جنس مخالف خصمانه و خیرخواهانه را می سازند (پدر سالاری، تمایز جنسی و دگر جنس گرایی) را مطرح نماید و دارای 22 گویه می باشد.
همراه 8 مقاله رایگان
برای مشاهده لیست همه ی پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.
تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
روش های تماس:
Mobile : 09102194672
Telegram: @abazizi
- E-mail: abazizi1392@gmail.com