تحلیل داده های آماری

چاپ مقاله فوری برای تقویت رزومه دکتری

  چاپ مقاله فوری برای تقویت رزومه دکتری

چاپ مقاله فوری برای تقویت رزومه دکتری

با توجه به اینکه انتشار مقاله در مجلات معتبر موجب افزایش اعتبار رزومه می‌شود نویسندگان و دانشجویان همیشه در تلاش برای کسب این امتیاز پژوهشی هستند و سعی دارند هر چه سریعتر مقاله ای را در یکی از مجلات معتبر منتشر کنند و از امتیازات آن استفاده کنند.

مصاحبه دکتری

هر داوطلبی که حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری در یک رشته محل را کسب کرده است، باید بداند که این فرصت فقط یکبار برای وی اتفاق خواهد افتاد و در واقع جلسه مصاحبه تکرار شدنی نیست. داوطلبان استرس و نگرانی زیادی تا روز مصاحبه دکتری تحمل میکنند و اغلب همین استرس و نگرانی مانع موفقیت آنها میشود داوطلب باید سعی کند قبل از روز مصاحبه آمادگی های لازم را کسب کند و رزومه غنی و معتبری در اختیار داشته باشد. جلسه مصاحبه دکتری بیشترین تاثیر را در ارزیابی دانشجو دارد و نمره ای که در آزمون کتبی کسب نموده اید بخشی از ارزیابی شما میباشد و باید قادر به شرکت در مصاحبه دکتری و موفقیت در این دوره باشید. دانشجویان همیشه این سوال را میکنند که شرط موفقیت در مصاحبه دکتری چیست؟ چگونه حدنساب کافی را در مصاحبه دکتری کسب نماییم؟ مصاحبه دکتری یک جلسه بسیار کوتاه میباشد که تقریبا کمتر از یک ساعت است و از یک هیئت داوری منصف تشکیل شده است در این جلسه دانشجویان از لحاظ مختلف ارزیابی میشوند و سوالاتی از دانشجو پرسیده خواهد شد که باید پاسخگوی کلیه سوالات باشد. دانشجویان باید حتما مدارک خواسته شده را در این جلسه به داوران ارائه کنند تا ارزیابی و بررسی های لازم انجام پذیرد.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، امتیاز مصاحبه دکتری 50 درصد خواهد بود. بدین صورت که پس از برگزاری مصاحبه دکتری از سوی دانشگاه ها، نمره مصاحبه داوطلب با نمره تراز کسب شده در آزمون کتبی میانگین گرفته می شود و نمره کل داوطلب محاسبه می شود. نمره کل داوطلبان حاضر در جلسه مصاحبه هر دانشگاه/واحد دانشگاهی قیاس شده و مطابق با ظرفیت، افرادی که بالاترین نمره کل را کسب کرده باشند پذیرفته می شوند. داوطلبان با توجه به جدول زمانی اعلام شده از سوی دانشگاه هایی که برای مصاحبه دعوت شده اند، با همراه داشتن مدارک لازم و مدارک موردنظر دانشگاه مصاحبه کننده، که از طریق وب سایت دانشگاه ها و یا تماس تلفنی با داوطلب از سوی دانشگاه ها اطلاع رسانی می شود، به مؤسسات آموزش عالی مراجعه و در مصاحبه شرکت کنند.

تصویر

تقویت رزومه دکتری

رزومه دکتری به منظور معرفی بهتر و قوی تر دانشجویان پذیرفته شده در آزمون دکتری می باشد. این رزومه در زمان شرکت در جلسه مصاحبه ورودی دکتری ارائه می شود. از این رو با توجه به اینکه به عنوان معرف شما خواهد بود باید اعتبار علمی بالایی داشته باشد و به شما در پذیرش سریعتر در دانشگاه و رشته مورد علاقه اتان کمک کند.

هر بند و مستندی که در رزومه دکتری ارائه می شود امتیازات خاص خود را دارد. در ابتدا به امتیاز بندی های مختلف رزومه تحصیلی دکتری می پردازیم سپس به معرفی و تفضیل هر یک از این بندها می پردازیم.

با قبولی در آزمون دکتری یعنی توانستید 30 امتیاز از 100 امتیاز را با عنوان امتیاز آزمون بدست بیاورید. 70 امتیاز باقی مانده مربوط می شود به سوابق پژوهشی و آموزشی ؛ که 40 امتیاز مربوط به بخش پژوهشی دانشجو می شود و 30 امتیاز باقی مانده به سوابق تحصیلی و آموزشی او اختصاص داده می شود.

