🍀خواص برگ انگور ( مو ) :
📌برگ های انگور حاوی مقادیر مناسبی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که می توان با پختن برگ های مو به همراه گوشت و برنج (دلمه برگ مو)، میزان آن ها را افزایش داد.
📌برگ مو گردش خون را افزایش داده و عملکرد قلب را تنظیم می کند. علاوه بر این، سطح کلسترول بد خون را تا میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
📌همچنین، برای بیماران مبتلا به روماتیسم و نقرس مفید است زیرا به بدن کمک می کند تا از اسید اوریک که از خوردن چربی و پروتئین گوشت ایجاد می شود، خلاص شوند.
📌برگ انگور حاوی فیبر های رژیمی است که با افزایش هضم غذا سبب تسهیل دفع مدفوع از روده می شود، در نتیجه از یبوست جلوگیری می کند.
📌برگ انگور یک منبع غنی از کلسیم و منیزیم و همچنین سایر مواد معدنی است که سلامت استخوان ها را ارتقا می دهد. همچنین، خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش داده و به رشد استخوان های قوی در کودکان نیز کمک می کند.