خواص خرمالو چیست ؟

داروهای گیاهی
داروهای گیاهی
چگونه در اکسل نمودار خطی بکشیم
چگونه در اکسل نمودار خطی بکشیم
تحلیل آماری - پژوهش - کیفی - کمی - کامپیوتر
تحلیل آماری – پژوهش – کیفی – کمی – کامپیوتر
کنترل ذهن - انتظار - موفقیت انگیزش - آینده نگری- پژوهش - تفکر
کنترل ذهن – انتظار – موفقیت انگیزش – آینده نگری- پژوهش – تفکر
چگونه فایل اکسل را غیر قابل ویرایش کنیم
چگونه فایل اکسل را غیر قابل ویرایش کنیم

انجام پژوهش کیفی - تحلیل آماری - پژوهش - کیفی - کمی - کامپیوتر
انجام پژوهش کیفی.jpg – تحلیل آماری – پژوهش – کیفی – کمی – کامپیوتر

خواص خرمالو چیست ؟

خواص خرمالو چیست ؟

خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر دنیا در تهیه ژله، نوشیدنی، پای، کاری و پودینگ استفاده می‌شود. خرمالو نه‌تنها خوشمزه است، بلکه مملو از مواد مغذی است که می‌تواند از چندین جهت برای سلامتی شما مفید باشد.

درختان خرمالو که اصالتاً چینی هستند، هزاران سال است که به دلیل میوه‌های خوشمزه و چوب زیبای خود رشد می‌کنند. میوه‌های نارنجی رنگ آن‌ها به نام خرمالو به دلیل طعم شیرین و عسل مانند خود شناخته شده است. در حالی که صدها نوع وجود دارد، انواع هاچیا و فویو از محبوب‌ترین آن‌ها هستند. خرمالو هاچیا به شکل قلب قابض هستند، به این معنی که دارای مواد شیمیایی گیاهی به نام تانن هستند که طعم خشک و تلخی به میوه نارس می‌دهد.

به گزارش غفاری دایت، این نوع خرمالو قبل از مصرف باید کاملا رسیده باشد. خرمالو فویو همچنین حاوی تانن است، اما غیر قابض در نظر گرفته می‌شود. برخلاف خرمالو هاچیا، نوع ترد و گوجه‌فرنگی شکل فویو را می‌توان حتی زمانی که کاملاً نرسیده است، لذت برد. خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر دنیا در تهیه ژله، نوشیدنی، پای، کاری و پودینگ استفاده می‌شود. خرمالو نه‌تنها خوشمزه است، بلکه مملو از مواد مغذی است که می‌تواند از چندین جهت برای سلامتی شما مفید باشد.

مهم ترین خاصیت‌های خرمالو عبارتند از : 

  • بهبود سیستم گوارش و تنظیم حرکات روده
  • تقویت آبرسانی طبیعی برای پوست
  • بهبود و درمان سرماخوردگی
  • تقویت سیستم تناسلی آقایان
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات
  • تنظیم فشارخون و کاهش کلسترول
  • بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهبود بینایی و پیشگیری از بیماری‌های چشم
  • مناسب برای رژیم های لاغری و کاهش وزن
  • دارای ویتامین A و C , K , B6
  • حاوی پتاسیم
  • حاوی منیزیم
  • آنتی اکسیدان
  • دارای خاصیت ضد التهابی
  • تنظیم قند خون

خواص و مضرات خرمالو در طب سنتی

خواص خرمالو چیست؟ خاصیت خرمالو بینهایت زیاد است، اگرچه اندازه کوچکی دارد، اما سرشار از مقادیر قابل توجهی از مواد مغذی است  و به همین دلیل سرکه خرمالو حتی بیشتر از فواید خرمالو  را دارا  است. در واقع، یک خرمالو (۱۶۸ گرم) حاوی مقادیر زیر است:

کالری۱۱۸
کربوهیدرات۳۱ گرم
پروتئین۱ گرم
چربی ۰.۳ گرم
فیبر۶ گرم
ویتامین  A۵۵ درصد از  RDI
ویتامین  C۲۲ درصد از  RDI
ویتامین  E۶ درصد از  RDI
ویتامین  K۵ درصد از  RDI
ویتامین  B6  (پیریدوکسین)۸ درصد از  RDI
پتاسیم۸ درصد از  RDI
مس۹ درصد از  RDI
منگنز۳۰ درصد از  RDI

خرمالو همچنین منبع خوبی از تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، فولات، منیزیم و فسفر است. این میوه‌های رنگارنگ کالری کمی دارند و سرشار از فیبر هستند و آن‌ها را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل می‌کند. فقط یک خرمالو حاوی بیش از نیمی از میزان مصرف توصیه شده ویتامین A است که یک ویتامین محلول در چربی برای عملکرد سیستم ایمنی، بینایی و رشد جنین حیاتی است.به غیر از ویتامین‌ها و مواد معدنی، خرمالو حاوی طیف گسترده‌ای از ترکیبات گیاهی از جمله تانن‌ها، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است که می‌تواند بر سلامت شما تأثیر مثبت بگذارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *