آموزش نوشتن پایان نامه

آموزش نوشتن پایان نامه

آموزش نوشتن پایان نامه
آموزش نوشتن پایان نامه

به دلیل اهمیت این موضوع در این مقاله به آموزش نوشتن پایان نامه و آشنایی شما با روند این نگارش خواهد پرداخت.

همانطور که در مقاله های قبلی نیز به آن اشاره کردیم، پایان نامه برای فارغ التحصیلی و پایان مقاطع تحصیلات تکیلی الزام آور است و حتما باید ارایه شود.

اما چگونه باید پایان نامه خود را بنویسیم تا بتوانیم پایان نامه ای خوب و موفق ارایه دهیم. 

نحوه نوشتن پایان نامه 

برنامه ریزی کنید. داشتن نظم و یک زمانبندی دقیق کلید موفقیت نوشتن پایان نامه است. زمان نوشتن پایان نامه خود را تعیین کنید و سعی کنید یک تاریخ پایانی برای خود برای تمام شدن پایان نامه در نظر بگیرید. در این حالت می توانید زمان را مدیریت کرده و برای نوشتن برنامه ریزی کنید. سعی کنید هر روز، ساعاتی را برای نوشتن در نظر بگیرید و به جای اینکه در چند روز و فشرده این کار را انجام دهید در بازه زمانی طولانی تر با ساعاتی سبک تر نوشتن صورت گیرد. در این حالت فشار کاری برایتان کمتر می شود.

هنگامی که بر روی پروژه مهمی مانند پایان نامه کار می کنید باید دقت عمل داشته باشید و ذهنتان به خوبی کار کند. برای رسیدن به این دقت عمل نیاز است تا مغز شما در روند کار استراحت کند. بدین معنی که وقتی در شرایط کاری قرار می گیرید، در بین آن به خود استراحت دهید تا وقتی که دوباره کار نوشتن را به دست بگیرید مغز شما آماده تر برای ادامه مسیر باشد. توصیه ما این است که برای هر نیم ساعت کار، پنج دقیقه به خود و ذهنتان استراحت دهید و دوباره شروع به کار کنید. همچنین زمان هایی در روز را به نوشتن اختصاص دهید که برای شما مناسب است و می توانیدب یشتر بر روی کار خود متمرکز شوید.

بخش های مختلف پایان نامه را با دقت و با رعایت آیین نامه نگارشی دانشگاه بنویسید. سعی کنید مقدمه خوب و علمی بنویسید. حتما مروری برای تحقیقات پیشین داشته باشید و روند انجام تحقیق خود را به صورت کامل و با جزییات شرح دهید. ساختار کلی پایان نامه را باید در این نوشتن رعایت کنید و مطالب را با ترتیب استاندارد پایان نامه باید بنوسید. داده ها و اطلاعات به دست آمده از تحقیق را باید در قالب جداول، نمودارها و اشکال بیاورید و درنهایت باید نتیجه پژوهش خود را به صورت کاملا منطقی و درست دربخش نتیجه گیری بنویسید.

در انتها، نسخه ای که آماده شده است را باید باز خوانی کرده تا اشکالات نگارشی آن را برطرف کنید. این بخش بسیار مهم است زیرا نحوه نگارش پایان نامه مورد توجه داوران قرار خواهد گرفت و برای بهتر شدن ویرایش پایان نامه، توصیه می کنیم که آن رابه شخص دومی بدهید تا آن را بخواند و اشکلات نگارشی آن را به شما بگوید. در روند نگارش و تحقیق نیز ارتباط خود را با استاد راهنما حفظ کنید و از او در روند نگارش پایان نامه راهنمایی بگیرید. بسیاری از اساتید راهنما هنگامی که بخشی از پایان نامه آماده شد آن را مطالعه کرده و اشکالات آن را به شما گوشزد می کنند.

برگرفته از ساعد نیوز

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.

جهت دانلود نمونه سوالات دانشگاه پیام نور اینجا کلیک کنید.

نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos

نرم افزار کیفی: Maxquda

تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower

 

اگر برای نوشتن پایان نامه یا مقاله ی  خود  (از مرحله پروپوزال تا دفاع) نیاز به کمک دارید و مشاور می خواهید می توانید با یکی از روش های ذیل با ما  در تماس باشید .

روش های تماس:

Mobile : 09102194672  & 09143444846  واتساپ – تلگرام

Telegram: @abazizi

وبلاگ ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *