خواص برگ انگور ( مو ) :
برگ های انگور حاوی مقادیر مناسبی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که می توان با پختن برگ های مو به همراه گوشت و برنج (دلمه برگ مو)، میزان آن ها را افزایش داد.
برگ مو گردش خون را افزایش داده و عملکرد قلب را تنظیم می کند. علاوه بر این، سطح کلسترول بد خون را تا میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
همچنین، برای بیماران مبتلا به روماتیسم و نقرس مفید است زیرا به بدن کمک می کند تا از اسید اوریک که از خوردن چربی و پروتئین گوشت ایجاد می شود، خلاص شوند.
برگ انگور حاوی فیبر های رژیمی است که با افزایش هضم غذا سبب تسهیل دفع مدفوع از روده می شود، در نتیجه از یبوست جلوگیری می کند.
برگ انگور یک منبع غنی از کلسیم و منیزیم و همچنین سایر مواد معدنی است که سلامت استخوان ها را ارتقا می دهد. همچنین، خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش داده و به رشد استخوان های قوی در کودکان نیز کمک می کند.