با بخش های مختلف رزومه تحصیلی آشنا شویم

با بخش های مختلف رزومه تحصیلی آشنا شویم

با بخش های مختلف رزومه تحصیلی آشنا شویم

ساعدنیوز:ساعد نیوز در مقاله حاضر به بررسی بخش های مختلف رزومه تحصیلی می پردازد و شما را با رزومه تحصیلی و ساختار آن بیشتر آشنا می کند.

رزومه تحصیلی چکیده ای است چاپ شده از مهارت های علمی، تحصیلی و دانشگاهی شما که جهت پذیرش در دانشگاه ها و یا گروه های تحقیقاتی ارایه می شود. رزومه تحصلی در پذیرفته شدن شما نقش موثر و مهمی را ایفا می کند. ولی چه چیزهایی باید در آن نوشته شود و بخش های مختلف رزومه تحصیلی چیست.

بخش های مختلف رزومه تحصیلی چیست؟ 

رزومه تحصیلی  با رزومه کاری که برای استخدام و کار گرفتن نوشته می شود متفاوت است. در این رزومه شما به بیان سوابق تحصیلی خود و دست آوردها و مهارت های علمی و پژوهشی می پردازید زیرا مخاطبین شما به دنبال این اطلاعات هستند. بخش های مختلف رزومه تحصیلی شامل موارد زیر است:

اطلاعات شخصی 

اولین بخش در تمامی انواع رزومه بیان اطلاعات شخصی است و رزومه تحصیلی هم از این قاعده مستثنی نیست. در این بخش اطلاعات هویتی و تماسی خود را باید ذکر کنید.

سوابق تحصیلی و مدارک اخذ شده 

در این بخش باید اطلاعات تحصیلی و مدارک دانشگاهی که اخذ کرده اید با جزییات بیاورید. بهتر است از آخرین مدرکی که کسب کرده اید شروع و مقاطع پایین تر را بعد از آن بیاورید و به یاد داشته باشید که در مصاحبه حضوری باید بتوانید مدارک مربوطه را ارایه دهید.

سابقه شغلی مرتبط

این بخش کمی گول زننده است زیرا اهمیت این بخش، ارتباط آن با رشته مورد درخواستی شما و آگاهی داوران از میزان تجربه شما در رشته درخواستی است. این بخش نباید به مفصلی مورد مشابه در رزومه کاری باشد و باید کاملا به رشته علمی که در آن ثبت نام کرده و درخواست داده اید مرتبط باشد و باید خلاصه تر بیان شود.

سوابق پژوهشی وعلمی 

این بخش از اهمیت بالایی برخوردار است و هر چه غنی تر باشد به پذیرش شما کمک بیشتری می کند. این بخش شامل معرفی پایان نامه های ارایه شده با جزییات آن ها، مقالات نوشته شده و چاپ شده در نشریات یا کنفرانس های معتبر، کتاب های تالیفی و یا ترجمه شده توسط شما و همچنین اختراعات ثبت شده و گروه های تحقیاتی است که در آن شرکت نموده اید. در مقاله ای دیگر به نحوه نگارش و مواردی که باید آن هار بررسی کنید بیشتر می پردازیم.

افتخارات علمی کسب شده

اگر در المپیاد های دانش آموزی و یا دانشجویی مقامی کسب کرده اید در این بخش باید آن را بیان کنید. همچنین اگر جزو رتبه های برتر کنکور بوده اید و یا در رشته و دوره  تحصیلی جزو  سه نفر اول بوده اید می توانید در این بخش آن را بنویسید. توجه داشته باشید که افتخاراتی که در زمینه های دیگر مانند ورزش و یا هنر دارید که با رشته مورد درخواست شما متفاوت و جدا هستند نباید در این بخش از آن ها چیزی بگویید و باید در بخش مهارت های فردی آن را بیان کیند.

 دوره های گذرانده شده

در این بخش  کارگاه ها و دوره های آموزشی که گذرانده اید را می توانید ذکر کنید فقط باید دقت کنید که باید این آموزش ها در زمینه رشته مورد درخواست شما باشد.

مهارت ها و علایق

در این بخش  مهارت های زبان خارجه و نرم افزارهایی را که میدانید بنویسید. همچنین اگر علایق و مهارتی در زمینه خارج رشته ای دارید می توانید در این بخش بیاورید.

معرف

در این بخش می توانید معرف های خود را که معمولا  شامل اساتید و بزرگان رشته مورد نظر هستند، معرفی کنید.  مدنظر قرار دهید که نامه معرفی آن ها را باید بتوانید در حین مصاحبه حضوری ارایه دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *