کنترل ذهن - انتظار - موفقیت انگیزش - آینده نگری- پژوهش - تفکر

نحوه نوشتن sop برای سفارت

نحوه نوشتن sop برای سفارت

نحوه نوشتن sop برای سفارت

ساعدنیوز: اما چقدر با نحوه نوشتن sop برای سفارت آشنا هستید؟ در این مقاله می خواهیم با این مبحث آشنا شوید.

نوشتن sop یا انگیزه نامه در موارد بسیاری مهم است و باید به دقت و مناسب نوشته شود تا بتواند تاثیر مثبت و درست خود را در موفقیت شما در درخواستی که دارید بگذارد. معمولا با انگیزه نامه ای که برای پذیرش به دانشگاه می فرستید آشنا هستید و قبلا در مورد آن صحبت کرده ایم.

اما چقدر با نحوه نوشتن sop برای سفارت آشنا هستید؟ در این مقاله می خواهیم با این مبحث آشنا شویم.

نحوه نوشتن sop برای سفارت چگونه است؟ 

هنگامی که دانشجویان دارند کارهای پذیرش و ادامه تحصیل در یک کشور خارجی را انجام می دهند همگی فقط به فکر مدارکی هستند که باید برای دانشگاه مقصد پر کنند. اما بعضی مدارک دیگری نیز باید برای گرفتن ویزای تحصیلی برای آن کشور پر کنید و برای درخواست ویزای تحصیلی به سفارت آن کشور بفرستید. Sop یا انگیزه نامه از این دست مدارک است و نوشتن دقیق و حساب شده آن دقیقا مشابه sop که برای دانشگاه می نویسید، می تواند در موفقیت شما برای گرفتن ویزا موثر باشد.

بسیاری از سفارتخانه ها مانند کانادا، استرالیا و … از متقاضی خود انگیزه نامه و یا sop را می خواهند. دلایل مختلفی هم برای این کار دارند. دلایلی از قبیل سنجش متقاضی ویزای موقت و اطمینان از بازگشتن متقاضی پس از دوره تحصیلی به ایران. این sop یا انگیزه نامه ها توسط مامور یا افسر ویزا بررسی می شود و دقیقا مانند انگیزه نامه های دانشگاهی می تواند در روند اخذ ویزای شما تاثیر مهم و بزرگی را داشته باشد.

در گذشته در مورد اینکه چطور انگیزه نامه بنویسیم در مقاله ای با عنوان “چگونه SOP  بنویسیم” صحبت کردیم. اما نحوه نوشتن  sop  برای سفارت با sop که برای دانشگاه تنظیم می کنیم متفاوت خواهد بود. تفاوت اصلی هم در نگاه بررسی کننده ها و داورانی است که انگیزه نامه شما را می خوانند. برای نوشتن یک انگیزه نامه برای سفارت باید نوع نوشتارتان و نکاتی که روی آن توجه می کنید فرق کند.

در یک انگیزه نامه دانشگاهی که هدف شما دانشگاه مقصد است بیشتر در باره سابقه و تجربیات تحصیلی خود و اهداف تحصیلی صحبت می کنید. درباره اینکه چرا رشته مورد نظر و دانشگاه هدف را انتخاب کردید بحث می کنید و پلی می زنید بین اهداف و آرزوهای زندگی و آینده شغلی خود با ادامه تحصیل در دانشگاه هدف و رشته مورد درخواستی.

 برای انگیزه نامه سفارت کمی متفاوت تر باید بنویسید و بر روی نکات متفاوت تری باید تمرکز کنید. می توانید بخشی از sop خود را به موارد بالا اختصاص دهید اما بخش عمده آن باید سوال هایی را که افسر ویزا می خواهد بداند پاسخ شما به آن ها چه خواهد بود را جواب دهید. باید سعی کنید که جواب این سوال ها در متن انگیزه نامه شما نهفته باشد.

اینکه چرا ایران و دانشگاه های ایران را برای ادامه تحصیل انتخاب نکرده اید؟ چرا دانشگاه هدف در کشور مورد درخواست شما بوده است؟ هدف شما از گرفتن مدرک چیست و بعد از فارغ التحصیلی می خواهید چه کارکنید؟ مدرک شما چه کمکی به شما خواهد کرد؟ از سوال هایی است  که در متن خود باید جوابی به آن ها داده باشید.

توجه داشته باشید که حتما در متن به صورت غیر مستقیم این مضمون که می خواهید بعد از ادامه تحصیل و گرفتن مدرک به ایران برگردید نهفته باشد. با دانستن نحوه نوشتن sop برای سفارت و تنظیم آن به طوری که قوی و همه جانبه باشد می توانید شانس خود را برای گرفتن ویزا افزایش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *