این نشانه ها به شما می‌گوید که کدام کارمند را اخراج کنید!

این نشانه ها به شما می‌گوید که کدام کارمند را اخراج کنید!

🔸بسیاری از کارآفرینان بزرگ آرزو می کنند که ایکاش آزمون های بررسی هوش احساسی وجود داشت تا می توانستند از آنها در پروسه های تامین نیروی کار استفاده کنند. اما از آنجاییکه چنین امکانی وجود ندارد، می توان از تجربیاتی که کارآفرینان به اشتراک گذاشته اند، استفاده کرد.

🔸اگر با مشکلاتی که کارکنان شما به وجود آورده اند، دست و پنجه نرم می کنید و یا با یکی از مسائلی که در ادامه مطرح می شود، روبرو هستید، پیشنهاد می کنیم که هرچه سریعتر ارتباط را قطع کرده و جلوی ضرر را بگیرید.

1️⃣ افرادی که با غیبت و شایعه‌سازی رشد می‌کنند

فرض کنید که در محیط کار نشسته اید و نام یکی دیگر از همکاران شما به میان می آید؛ ناگهان یک نفر از میان جمع می گوید: “چیزی را در مورد او می دانم…!” شما باید به سرعت از اینگونه افراد فاصله بگیرید.

2️⃣ کسانی که به سرعت پس از پایان جلسه، ملاقات دیگری را ترتیب می‌دهند

در ملاقات هایی که پس از جلسه ها شکل می گیرد، عموماً درباره ی شکایات و مسائلی صحبت می شود که فرصت طرح آنها در جلسه ی اصلی به وجود نیامده است؛ آنها اغلب به این موضوع می پردازند که ایده ی تایید شده در جلسه، موثر نخواهد بود و یا راه به جایی نخواهد برد.

3️⃣ کسانی که خودشان را محق می‌دانند

برخی افراد به دلیل سابقه ی زیاد یا پیش زمینه های معتبر، خودشان را نسبت به همه چیز محق می دانند.
اگر کسی بخواهد اصطلاحا منتی را بر سر شما بگذارد و برای مثال بگوید: “دوران رکود و سختی را گذراندیم، اما من کناره گیری نکردم.” باید بگوییم که هرچه سریع تر آنها را اخراج کنید!

4️⃣ کسانی که مشکلات خود با شرکت را با مشتریان در میان می‌گذارند

افرادی هستند که از مشکلات خود با شرکتی که در آن فعالیت می کنند، پیش مشتریان شکایت می کنند؛ اینگونه از افراد، اغلب با این جواب روبرو می شوند: “اگر تا این حد ناراضی هستید، چرا برای شرکت های دیگر کار نمی کنید؟”

5️⃣ کسانی که دستاوردها را بزرگ‌تر از چیزی که هست جلوه می‌دهند

گاهی اوقات در میان اعضای تیم کسانی هستند که انجام دادن وظایف خود را به عنوان دستاوردهای مهم جلوه می دهند و یا اینکه، دستاوردهایی که توسط مشتریان انجام شده را به نام خود می زنند. شما به اینگونه از افراد در تیم خود نیازی ندارید.

6️⃣ کسانی که اعتبارات به دست آمده را تنها نتیجه‌ی کار خودشان می‌دانند

کسانی هستند که تاییدیه ها و اعتباراتی که توسط کار گروهی به وجود آمده را برای خود می دانند. “این نتیجه ی تلاش من بوده است، فقط من. اما آن را با نام شرکت معرفی کرده ام.”

7️⃣ کسانی که از عمد، دیگران را به عقب می‌کشند

کسانی هستند که مدیر یا رئیس را به گوشه ای می کشند و اشتباهات کاری دیگران را به صورت مبالغه آمیز، بازگو می کنند. این افراد احتمالا در جلسات با مشتریان، مافوق خود را کوچک می کنند.

8️⃣ کسانی که بی‌احترامی می‌کنند و متکبر هستند

آیا شما هم با کارمندانی روبرو بوده اید که جلسه ی رسمی با حضور مدیران اجرایی را برای تماس های تلفنی ترک می کند و حتی از این بابت عذرخواهی نمی کند؟ یا کسانی که برای مثال به رئیس خود می گویند: “شما باید فرد دیگری را برای انجام دادن این کار انتخاب کنید.”
هیچ راهی برای تحمل این رفتار وجود ندارد.

9️⃣ کسانی که اغلب رئیس خود را تهدید می‌کنند

اگر کارمندی دارید که شما را با پیشنهادات کاری دیگر تهدید می کند، پس کار را برای او آسان کنید و اجازه دهید که برود. نگرش مغرضانه و محقانه ی آنها، به سمی تبدیل خواهد شد که وارد جریان سازمان می شود.

◀️ اخراج کردن در واقع آخرین راه حل به شمار می رود، جایی که هیچ راهکار دیگری وجود ندارد. با اینحال، اگر با اینگونه از رفتارها روبرو شدید، هرچه سریعتر نسبت به آنها عکس العمل نشان دهید و از آسیب های آینده جلوگیری کنید.

✏️ منبع: inc
سایت یوکن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *