باز پس گیری مقاله ارسال شده
آیا می توان مقاله ارسال شده به مجله را بازپس گرفت؟
بازپس گیری مقاله یا withdraw paper به مکانیزمی اشاره میکند که در آن نویسنده مقاله که مقاله خود را به یک مجله ارسال نموده است تصمیم میگیرد که به صورت عامدانه جلوی داوری و چاپ مقاله خود را در آن مجله بگیرد؛ به این فرآیند بازپس گرفتن مقاله گفته میشود.
شرایطی مختلفی وجود دارد که نویسنده مقاله تصمیم میگیرد مقاله را از مجلهای که برای آن سابمیت کرده است پس بگیرد.
برای مثال، شاید اختلافاتی بین نویسندگان مقاله برای انتخاب مجله به وجود آمده باشد یا اینکه نویسندگان به این نتیجه رسیده باشند که مجلهای که انتخاب نمودهاند مجله با کیفیتی نیست و یا اینکه هر دلیل دیگری که اکنون آنها را به این تصمیم رسانده است که مقاله خود را بازپس گیرند.
در این مطلب که با عنوان آیا می توان مقاله ارسال شده به مجله را بازپس گرفت؟ ارایه نمودهایم در درجه اول سعی میکنیم شرایط ضوابط بازپس گیری مقاله را تشریح کنیم
و در درجه دوم نمونه نامهای که میتوانید برای بازپس گرفتن مقاله خود از ادیتور مجله آماده نموده و ارسال نمایید را ارایه کنیم.
***** آیا می توان مقاله ارسال شده به مجله را بازپس گرفت؟
در بخش پیشین به این نکته اشاره کردیم که نویسنده یا نویسندگان مقاله میتوانند مقالهای را که به یک مجله ارسال نمودهاند را بازپس گیرند.
بنابراین، بازپسگیری مقاله امری شدنی است و در بین مجلات و پژوهشگران نیز کاری رایج و معمول و قانونی است.
اما سوال اصلی اینجاست که نویسندگان در چه زمانی میتوانند مقاله خود را بازپس گیرند؟ آیا آنها میتوانند هر زمان که بخواهند به ادیتور نامهای نگارش کرده و مقاله خود را برگردانند؟
باز پس گیری مقاله ارسال شده
1️⃣ نویسندگان در چه زمانی میتوانند مقاله خود را بازپس گیرند؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که نویسنده یا نویسندگان مقاله تنها در صورتی که مقالهشان از طرف ادیتور مجله به داوران ارسال نشده است میتوانند برای بازپسگیری مقاله خود اقدام کنند.
بعد از ارسال به داوری و اتمام فرآیند داوری مقاله، امکان بازپسگیری مقاله برای بسیاری از مجلات وجود ندارد.
بسیاری از نویسندگان حتی بعد از داوری مقاله از ادیتور میخواهند که مقالهشان را بازپس گرداند و از فرآیند چاپ و پذیرش جلوگیری کند؛ ما این کار را نفی نمیکنیم؛ شاید ادیتوری وجود داشته باشد که با درخواست نویسندگان حتی بعد از اتمام فرآیند داوری موافقت کند.
اما در نظر داشته باشید که بهترین زمان برای بازپس گیری مقاله همان قبل از فرآیند داوری است.
بعد از فرآیند داوری صرفاً بازپس گیری مقاله برحسب سلیقه ادیتور خواهد بود اما قبل از اعمال داوری، ادیتور مجله موظف است مقاله را در صورت درخواست نویسندگان آن از فرآیند داوری و پذیرش و چاپ خارج کند.
2️⃣ در چه صورتی نویسندگان مقاله میتوانند مقاله خود را به مجله دیگر ارسال کنند؟
شاید برخی نویسندگان به محض اینکه نامه بازپس گیری را به مجله ارسال نمودند تصمیم داشته باشند که مقاله را در همان زمان به مجله دیگری ارسال کنند.
این کار اشتباه است. نویسندگان موظف هستند مادامی که پاسخ نهایی ادیتور را دریافت نکردهاند مقاله خود را به مجله دیگری ارسال نکنند.
زیرا در صورت ارسال احتمالاً متهم به ارسال همزمان مقاله به دو مجله مختلف شوند که این مساله عواقب منفی را میتواند به نویسندگان داشته باشد.
بنابراین، تازمانیکه مقاله را کامل از فرآیند یک مجله خارج نکردهاید آن را به مجله دیگر ارسال نکنید.
برای مشاهده لیست همه ی پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.
جهت دانلود نمونه سوالات دانشگاه پیام نور اینجا کلیک کنید.
نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
اگر برای نوشتن پایان نامه یا مقاله ی خود (از مرحله پروپوزال تا دفاع) نیاز به کمک دارید .
و در صورت نیاز به مشاور می توانید با یکی از روش های ذیل با ما در تماس باشید .
روش های تماس:
Mobile : 09102194672 & 09143444846 واتساپ – تلگرام
Telegram: @abazizi
- E-mail: abazizi1392@gmail.com