چگونه زمان بین ترددهایمان را مدیریت کنیم؟

چگونه زمان بین ترددهایمان را مدیریت کنیم؟

www.rava20.ir

◀️ هر کدام از ماها ساعتهای زیادی از عمرمان را در خیابان و ترافیک مسیرهای بین محل کار و خانه می گذرانیم. تصور کنید اگر یک نفر هر روز صبح حداقل 20دقیقه برای رفتن به محل کار و 20 دقیقه برای برگشت به خانه زمان صرف کند, روزانه حدود 40 دقیقه وقت خود را در بین این مسیرهای تردد از دست می دهد. به عبارتی در طول یکماه کاری (25 روزه) 1000دقیقه معادل حدود 16ساعت و30دقیقه از زمانش را از دست می دهد و در طول یک سال کاری حدود 199 ساعت (معادل 11960دقیقه!!!) زمان را از دست می دهد.

 

◀️ اگر کسی واحد ارزشگذاری زمان و عمرش, دقیقه باشد بزرگی این خسارت را بهتر درک می کند!!

(یادتان باشد ما حداقل زمان یعنی 40 دقیقه در روز را برای این محاسبات در نظر گرفتیم)

 

◀️ حالا این حساب و کتاب, مقدار و کمیت داستان بود. اما در کنار پرت وقت, مساله مهمتر لذت نبردن افراد در این ترددها و احتمالا افزایش نگرانی و استرس ناشی از طولانی بودن مسیر, سر و صدا و ترافیک است. بی شک این سفرهای بدون لذت, روی روابط کاری و خانوادگی افراد هم تاثیر منفی دارد.

لذا مدیریت این زمانهای بین ترددها اهمیت زیادی در رفتار و عملکرد روزمره ما دارد.

 

◀️ در زیر چند استراتژی برای لذت بخش تر و بهره ور تر کردن این زمانهای بین تردد پیشنهاد می شود:

 

1.سعی کنیم بجای استفاده از وسیله شخصی با وسایل نقلیه عمومی و غیر شخصی تردد کنیم. بدون شک هم از نظر زمانی, هم اقتصادی و هم از نظر روحی و جسمی به نفع ما خواهد بود.

 2.سعی کنیم با افراد در طول مسیر ارتباط برقرار کنیم و صحبت کنیم. باور داشته باشیم هر کسی حداقل یک مطلب ارزنده برای ما در صندوق تجارب زندگی اش دارد.

از طرفی سازمان جهانی بهداشت در سال 2017 یک راه درمان افسردگی را صحبت کردن اعلام کرد.

3.روزانه حداقل 40 دقیقه فرصت خوبی برای مطالعه یک کتاب ارزشمند است. (مثلا کتاب آیین زندگی یا آیین دوست یابی دیل کارنگی یا انسان در جستجوی معنای ویکتور فرانکل یا چهار اثر اسکاولچی نمونه های خوبی برای مطالعه در این زمانها هستند.)

www.rava20.ir

4.یک فایل سخنرانی مفید و مورد علاقه را گوش دهیم. اگر در این کار منظم باشیم,حداقل در ماه 20تا25 فایل را گوش خواهیم داد و این یعنی یک دوره آموزشی کامل در مورد یک موضوع خاص.

5.یک پیام زیبا را برای والدین, همسر, اقوام یا یک دوست خوب تنظیم و برایش ارسال کنید. این یک نوع صله رحم از راه دور است. بالاخره هر روز یک مناسبت(جشن تولد یا روز ازدواج و…) برای هر یک از اعضای خانواده یا دوستان وجود دارد. اگر هر روز این کار خوب انجام بشود در طول یکماه با افراد زیادی از دوستان و نزدیکان ارتباط مان حفظ می شود.

6.هر روز با استفاده از قوانین برنامه ریزی عصبی کلامی (NLP) چند دستور از این تکنیک را در ذهن مرور کنید. طبق قانون عادت 21 روزه آقای مالتز, بعد از 21 روز تاثیرات این کلام های مثبت در ذهن و رفتار پدیدار خواهد شد.

 

7.در مسیر برگشت به خانه, خاطرات روزانه کاری تان را یادداشت کنید (البته ما به این کار عادت نداریم) نوشتن خاطرات تلخ و شیرین روزانه باعث کاهش نگرانی و استرس و افزایش اعتماد به نفس می شود و از طرفی این تجارب مکتوب شخصی, راهنمای خوبی برای آینده شماست.

8.گوش دادن به موسیقی سالم و مناسب, انجام بازی های فکری و تمرکز کردن برای حل یک معما هم روشهایی خوب برای پر کردن زمانهای بین ترددهای روزانه ماست.

www.rava20.ir

✅ نکات کلیدی:

✨زمان یک ثروت حقیقی بدون بازگشت است(واقعا وقت طلاست)

✨واحد زمانی زندگی مان را از روز به دقیقه تبدیل کنیم تا موفقیتهای بیشتری بدست آوریم.

✍دکتر امین ترابی پور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *