رزومه نویسی

نحوه نوشتن رزومه انگلیسی

نحوه نوشتن رزومه انگلیسی

نحوه نوشتن رزومه انگلیسی

ساعدنیوز:در این مقاله ساعدنیوز به بررسی نحوه نوشتن رزومه انگلیسی می پردازد و تمرکزش بر روی رزومه تحصیلی خواهد بود.

خیلی از دانشجویان تمایل دارند که تحصیل خود را در کشور های خارجی ادامه دهند. بدین منظور بسیار از آن ها برای درخواست پذیرش از دانشگاه های خارجی باید مدارک مخصوصی را آماده کنند تا به دانشگاه های هدف و مورد درخواست بفرستند تا توسط هیئت گزینش دانشگاه هدف، درخواست آن ها مورد بررسی قرار گیرد. یکی از مدارکی که باید برای دانشگاه مقصد فرستاده شود رزومه تحصیلی است و طبیعتا معمولا باید به زبان بین المللی یعنی انگلیسی تنظیم شود. 

نحوه نوشتن رزومه انگلیسی

نحوه نوشتن رزومه انگلیسی ممکن است کمی با رزومه های فارسی که تنظیم می کنید متفاوت باشند. دلیل آن هم تفاوت نگاه دانشگاهی و آکادمیک می باشد. در درجه اول باید زبان انگلیسی که در رزومه خود به کار ببرید عاری از هرگونه غلطهای نگارشی و املایی باشد بدین منظور یا باید سطح انگلیسی شما در حد قابل قبولی باشد و بعد از تنظیم رزومه آن را به یک نفر دیگر نشان دهید تا اگر اشکالی در آن بود برای شما آن را پیدا کند.

اما بخش های مختلف یک رزومه انگلیسی به شرح زیر می باشد:

Personal Details 

عنوان این قسمت به معنای اطلاعات شخصی است و طبیعتا در آن باید اطلاعات هویتی  خود را بیاورید. اطلاعاتی که باید در این قسمت آورده شود شامل موارد زیر است.

نام و نام خانوادگی

جنسیت

ملت

اطلاعات تماس ( در این قسمت باید حتما شماره تلقن و ایمیل خود را بنویسید. می توانید آیدی های شبکه های احتماعی رایج را هم در این قسمت بیاورید. دقت داشته باشید که نام های این موارد باید کامل رسمی باشند و واژه های عامیانه در آن ها به کار نبرده باشید. آوردن نشانی منزل اجباری نیست)

Education and Qualification 

معنای عبارت عنوان، تحصیلات و توانایی های (علمی) می باشد. طبیعتا همانطور که از نامش بر می آید اینجا باید سوابق تحصیلی خود را بیاورید. این اطلاعات شامل نام مفطع تصیلی، نام دانشگاه، نام رشته و گرایش تحصیلی، تاریخ شروع و پایان و معدل شما در آن مفطع است. مقطع تحصیلی را  از بالا به پایین بیاورید.

Work Experiences 

معنی عبارت این بخش می شود تجربیات کاری و همان سوابق کاری خود را باید بینویسید. کلیه سوابق کاری که مرتبط با رشته مورد درخواستی شماست را باید  با ذکر نام شغل، سمتی که در آن داشته اید و  تاریخ شروع به کار و پایان آن بنویسید.

Language proficiency 

مهارت های زبان خارجه خود را باید در این بخش بیاورید. در رزومه های تحصیلی انگلیسی، آوردن مدارک زبان و نمره هایی را که در آن ها کسب کرده اید از اهمیت خاصی برخوردار است و رزومه شما را قویتر می کند زیرا برای بیشتر دانشگاه های خارجی تسلط شما به زبان انگلیسی برای هیئت داوری اهمیت بالایی دارد.

Publications 

در این بخش باید تمامی مقالات و کتاب هایی را که تا به حال منتشر کرده اید بنویسید.اطلاعاتی که می دهید باید کامل باشد و شامل نام مقاله یا کتاب، نام مجله و یا انتشارات، سال چاپ و نویسندگان همکار باشد. همچنین موضوع پایان نامه خود را هم باید در این بخش بیاورید. اطلاعاتی که باید پر کنید شامل عنوان پایان نامه، سال ارایه و استادهای مشاور و راهنمای شما می باشد. در نهایت اگر اختراعی دارید که ثبت شده اند می توانید با نام اختراع، موضوع و زمینه کاری آن، تاریخ و شماره ثیت آن بیاورید.

  Other Skills 

در نهایت اگر مهارت دیگری دارید که می دانید می تواند به قوی شدن رزومه شما برای دانشگاه هدف کمک کند در این قسمت آن را ذکر کنید. همچنین توصیه می کنیم در این بخش به صورت تیتر وار علایق تحقیقی و پژوهشی خود را هم نام ببرید.

در انتهای کار معرف های خود را نام ببرید و نامه معرفی آن هارا ضمیمه پرونده خود کنید. عکس پرسنلی هم اجباری نیست ولی اگر می خواهید آن را به رزومه خود وارد کنید در قسمت بالا و شروع رزومه تحصیلی و سمت راست بیاورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *