نحوه نوشتن سوابق کاری در رزومه کاری
ساعدنیوز: دقت در نوشتن رزومه کاری برای استخدام شما ازاهمیت بالایی برخورد دار است. دراین مقاله نحوه نوشتن سوابق کاری رزومه آورده شده است.
همانطور که قبلا توضیح داده شد، رزومه به معنای خلاصه و چکیده ای است که در جهت معرفی خود و مهارت های شما به کارفرما ارایه می شود و اولین برخورد و نگاه مدیر و کارفرما از شما خواهد بود. رزومه کاری دارای بخش های مختلفی بود که یکی از مهم ترین این قسمت، سوابق کاری شما است. برای همه کارفرمایان اینکه چقدر در کار درخواستی تجربه دارید اهمیت خیلی بالایی دارد.
چگونه سوابق کاری خود را در رزومه کاری بنویسیم تا تاثیرگذار تر باشد.
همانطور که قبلا اشاره شد این قسمت برای بسیاری از کافرمایان از اهمیت بالایی برخوردار است و خیلی از مدیران فقط همین قسمت را مطالعه می کنند. بدین سبب لازم است که در تنظیم این بخش از رزومه دقت بیشتری داشته باشید. موارد مختلفی را باید در پر کردن این بخش رعایت کنید.
مکان قرارگیری سوابق کاری در رزومه کاری
به دو سبک مختلف می توانید سوابق کاری را در رزومه خود جایگذاری کنید و این قرارگیری بستگی به میزان سابقه کاری شما دارد.
اگر تازه فارغ التحصیل شده اید و سابقه کاری شما کم است بهتر است اول سوابق تحصیلی خود را بیاورید و سپس بخش سوابق کاری رزومه خود را پر کنید تا مدیر یا کارفرما اول نتایج علمی و درسی شما را ببیند که نقطه قوت شماست. اگر کارآموزی هم رفته اید با عنوان کردن عبارت کارآموزی، آن را در سوابق کاری خود بیاورید.
اگر فردی هستید که سوابق بالای کاری دارید و نسبت به کارنامه تحصیلیتان این بخش برتری بالاتری دارد حتما بخش سوابق کاری را اول و بعد از آن سوابق تحصیلی خود را بیاورید. به یاد داشته باشید که تمامی کارهایی را که تا به حال انجام داده اید را با جزییات در این بخش بنویسید البته نحوه نوشتن این جزییات را در مقاله بعدی مفصل تر باز خواهیم کرد.
قالب بخش سوابق کاری در رزومه کاری
سوابق کاری و حرفه ای خود رامی توانید به دو شیوه زمانی و عملکردی در رزومه خود بنویسید.
در قالب زمانی، سوابق کاری خود را از لحاظ زمان انجام آنها به ترتیسب بنویسید و سعی کنید ازجدیدترین کاری که داشته اید به سمت عقب آن ها رادکر کنید. این شیوه بیشتر برای افرادی که سابقه های کاری بالایی دارند بهتر خواهد بود.
در قالب عملکردی، سوابق کاری خود را به رسته های مختلف بر اساس مهارت های خاص خود طبقه بندی می کنید و هدف از این کار هم برجسته کردن توانایی های شغلی و دست آوردهای شما است. این سبک و قالب از آوردن سوابق کاری رزومه بیشتر برای کسانی که سابقه کم کاری دارند و یا تازه فارق التحصیل شده اند و همچنین برای کسانی که می خواهند و کار و حرفه خود را تغییر دهند بیشتر کاربرد دارد.
البته توجه داشته باشید که شما می توانید از تلفیق دو روش بالا برای تنظیم سوابق کاری رزومه خود استفاده کنید. حالا نوبت به نحوه پر کردن و اسلوبی است که باید در نوشتن سوابق کاری آن ها را رعایت کنید، می رسد که در مقاله “نکات و اسلوبی که باید در نوشتن سوابق کاری در رزومه رعایت کنید” بیشتر آن را باز خواهیم کرد.
- برگرفته از: ساعد نیوز
- برای مشاهده لیست همه ی پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.
- تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
- نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
- نرم افزار کیفی: Maxquda
- تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
- روش های تماس:
- Mobile : 09143444846 واتساپ – تلگرام
- کانال تلگرام سایت: برای عضویت در کانال تلگرام سایت اینجا کلیک کنید(البته قبلش فیلتر شکن روشن شود!!) مطالب جالب علمی و آموزشی در این کانال درج می گردد.