نحوه امتیاز دهی به سوابق آموزشی دانشجو طبق آنچه که در رزومه دکتری در جلسه مصاحبه مستند سازی شده است

امتیاز دهی بخش سوابق آموزشی دانشجو در مصاحبه دکتری
سابقه آموزشیامتیاز
معدل پایه کارشناسی ارشد6 امتیاز
دانشگاه محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد5 امتیاز
مدت زمان تحصیل در دوره کارشناسی3 امتیاز
طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد3 امتیاز
قبولی در آزمونهای المپیاد و یا عضویت در بنیاد نخبگان و یا المپیاد5 امتیاز
مدرک زبان انگلیسیدر خصوص مدارک زبان باید ذکر نمود که فقط مدارک TOEFL، TOLIMO ، IELTS، MSRT، MHLE ، UTEPT مورد قبول می باشد.مدرک EPT برای دانشگاه های آزاد نیز قابل قبول می باشد .8 امتیاز
مجموع امتیازات آموزشی30 امتیاز

در رزومه دکتری پس از معرفی خودتان و ارائه اطلاعات شخصی باید به ارائه مطالب ذکر شده در جدول با عنوان اطالاعات و سوابق تحصیلی و آموزشی بپردازید.

بندهای موجود در جدول بالا را در صورت دارا بودن باید ذکر نمایید و امتیازات خاص هر بخش را دریافت نمایید.

و اما 40 امتیاز باقی مانده که در زمینه پژوهشی می باشد. منظور از سوابق پژوهشی عبارت است از: مقالات علمی چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی، مقالات ارائه شده کنفرانش های داخلی و بین المللی، چاپ کتاب، ترجمه کتاب و کیفیت پایان نامه.

نحوه امتیاز دهی به سوابق پژوهشی دانشجو طبق آنچه که در رزومه دکتری در جلسه مصاحبه مستند سازی شده است

امتیاز دهی بخش سوابق پژوهشی دانشجو در مصاحبه دکتری
سوابق پژوهشیامتیاز
مقالات علمی چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی( علمی پژوهشی ، Isi ، Jcr ، Scopus و ..)22 امتیاز( مقاله 7 امتیاز )
مقالات علمی چاپ شده در مجلات علمی ترویجی6 امتیاز( هر مقاله 2 امتیاز )
مقالات ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی4 امتیاز( کنفرانس های خارجی 2 امتیاز / کنفرانس های داخلی 1 امتیاز )
چاپ کتاب / ترجمه کتاب4 امتیاز
کیفیت پایان نامه4 امتیاز( عالی 4 امتیاز / خیلی خوب 2 امتیاز )
مجموع امتیازات سوابق پژوهشی40 امتیاز

بعد از ارائه سوابق آموزشی و تحصیلی نوبت به نوشتن سوابق علمی و پژوهشی می شود. طبق آنچه که در جدول بالا گفته شد است می توان موارد قابل ارائه در این بخش را به سه عنوان مقالات علمی، کتاب های چاپ شده، کیفیت پایان نامه تقسیم نمود. وجود هر یک از این بندها در بخش سوابق پژوهشی در رزومه دکتری امتیاز بزرگی محسوب می شود.

چاپ مقاله در مجلات معتبر

چاپ مقاله در مجلات معتبر، علاوه بر اینکه نشانگر تخصص نویسنده در موضوع مطالعاتی اوست، میتواند یکی از بهترین راه های تقویت رزومه برای شرکت در آزمون مصاحبه دکتری باشد. علاوه بر این، چاپ مقاله برای دریافت 2 نمره پایان نامه ارشد، دفاع رساله و فارغ التحصیلی از مقطع دکتری و همچنین دریافت اپلای از دانشگاه های بین المللی معتبر، لازم است.

مجلات از نظر اعتبار و وجهه پژوهشی ، به سه بخش زیر تقسیم بندی می شوند:

مجلات درجه A : این مجلات بیشترین اعتبار را در بین مجلات بین المللی دارند ؛ در نتیجه داوری این مجلات بسیار سختگیرانه است. برای پذیرش در این مجلات، باید مقاله نگارش شده دارای موضوع جدید و بروز باشد، همچنین منابع بکار رفته به مقالات مرتبط بالای 2016 رفرنس داده شده و محتوای نگارش شده بسیار قوی باشد. مقاله ای که به این مجلات ارائه می شوند باید در تمام بخش های مقاله، عامل نوآوری دیده شود و در نهایت مقاله ، باید کاملا در اسکوپ مجلهی انتخابی قرار داشته باشد. مجلات JCR، اسکوپوس Q1 و Q2 و مجلات پابمد را می توان جز معروفترین نمایه های درجه A نام برد.

مجلات درجه B : این مجلات ، مجلات معتبری هستند که نسبت به مجلات درجه A، داوری آسانتر و سریعتری دارند و معمولا در اهداف آنها، چند شاخه علمی باهم مورد بررسی قرار می گیرند. این مجلات مناسب مقالات مروری می باشند. مجلات ISI Listed و مجلات اسکوپوس Q3 و Q4 جز معروفترین نمایه های درجه B بین المللی نام دارند.

مجلات درجه C : معمولا مجلات بین المللی جدیدی که هنوز نمایه ای دریافت نکرده اند جز این مجلات هستند. مجلات نمایه ISC نیز با اینکه در داخل کشور جز معتبرترین مجلات قرار دارند، اما به دلایل مختلف، در درجه بندی جهانی T جز مجلات درجه C بشمار میروند. (بجز برخی از مجلات داخلی که نمایه ISI هم دارند).

