روش پنیر سوئیسی چیست؟!

🔸 احتمال دارد شما ترجیح بدهید قبل از انجام یک تکلیف، شرایط خاصی مهیا باشد. گاهی این شرایط آنقدر خاص و در عین حال غیر ضروری هستند، که عملا انجام کار را تا مدت‌ها عقب میاندازند. مثلا تصمیم می‌گیرید که یک پروژه را تا وقتی همه‌ی کارهای در حال انجامتان تمام نشده، شروع نکنید. یا حتما شنبه صبح، به آن بپردازید. این در حالی است که ممکن است شما هیچ وقت زمانتان آنقدر آزاد نشود و یا تا چند هفته، صبح شنبه کار ضروری‌تری برایتان پیش بیاید.

www.rava20.ir

🔹 اصل پنیر سوئیسی در مدیریت زمان بدین معناست که حتی اگر وقت کمی دارید آن را صرف کارهای جزئی و کم‌اهمیت نکنید، بلکه به انجام بخشی ( ولو کوچک ) از کار مهمتان بپردازید. (پنیر سوئیسی : پنیر زرد رنگی است که داخلش حفره هایی است.)

🔸 در این روش سوراخی درکار ایجاد می‌کنید درست مانند سوراخی که در یک نقطه پنیر سوئیسی وجود دارد. یعنی 5 تا 10 دقیقه روی پروژه‌ای کار می‌کنید. درواقع مهم این است که شما آن پروژه را کم کم شروع کنید تا در زمان و شرایط مناسبی که مد نظرتان هست، آن را ادامه دهید و به اتمام برسانید.

🔹 فرض کنیم نیم ساعت به پایان وقت اداری مانده و دو کار داریم که از نظر اولویت بندی کار اولویت اول مهمتر است ولی بیش از نیم ساعت وقت می طلبد، لذا براساس این اصل کار اولویت دوم را انجام نمی‌دهیم و همین نیم ساعت را به کار اولویت اول می‌پردازیم ، که هر از مدتی این کار کردن حالت حفره‌ای است که در مجموع ، کار به اتمام می‌رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *