پرسشنامه استعفای عاطفی سازمانی (عزیزی مقدم، 1403) برای اولین بار در ایران
سازگاری[1] روانی، نشانگر مجموعه ای از پدیده ها و فرایند های روانی در فرد است؛ که همه حکایت از نوعی رابطه متعادل میان فرد با خود و محیط پیرامون خود دارد (سامانی و رضویه، 1386). یکی از موارد تأثیر گزار بر سازگاری روانی حوزه عاطفی فرد می باشد که شامل مواردی همچون هوش عاطفی، استقلال عاطفی[2] ، مشکل عاطفی و استعفای عاطفی است. یکی از متغیرهایی که در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته، امّا در کشور ما کمتر به آن پرداخته شده است، استعفای عاطفی است.
در تعریف استعفای عاطفی چنین بیان میشود که فرد همچنان کارمند اداره یا شرکت به حساب میآید، اما خودش دیگر هیچ انگیزهای برای کار کردن ندارد. چنین فردی هر روز کیفش را بر میدارد و میرود پشت میزش مینشیند بدون اینکه پیشرفت و یا پسرفت سازمانش برایش مهم باشد( عزیزی مقدم، 1403).
[1] -adjustment
[2] – emotional autonomy
این پرسشنامه یک ابزار 20 سئوالی با مقیاس لیکرت 5 درجه ای است که برای اندازه گیری استعفای عاطفی سازمانی ساخته شده است . این پرسشنامه توسط عزیزی مقدم (1403) طراحی شده است این پرسشنامه 6 بعد استفای عاطفی شامل ، الف – نشانههای رفتاری ب- نشانههای عاطفی ج- نشانههای شناختی د- نشانههای جسمی ه- نشانههای سازمانی و- نشانه های عمومی، را در سازمان اندازه می گیرد .
پایایی و روایی دارد.
تعریف عملیاتی متغیر دارد.
روش نمره گذاری کلی و برای ابعاد دارد.
هیچ گونه تبلیغی در فایل نیست.
پرسشنامه ویژه عوامل دموگرافیک دارد.
جهت دانلود این پرسشنامه اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده لیست همه ی پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استانداردکلیک فرمایید.
تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.
نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos
تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower
روش های تماس:
Mobile : 09143444846 واتساپ – تلگرام
Telegram: @abazizi
- E-mail: abazizi1392@gmail.com