مراحل چاپ مقاله علمی پژوهشی

چاپ مقاله علمی پژوهشی در ژورنالهای معتبر داخلی و خارجی به ترتیب زیر می باشد:

ترجمه تخصصی: مقاله علمی پژوهشی را اگر تصمیم دارید به ژورنالهای خارجی سابمیت کنید, بهتر است قبل از هر چیز ترجمه کنید. ترجمه تخصصی مقالات در تمامی حوزه ها باید به متخصص همان رشته واگذار شود. داوران حساسیت بسیار زیادی در کیفیت ترجمه تخصصی مقالات دارند. بهتر است مقاله ترجمه شده کیفیت بالایی داشته باشد تا در این ژورنالها پذیرفته شود.

رفع سرقت ادبی مقاله: حتی اگر مقاله ای را با کیفیت بسیار تخصصی نگارش کرده اید بهتر است که آنرا پارافریز یا رفع سرقت ادبی کنید. مقالاتی که در آنها به صورت عمدی یا سهوی سرقت ادبی مشاهده شود حتما ریجکت خواهند شد.

اعتبار سنجی و انتخاب ژورنال مناسب: مجلات فقط مقالاتی را پذیرش می کنند که در اسکوپ مشخصی باشند. همچنین هر مجله از لحاظ سطح اعتبار با مجلات دیگر متفاوت است و باید مقاله را اعتبار سنجی کنید و مناسبترین مقاله را معرفی کنید.

فرمت بندی مقاله: ژورنالها مقالات را فقط در فرمت مشخصی پذیرش می کنند و اگر مقاله ای خارج از این حوزه و چهارچوب نوشته شود حتما ریجکت می شود. یک مرحله مهم و حتمی قبل از سابمیت مقاله تبدیل فرمت است.

سابمیت مقاله: مقاله باید بعد از طی مراحل فوق به ژورنال مورد نظر سابمیت شود تا به بخش های داوری ارسال شود. نحوه سابمیت مقاله به مجلات متفاوت است و اصولا در قسمت راهنمای هر مجله نوشته می شود. برای سابمیت مقالات به مجله مورد نظرتان می توانید از مشاورین و کارشناسان متخصص کمک بگیرید.

داوری مقاله: شدت سختگیری و مدت زمان داوری مجلات کاملا بستگی به کیفیت مجله ای که انتخاب کرده اید دارد. برخی از ژورنالها داوری بسیار سختگیرانه ای دارند. اما برخی دیگر از ژورنالها هم داوری کوتاه تری دارند و هم شدت سختگیری داوران بسیار پایین است.

اکسپت فوری و تضمینی مقاله

همانطور که می دانید زمان پذیرش و چاپ یک مقاله در ژورنال معتبر کاملا بستگی به زمان داوری دارد. پروسه داوری هرچقدر طولانی تر باشد واضح است که مقاله مدت زمان بیشتری در انتظار خواهد بود. اما اگر نتیجه داوری سریعتر مشخص شود مقاله در سریعترین زمان ممکن پذیرفته خواهد شد. نتیجه کاملا وابسته به زمان داوری می باشد. پذیرش تضمینی مقاله نیز کاملا وابسته به کیفیت مجله می باشد. برخی از ژورنالها مقاله را به صورت تضمینی پذیرش می کنند اما برخی دیگر پذیرش تضمینی ندارند و همه چیز وابسته به نظر داوران می باشد. برخی از ژورنالهایی که دارای ایمپکت فکتور بالایی هستند به هیچ عنوان مقالات را به صورت تضمینی پذیرش نمی کنند. اما برخی دیگر از ژورنالها پذیرش کاملا به صورت تضمینی می باشد. برای اینکه روند داوری هر چه سریعتر اتفاق بیفتد و نتیجه پذیرش مشخص شود لازم است تغییراتی در ساختار مجلات به وجود آورید تا بیشتر مورد توجه داوران قرار بگیرد و سریعتر پذیرفته شود.

در صورت نیاز به پذیرش تضمینی و فوری مقالات خود در مجلات معتبر داخلی و خارجی میتوانید هم اکنون با کارشناسان موسسه پژوهش برتر در تماس باشید و درخواست های خود را به کارشناس موسسه ارسال فرمایید ارائه خدمات مشاوره کاملا رایگان میباشد.

برگرفته از: ساعد نیوز

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.

تحلیل داده های آماری برای پایان نامه و مقاله نویسی ،تحلیل داده های آماری شما با نرم افزارهای کمی و کیفی ،مناسب ترین قیمت و کیفیت عالی انجام می گیرد.

نرم افزار های کمی: SPSS- PLS – Amos

نرم افزار کیفی: Maxquda

تعیین حجم نمونه با:Spss samplepower

روش های تماس:

Mobile :  09143444846  واتساپ – تلگرام

Telegram: @abazizi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *